返回列表 回覆 發帖

亞當吃禁果之後為何要躲避天主?

呢個網, 佢自己都話:

BishopAccountability.org makes no claim regarding the accuracy of any document we post

見原文
https://www.bishop-accountability.org/Who_We_Are/

即係隨佢登乜都得, 真定假你自己決定…信不信由你
(講粗俗啲就係有啲係我狗翕嚟, 你信哂就係你硬膠)

好似申請信用咭, 好多人都唔睇啲細字寫咗乜就簽。。。。以為好筍
五毛一帖。
抽刀斷水 2022/5/29 14:38 提交

我呢個月才發342帖,都係賺得$170.
咁 奀人工,你會唔會做呢?仲一做就做咗十幾年。學你話齋,係咪為咗搵銀呢
你雖不至條Feng9咁要食腦殘片,也要多吃含omega3的食物,三文魚、鮭魚,合桃之類,補補腦。

希望大家身體健康哩。
因為唔知下一個十年我仲有冇咁長命可以再一次提點你:唔好信哂網上睇到既野,帶眼行路,醒少少
打劫、鎗殺同學、隨地掉垃圾都唔係响教會呢條耶穌掌舵既船上發生喎。

定係耶穌响條船上匿埋一二角,偷偷(目及)住性侵情況,作為解悶既調劑之一?
抽刀斷水 發表於 2022/5/26 22:29

其實呢個問題之前都同你解釋過, 只係你逆耳之言不上心。

好比這裡有人講淫野, 賤野, 有人調理腦務不停, 有人曾灶財咁發帖, 你身為版主, 唔通又係「偷偷昅住」「「作為解悶」? 相信你版主亦不喜歡這種帖。但係你有更高既目標:要人人都有發言權嘛, 所以咪容忍一下這類事囉。

耶穌, 天主會不喜歡打劫、鎗殺, 性侵....也會見到人作這事而憂傷.........但亦容忍...因為要捍衛一個更高既目標........

版主你也不是無限容忍「人講淫野, 賤野, 有人調理腦務」..你都會有底線既, 你既底線我都一早試出係邊到。

天主對人既罪惡又係咪無限容忍, 無底線既呢?
(經上既例子, 就話唔係。 人衰到離哂譜時天主就會.........)
希望你不會挑戰到天主既底線
哎喲,全球千億單神父牧師性侵,乜原來你認為呢單係無辜?
究竟是否無辜?揾你呢隻護教鬼先至會信!

. ...
leefeng 2022/6/7 11:14 提交

唔係我認為,係法庭認為係無辜。
因為你英文屎到髀,唔識睇。
(好心叫抽水幫你翻譯下喇)
乜你以為外國的法官好正直咩?
又或者判完神棍冇罪,法官銀行又多幾個零,
...
leefeng 發表於 2022/6/7 23:56

你真有大陸作風.......滿腦子都是大陸的辦事方法

最高人民法院原副院长黄松有贪污受贿案今开庭
http://finance.sina.com.cn/roll/20100114/16407245638.shtml
你既然自認英文唔屎,何解本淫書【性經】咁多淫邪殺戮謊言荒謬教壞人,你都唔識睇架?
好心叫抽水幫你翻譯 ...
leefeng 發表於 2022/6/8 00:01

呢舖你都幾坦白: 無否認你英文屎...
俾番個泥你
英文叻有用咩?聖經原文都唔係用英文寫架喎。
抽刀斷水 發表於 2022/6/8 01:38

咁史記, 大學...論語...都唔係用繁體字, 殘體字架喎
英文叻有用咩?聖經原文都唔係用英文寫架喎。
抽刀斷水 發表於 2022/6/8 01:38

不過, 嗰篇「主教無辜」,, 罪名不成立的報導, 原文英文寫架喎
你發個電郵向該網投訴啦。
抽刀斷水 發表於 2022/6/8 10:15

「該網」指乜東東? 話不清意不明。。。。。
連自己傾緊啲乜都跟唔到
抽刀斷水 發表於 2022/6/8 11:58

你智商暴跌, 好難追上
高級模式 | 發新話題
換一個