返回列表 回覆 發帖

[凡事感恩] 過唔到2022年 息了地上勞苦

你自己講房中術先,乜你認為道教人士修房中術係大多數咩?
抽刀斷水 發表於 2023/1/9 14:38

房中術記於《太平經》, 是號稱道教的第一部經典, 收在<道藏>之內。是最重要的十三部經書之一。
咁都話未讀過就唔好話俾人知你修道
擺明係搵黎講啦,佢地點會介意違反自然?麻甩佬剃鬚又夠違反自然,總唔見佢立例同錫克教一樣唔剃鬚? ...
沙文 發表於 2023/1/11 07:11

唔係, 男人剃鬚係想個樣擢啲, 方便溝女, 性交, 繁殖。。。唔係違反自然
其實閹咗咪無鬚囉,唔駛成日刮面剃鬚咁麻煩。
抽刀斷水 發表於 2023/1/11 12:39

咁你都閹喇
每日慳番剃鬚時間, 年終慳唔少, 時間就係金錢
唔怪之得姊妹殺手剃得咁L滑淨啦, 性交, 繁殖。。。唔違反自然
沙文 發表於 2023/1/11 09:18

未必,
可以係鍾意食意粉, 飲latte...
方便啲
如果我發誓以後禁慾,真係會咁做,咁先至有破釜沉舟既氣勢嘛。

不如我都係畀啲心機,上好慕道班, ...
抽刀斷水 發表於 2023/1/11 22:39

發咗誓都要閹嚟加碼...咁即係你都唔信你發既誓哩。。
發誓嚟把撚咩

(咁閹完仲要拎去免治...免得有日醫學倡明可以駁番)
不如我都係畀啲心機,上好慕道班,最後晉升為神父,當即自閹,咁就可以以生命影響生命,以神父影響神父。
抽刀斷水 發表於 2023/1/11 22:39

依家都可以造出robot, six-million dollar man..
難保第日可以做埋robot細佬, 接通條快感神經線, 閹咗都一樣少得妙妙妙

閹周不閹心...無用既

耶穌既話:
有些閹人,是被人閹的;有些閹人,卻是為了天國,而自閹的。能領悟的,就領悟罷!」

閹....唔係淨係指有無賓周
最慘依家啲神父閹心又閹唔成,唯有出此閹周下策啦。

係囉,依家啲神父咪係咁囉,輕則睇AV打 ...
,都信唔過既。
抽刀斷水 發表於 2023/1/12 10:16

無錯係要防範壞人, 唔等如要殺死埋啲好人架喎

呢個世界變咗你唔會信人, 人又唔信你, 你驚人害你, 人又怕你篤佢.....
世界人死哂得你一個先安全.....咁呢個世界亦唔係美好既天地嚟.......你又不如我同沙文講咁:「早日退出」好過哩
我就信啲神父閹哂的話,信徒尤其是兒童會安全好多囉。
抽刀斷水 發表於 2023/1/12 22:32

咁有啲抽仔同學既父母都希望你係閹咗, 先放心佢個仔嚟你屋企同抽仔玩, 打機架喎
到我有性侵孌童既紀錄再諗啦,依家首要都係閹神父先,刻不容緩架。 ...
抽刀斷水 發表於 2023/1/12 23:54

咸濕老荳性侵嗰女既同學仔...呢啲新聞亦唔止一單

Man who sexually assaulted daughter’s best friend is jailed
https://www.irishtimes.com/news/crime-and-law/courts/circuit-court/man-who-sexually-assaulted-daughter-s-best-friend-is-jailed-1.4756154

Man on trial for sexually abusing daughter's friend, 9, while visiting daughter
https://sg.news.yahoo.com/man-trial-sexually-abusing-daughter-friend-9-while-visiting-daughter-054413881.html

