返回列表 回覆 發帖

逃出魔幻紀及beebeechan救命

回覆  leefeng

乜您真係有睇佢講乜L嘢?
佩服佩服
我就冇心機睇
原來佢係講畁您聽嘅,怪之得咁好心機 ...
沙文 發表於 2023/3/11 00:57

傳教廢經文唔會嘥時間去睇,
只睇佢想噙乜春,然後去反駁佢啲膠論,以免佢誤導正常人類!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
俾我嘅感覺同見到leefeng贊成屠殺滿州同中國三十萬家園被佔領嘅人一模一樣,呢種冷血真係令人難以理解。
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/11 00:00

我們亦感覺同見到,呀,不是,而是“肯定”你逃出魔幻紀 贊成「基督教」屠殺印弟安人,
引八國聯軍入中國屠殺中國人和強姦婦女,去印度殺印度人迫人信基督教。

你 逃出魔幻紀 亦贊成「基督教」強奸細路仔,虐殺原住民孩子,虐殺孤兒院的孤兒,販賣嬰兒謀財,強姦婦女,不肯服從的【殺】!
   你逃出魔幻紀 不但贊成「基督教」殺人滅族性侵斂財,更贊成延續這種邪教的惡行去害更多的人,所以你拼命四處去傳教!

點解你冇面回答我的提問?
龜縮在你個殘疾弱智的耶穌背後做乜?冇面見人?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
我就係覺得要分別兩者好L嘥心機。
佢又唔識be considerate用唔同色顯示,咁先乞人憎 ...
沙文 發表於 2023/3/11 01:20

佢噙既野有一種魅力,令人有爆棚的反基慾望和衝動!

.
俾我嘅感覺同見到leefeng贊成屠殺滿州同中國三十萬家園被佔領嘅人一模一樣,呢種冷血真係令人難以理解。

蝦,你忽然提醒我,好似蘇聯人係信耶穌教啵?
你死啦,你又在提醒一宗中國人被耶穌教屠殺的事實,
證明信耶穌教的蘇聯人屠殺亞洲東北30萬大清同中國國民嘅事!
原來你真是臥底反基?

.
回覆  beebeechan

上面嗰張唔係天生殘障人, american horror story 劇照嚟㗎, actress: Sarah Paulson

...
沙文 發表於 2023/3/11 02:07

哈哈,Sorry,多謝指正,求其網上揾既!
我好少屌人, 呢舖唔屌鳩你我不快。

呢到邊個成日貼啲殘障人, 天生有缺陷人既相出嚟 既呢? ...
beebeechan 發表於 2023/3/11 01:48

係囉,唔知邊個智障同襟基督教徒說:所有人都是按照上帝的形象造的嗎?
你在屌鳩你自己?

更奇的是,actress: Sarah Paulson 又肯扮演殘障人, 天生有缺陷的人,
佢地是不是覺得【所有人都是按照上帝的形象造的】是一個HORROR STORY呢?
你要不要屌鳩埋Sarah Paulson? ? ?

你又學逃出魔幻紀扮道德偽善人士?

.
佢leefeng成日賴屎, 唔跟得咁多
beebeechan 發表於 2023/3/11 02:16

賴屎都好過你們兄弟倆食屎,對不?
你們天天在喂自己食屎【所有人都是按照上帝的形象造的】
你在屌鳩你自己?
記得順便屌鳩埋你弟兄逃出魔幻紀呀!

.
喺呢個網站,我不嬲都覺得抽水網主最正路,經常睇到佢良心嘅發言,但係有啲位,佢嘅觀點又令我難過,例如攞弱智人士來開玩笑,俾我嘅感覺同見到leefeng贊成屠殺滿州同中國三十萬家園被佔領嘅人一模一樣,呢種冷血真係令人難以理解。

你才是讚好你們【蘇聯基督教徒】屠殺滿州同中國人三十萬同胞咁L冷血?

我係反基既,所以任何人用邏輯黎分析,
我係絕對冇可能贊成【蘇聯“基督教徒”】屠殺我們的中國同胞嘅!

