返回列表 回覆 發帖

亞當吃禁果之後為何要躲避天主?

現代事實和歷史事實告訴大家就是:基督教徒個個都是表面扮好人,內裡污穢腐爛!

撒謊、妒忌、貪心、奢侈、憎恨、憤怒、追求權力、崇拜金錢、顯擺炫耀、醉酒、貪色、嫖妓 =>基督教徒個個都有齊,再加上強姦,性侵,殺人滅族,侵略,分化,間諜,造假,造謠,好事不為,壞事做盡的地球細菌羊皮狼基督教徒!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
領過洗之後又離開了耶穌基督,背叛並攻擊天主的人,我真替他們可惜,「在他們身上正應驗了這句恰當的俗語:『狗嘔吐的,牠又回來再吃;』又『母豬洗淨了,又到污泥裡打滾。』」(伯多祿後書2:22)
逃出魔幻紀 發表於 2022/5/21 16:00

為什麼基督教徒從來不反思這個教的教義和信仰問題?
基督教自己就正正是『狗嘔吐的,牠/基督教又回來再吃;』『母豬洗淨了,又到污泥裡打滾。 』的性侵邪教!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
另外, 現代既法律精神係被告未定罪前都是無罪的
不過, 呢個閪就一味貼, 貼在出嚟就比法庭更早判咗啲主教神 ...
beebeechan 發表於 2022/5/27 11:12

奇怪的是,為什麼有這麼多基督教神父牧師性侵和犯罪?
多到讓別人可以做一個網頁出來,滿滿的性侵個案資料去俾人評審和指責呢?
死耶撚唔去睇下神父牧師去強姦受害人的罪行感到羞耻,還一味玩轉移視線来為基督教禽獸開脫?

被指控的牧師名單
教區和宗教機構發布

https://www.bishop-accountability.org/AtAGlance/diocesan_and_order_lists.htm

呢位主教就被屈性侵, 名字相片仍在bishopaccountabilty.org 「壞人榜」上。
但法庭早2019年便判 ...
beebeechan 發表於 2022/5/28 04:47

哎喲,全球千億單神父牧師性侵,乜原來你認為呢單係無辜?
究竟是否無辜?揾你呢隻護教鬼先至會信!

.
唔係我認為,係法庭認為係無辜。
因為你英文屎到髀,唔識睇。
(好心叫抽水幫你翻譯下喇) ...
beebeechan 發表於 2022/6/7 13:46

法庭認為係無辜?
類似香港的黃官放生判黑暴係“優秀的小孩”果種呀?

乜你以為外國的法官好正直咩?
又或者判完神棍冇罪,法官銀行又多幾個零,夜晚法官同神父齊齊玩春宮妖精大戰來答謝咁呢?

.
唔係我認為,係法庭認為係無辜。
因為你英文屎到髀,唔識睇。
(好心叫抽水幫你翻譯下喇) ...
beebeechan 發表於 2022/6/7 13:46

你既然自認英文唔屎,何解本淫書【性經】咁多淫邪殺戮謊言荒謬教壞人,你都唔識睇架?
好心叫抽水幫你翻譯下,教導下你喇!

.
你真有大陸作風.......滿腦子都是大陸的辦事方法

最高人民法院原副院长黄松有贪污受贿案今开庭
http: ...
beebeechan 發表於 2022/6/8 00:22

基督教神棍教唆公務員受賄罪加一等:應判死刑或凌遲!
呢舖你都幾坦白: 無否認你英文屎...
俾番個泥你
beebeechan 發表於 2022/6/8 00:33

你英文一樣屎到淫邪殺戮謊言荒謬,更加屎到眼盲心盲助耶為虐!
如果你覺得是没有中國人隨地亂扔垃圾, 那麼說這話的人才是抺黑了?
你又認同嗎
(事實又真係有中國人隨地扔垃圾, 唔止, 隨地便溺都有)
beebeechan 發表於 2022/5/24 01:30

又抹黑中國人來抬高基督教徒國?
你有冇去過歐美架?乜聞唔到街頭巷尾d便溺尿味咩?

乜基督教國既月亮特别的圓?

https://zhuanlan.zhihu.com/p/45345604

高級模式 | 發新話題
換一個