你閹咗. 就會令人放心好多勒, 刻不容緩架。
逢親做人老豆就要閹,1父1母只能最多有1個BB,長此落去人類就好快滅亡了。

閹神父就絕對無呢個conc ...
抽刀斷水 發表於 2023/1/13 00:10

唔使擔心喎
依家可以將你啲精冷藏備用.....
要生時拎番出解凍就掂

問題解決....為使大家安心, 你放心閹哩
你咁搞法,咪仲違反自然過帶套避孕?天主唔鍾意架。

抽刀斷水 發表於 2023/1/13 00:51

唔會卦...上主係叫人多繁殖, 充滿大地.....
扑野爽爽爽...係引人多扑, 係獎勵.
唔係為生育既扑野, 係少扑為妙...扑野唔好只為爽爽爽
(即使係老公老婆, 若只係為爽爽爽而扑野, 剔走去生育的部份....其實都係一種罪過嚟架)

凍精備用...係符合了大前提:繁殖....架喎
又有神學背景支持
抽刀斷水 發表於 2023/1/13 00:51

唔好笠亂用「神學背景」呢個詞哩
你係門外看嚟架咋, 西門弄股
你實好支持切哂女性陰蒂啦。
抽刀斷水 2023/1/13 01:32 提交

有粒核有個頭,扑野覺爽爽唔係罪
只係把爽爽放在首位就是不好
不應做「核」「頭」的奴隸.
為免夜長夢多,都係閹咗好,
抽刀斷水 發表於 2023/1/13 09:46

閹人時話「免夜長夢多」
閹你時就話:「到我有性侵孌童既紀錄再諗啦」
(咁不如等所有神父都有性侵紀錄再諗啦)

到我有性侵孌童既紀錄再諗啦,依家首要都係閹神父先,刻不容緩架。 ...
抽刀斷水 發表於 2023/1/12 23:54

#106都講咗係有咸濕家長性侵個仔/女帶回家的同學仔喎,
你又唔「免夜長夢多」嘅?
(你今時今日仲未衰性侵唶, 難保有日有個正妹妹仔帶返嚟, 你就忍唔住囉)
我都係敬重俄利根神學家對自閹既領悟咋,梗係唔係講你同我啦。
抽刀斷水 發表於 2023/1/13 01:24

咁俄利根又唔挖咗佢右眼右手既?
都係隻眼先睇到索女, 動淫念, 然後先扯旗喎。

再者, Origen 自閹只是一個傳聞。
我都係敬重俄利根神學家對自閹既領悟咋,梗係唔係講你同我啦。
抽刀斷水 發表於 2023/1/13 01:24

俄利根不是教會認可的神師, 甚至是被定性為異端喎。
(呢嗰我估你真係唔知勒)
你可以另擬方案,只閹性侵神父既,但就偏離我原本既公關方案囉。

無所謂既,兄弟爬山,各自努力啦 ...
抽刀斷水 發表於 2023/1/14 00:57

見你都有少少進咗步哩
現在只說閹性侵神父, 唔係閹神父
你可以另擬方案,只閹性侵神父既,但就偏離我原本既公關方案囉。

無所謂既,兄弟爬山,各自努力啦 ...
抽刀斷水 2023/1/14 00:57 提交

我爬到去山腰哩。我望到既視野多過你。睇野清楚啲、廣闊啲。
你話自己幾高都無用架,just do something~ 等緊你個閹神父方案啊。
抽刀斷水 發表於 2023/1/14 11:11

我就係話你知我係用邊條路行到上嚟, 你要踩邊嚿石, 邊棵樹可以掹住借力...
你唔聽人講, 小心碌落山, 撻到攤攤腰
回覆  沙文

呢個唔排除係假天主教徒,必須交由陳版友資深信徒來辨別。
抽刀斷水 發表於 2023/1/22 13:20

既然你開聲邀請到, 咁就同你辨一辨
鑑辨費會在我打算捐助貴網款項上扣回 offset咗

報導話佢常去
常到曼徹斯特的聖金口若望堂( St Chrysostom’s church)禮拜,

查St Chrysostom’s church 不是天主教的, 是屬聖公會的。

呢到既人, 對「教會」既識別能力真係好麻麻。
只求把「罪惡」與「天主教」拉上一點關係便達到高潮咁
高級模式 | 發新話題
換一個