返回列表 回覆 發帖

[凡事感恩] 過唔到2022年 息了地上勞苦

閹周不閹心...無用既
beebeechan 發表於 2023/1/11 23:06

最慘依家啲神父閹心又閹唔成,唯有出此閹周下策啦。

發咗誓都要閹嚟加碼...咁即係你都唔信你發既誓哩。。
發誓嚟把撚咩
beebeechan 發表於 2023/1/11 22:53

係囉,依家啲神父咪係咁囉,輕則睇AV打機機,重則搞修女孌童,都信唔過既。
最慘依家啲神父閹心又閹唔成,唯有出此閹周下策啦。

係囉,依家啲神父咪係咁囉,輕則睇AV打 ...
,都信唔過既。
抽刀斷水 發表於 2023/1/12 10:16

無錯係要防範壞人, 唔等如要殺死埋啲好人架喎

呢個世界變咗你唔會信人, 人又唔信你, 你驚人害你, 人又怕你篤佢.....
世界人死哂得你一個先安全.....咁呢個世界亦唔係美好既天地嚟.......你又不如我同沙文講咁:「早日退出」好過哩
無錯係要防範壞人, 唔等如要殺死埋啲好人架喎

呢個世界變咗你唔會信人, 人又唔信你, 你驚人害你, 人又 ...
beebeechan 發表於 2023/1/12 22:30

我就信啲神父閹哂的話,信徒尤其是兒童會安全好多囉。
我就信啲神父閹哂的話,信徒尤其是兒童會安全好多囉。
抽刀斷水 發表於 2023/1/12 22:32

咁有啲抽仔同學既父母都希望你係閹咗, 先放心佢個仔嚟你屋企同抽仔玩, 打機架喎
咁有啲抽仔同學既父母都希望你係閹咗, 先放心佢個仔嚟你屋企同抽仔玩, 打機架喎 ...
beebeechan 發表於 2023/1/12 22:39

到我有性侵孌童既紀錄再諗啦,依家首要都係閹神父先,刻不容緩架。
到我有性侵孌童既紀錄再諗啦,依家首要都係閹神父先,刻不容緩架。 ...
抽刀斷水 發表於 2023/1/12 23:54

咸濕老荳性侵嗰女既同學仔...呢啲新聞亦唔止一單

Man who sexually assaulted daughter’s best friend is jailed
https://www.irishtimes.com/news/crime-and-law/courts/circuit-court/man-who-sexually-assaulted-daughter-s-best-friend-is-jailed-1.4756154

Man on trial for sexually abusing daughter's friend, 9, while visiting daughter
https://sg.news.yahoo.com/man-trial-sexually-abusing-daughter-friend-9-while-visiting-daughter-054413881.html

你閹咗. 就會令人放心好多勒, 刻不容緩架。
咸濕老荳性侵嗰女既同學仔...呢啲新聞亦唔止一單
beebeechan 發表於 2023/1/13 00:01

逢親做人老豆就要閹,1父1母只能最多有1個BB,長此落去人類就好快滅亡了。

閹神父就絕對無呢個concern喇。
逢親做人老豆就要閹,1父1母只能最多有1個BB,長此落去人類就好快滅亡了。

閹神父就絕對無呢個conc ...
抽刀斷水 發表於 2023/1/13 00:10

唔使擔心喎
依家可以將你啲精冷藏備用.....
要生時拎番出解凍就掂

問題解決....為使大家安心, 你放心閹哩
唔使擔心喎
依家可以將你啲精冷藏備用.....
要生時拎番出解凍就掂

問題解決....為使大家安心, 你放心閹 ...
beebeechan 發表於 2023/1/13 00:37

你咁搞法,咪仲違反自然過帶套避孕?天主唔鍾意架。

閹神父就唔同呢,又有先例,又有神學背景支持,又可以解決困擾教廷多時既神父性侵醜聞,一舉N得架,支持吓啦。
你咁搞法,咪仲違反自然過帶套避孕?天主唔鍾意架。

抽刀斷水 發表於 2023/1/13 00:51

唔會卦...上主係叫人多繁殖, 充滿大地.....
扑野爽爽爽...係引人多扑, 係獎勵.
唔係為生育既扑野, 係少扑為妙...扑野唔好只為爽爽爽
(即使係老公老婆, 若只係為爽爽爽而扑野, 剔走去生育的部份....其實都係一種罪過嚟架)

凍精備用...係符合了大前提:繁殖....架喎
又有神學背景支持
抽刀斷水 發表於 2023/1/13 00:51

唔好笠亂用「神學背景」呢個詞哩
你係門外看嚟架咋, 西門弄股
唔好笠亂用「神學背景」呢個詞哩
你係門外看嚟架咋, 西門弄股
beebeechan 發表於 2023/1/13 01:04

我都係敬重俄利根神學家對自閹既領悟咋,梗係唔係講你同我啦。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
唔係為生育既扑野, 係少扑為妙...扑野唔好只為爽爽爽
beebeechan 發表於 2023/1/13 00:58

你實好支持切哂女性陰蒂啦。
到我有性侵孌童既紀錄再諗啦,依家首要都係閹神父先,刻不容緩架。 ...
。敢,就依家首要都係閹BEE BEE CHAN 先LA,
死巨,可能系神父来嫁。
刻不容緩架。
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
你實好支持切哂女性陰蒂啦。
抽刀斷水 2023/1/13 01:32 提交

有粒核有個頭,扑野覺爽爽唔係罪
只係把爽爽放在首位就是不好
不應做「核」「頭」的奴隸.
有粒核有個頭,扑野覺爽爽唔係罪
只係把爽爽放在首位就是不好
不應做「核」「頭」的奴隸. ...
beebeechan 發表於 2023/1/13 04:30

咁神父唔可以有仔女,佢性侵人地咪就係把爽爽放在首位囉,尤其孌童就更加係啦,男女童都生唔出BB丫嘛。

為免夜長夢多,都係閹咗好,你都一齊支持啦。
為免夜長夢多,都係閹咗好,
抽刀斷水 發表於 2023/1/13 09:46

閹人時話「免夜長夢多」
閹你時就話:「到我有性侵孌童既紀錄再諗啦」
(咁不如等所有神父都有性侵紀錄再諗啦)

#106都講咗係有咸濕家長性侵個仔/女帶回家的同學仔喎,
你又唔「免夜長夢多」嘅?
(你今時今日仲未衰性侵唶, 難保有日有個正妹妹仔帶返嚟, 你就忍唔住囉)
抽刀斷水 發表於 2023/1/13 01:24

咁俄利根又唔挖咗佢右眼右手既?
都係隻眼先睇到索女, 動淫念, 然後先扯旗喎。

再者, Origen 自閹只是一個傳聞。
抽刀斷水 發表於 2023/1/13 01:24

俄利根不是教會認可的神師, 甚至是被定性為異端喎。
(呢嗰我估你真係唔知勒)
俄利根不是教會認可的神師, 甚至是被定性為異端喎。
(呢嗰我估你真係唔知勒) ...
beebeechan 發表於 2023/1/13 22:45

佢做乜被人屈做異端?只是因為自閹?
高級模式 | 發新話題
換一個