返回列表 回覆 發帖

北極光的穿越旅程

呢十幾張相同呢條小紅書片係我喺冰島嘅現場記錄(夏天嗰兩條youtube片唔係我嘅),而家將我自己嘅嘢執埋 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/1/19 11:44

你果堆基督教徒垃圾大話極光圖,會污染人類的眼睛,留番你自己用來自慰吧啦!
用大話極光圖自慰,點都好過你們基督教淫棍在教堂,望住耶穌個泥偶,用你地支淫槍J棍去表演意淫細路仔同強姦細路仔的啦!
一隻二隻扮乜鬼純情呢?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
前晚北極光大爆發,唔使去北歐咁遠,成個英國都睇到,唔知黑龍江條北極光村睇唔睇到呢?
[/url][/img] ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/1 09:20

係喎,使乜去到北歐咁遠啫,
近近地從澳門去英國咪得囉,你個大砲主同你話:出門口搭巴士就到架啦!
反正基督教從創世謊言開始就吹慣吹熟架啦!

最奇係,原來唔知英國又同黑龍江係正隔離,行路半小時就到,
基督教徒既思維真是十足創世神棍一樣想像力和吹牛功夫:天馬行空當事實,吹牛無恥便無敵!
同你們個吹牛基督教耶禍華神棍一樣,“有光就有了光,得閒又吹吓條黑龍江”

咦,你個主帶你大話「神遊」咗咁耐,最近又有乜新既「吹牛幻想」咁呢?
唔通係……登登登凳,“有光就有了光,太陽神買一送一,送埋北極光”?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
成個英國都睇到極光,可惜我去早咗,錯過咗,遲啲走就見證到呢件盛事嘞。 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/2 08:08

哦……乜你去英國攪大示威,被追捕,逃回澳門?
[/url][/img]雖然英國改教變成聖公會,但天主教仲保持得好好,周圍都有天主堂。 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/2 23:44

係囉,係囉,英國周圍都有天主堂,天主真係無處不在!

但衰在呢個天主既不能保佑英國人,還衰到令英國民不聊生,天主攪到英國日落西山。
基督教信仰的天主只能令國家兵敗如山倒,人民窮死餓死凍死!

不過,天主教堂就建築得唔錯,間間金殿輝煌,錢多到呢…有專用御大狀可以用黎打甩啲性侵案,
英國細路仔一除曬衫的祼體樣,真是令神父修女牧師興奮,至於紅衣主教就比較偏愛性虐未成年少女多啲!

回歸正傳,你們天主教在中國八國聯軍,食髓知味,又想入內地霸地起多啲天主堂,基督教堂,把中國人民變成羊畜生,任你們指揮攪顛覆中國政府,所以派你頻繁去歐洲,去英國向教牧取經?

.
兄揭人阴谋,阻人发达,罪大恶极。
上流寄生族 發表於 2023/3/3 00:54

基督教天主教啲陰謀同屎橋,稍微聰明些的人用屁股窿去想都知道啦!
所有既教堂都好重血腥味,似十足魔窟,陰風陣陣,鬼影重重!
[/url]    [/img]冰島人信奉的基督教路德宗,仍然保持着與天主教相同的核心教理,我在冰島首都的哈爾格林姆 ...
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/3 08:54

正因為幾千年上當,死唔眼閉的的靈/冤魂,在教堂飄呀飄呀…“點解冇天堂架”
我在冰島首都的哈爾格林姆教堂內念天主教的經文向天主祈禱時,也感覺到天主的臨在。
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/3 08:54

捉到鹿都唔曉脫角架?
既然咁近感覺到天主的臨在,應該把握機會拿拿聲隨天主上天堂吖馬,返咗屋企就蘇州過後冇艇搭囉!
我自己嘅browser睇到㗎喎, 而家得唔得?
沙文 發表於 2023/3/25 22:31

呢個睇到啦!
朋友去遠啲影到
沙文 發表於 2023/3/26 04:36

不用勁吹牛
【跑到北極圈的邊緣,體驗苦寒極地的人類生活。整個經歷就像一次時光隧道的穿越旅程 —— 冒著漫天風雪,踏過千年冰河,跨越被火山灰蕩平的森林和月球地貌似的無人區⋯⋯,一路走到大地的盡頭】;

都可以輕鬆欣賞到唔係基督教徒魔幻口中的【嗰啲係人為調節電腦參數嘅假嘢,根本冇可能睇到。 】

又勁打基督教徒魔幻的臉!

.
天國近了!

太陽表面穿大窿為地球20倍大 時速290公里太陽風周五威脅地球NASA發 ...
抽刀斷水 發表於 2023/3/30 18:59

一定係基督教個主憐憫佢既“奴才逃出魔幻紀”的【幻想北極光之旅】,特登懇求太陽神弄個冕洞出黎……

唔使“奴才基督教徒逃出魔幻紀”去【冒險跑到北極圈的邊緣,體驗苦寒極地的人類生活。整個經歷就像一次時光隧道的穿越旅程 —— 冒著漫天風雪,踏過千年冰河,跨越被火山灰蕩平的森林和月球地貌似的無人區⋯⋯,一路走到大地的盡頭;驀然間,眼前出現了絢麗燦爛的北極光!】的被人嘲笑的幻想劇情!

.
高級模式 | 發新話題
換一個