反而你基督徒逃出魔幻紀,同你們所有基督教會教徒散播的仇中言論就十分之可疑?
甚至可以確定你逃出魔幻紀 一定是以色列的間諜在澳門和香港做臥底!

你們基督教徒一信了基督教就開始在耶路撒冷的哭牆發誓要為以色列的基督教耶穌屠殺中國人?
你逃出魔幻紀心腸之冷血毒辣,究竟是學耶祸華吖?或是學耶穌同馬利亞呢?

玩完滅世滅族,又玩性零強姦受孕,生件黑暴耶穌出來,
黙示你們基督教徒在中國做間諜臥底,
去密謀屠殺中國人和異見異教者,有冇咁既事,還不快快招供!

.
喺呢個網站,我不嬲都覺得抽水網主最正路,經常睇到佢良心嘅發言,但係有啲位,佢嘅觀點又令我難過,例如攞弱智人士來開玩笑,俾我嘅感覺同見到leefeng贊成屠殺滿州同中國三十萬家園被佔領嘅人一模一樣,呢種冷血真係令人難以理解。

你地基督教/徒偽善偽君子係出咗名,
如果基督教/徒不偽善怎會去性侵小童?
如果基督教/徒不偽善怎會殺人滅族?屠殺滿州同中國三十萬同胞?

你們基督教/徒的偽善真是令人到了零容忍的地步!

你們基督教/徒尤其是你逃出魔幻紀最拿手就是製造誣衊,然後又假裝難過來扮慈善好人?
正視一下你自己同你們個基督邪教,講到冷血,沒有任何人比得上你們基督教/徒!
扮什麼為滿州同中國三十萬人難過啫?
咪又係給你們基督教徒殺的,你敢否認嗎?!

扮什麼為【弱智】兩個字,當人地係有譏諷既意思,才來扮道德者自鳴清高啫?
當你們基督教處心積慮煽動打殺香港老人家既時候,招招見血,又唔見你企出黎難過呢?

我問了你千次,你怎樣看基督教強姦小童,你冇回應啵? ? ?
問你對基督教殺人滅族,殺印弟安人的子女,你一樣扮盲扮啞扮聾? ? ?
又唔見你難過?Why??????

信了耶穌會變弱智是眾所公認的事實,有什麼問題?
你又來扮偽善者〖哎喲,物以類聚人以群分,我逃出魔幻紀係道德好人,唔會咁講既〗

問你一句,冇種咪答。
究竟你認為做基督教徒的確係弱智嚴重啲吖?還是基督教/徒煽動打到香港老人半死嚴重啲呢?
究竟你認為做基督教徒係低B嚴重啲吖?還是督教/徒性侵小童殺人滅族嚴重啲呢下?

不要次次本末倒置扮偽善來包裝你自己,
你:【逃出魔幻紀是不折不扣的冷血,偽善,弱智低B人士】,我Leefeng講既,吹呀?

.

這是雞與雞蛋的問題:究竟係由於弱智才信耶穌,還是信了耶穌會變弱智,這是值得探討和研究的課題。
...
抽刀斷水 發表於 2023/3/12 12:30

真是弱智的人士比較單純,如你所說他們的笑容是最真摯和開懷的。
沒有任何正常人會歧視他們。
令人討厭和歧視的只有看似正常人,實際上是弱智(不思考),黑白不分,善惡不分的教徒!
看看教徒逃出魔幻紀的虛偽言論和偽善,假仁假義,足以證明他是弱智之最,比弱智人士更弱智!

.
你又唔好戴住灰色眼鏡嚟睇人生。
你老荳射野搞咗你出嚟
依家你可以性事綿綿無絶期, 高潮迭起, 周圍有阿sa susanna相伴,  日有紅酒送牛扒, 日進斗金, 華廈車乘, 享用5G網絡, 夜睇8K電視...計埋都唔止八福樂哩
beebeechan 發表於 2023/3/12 23:23
放眼我們這個世界,人們都在盡情吃喝,開心婚嫁,營營役役地買賣、種植、建造,雖然不少人對耶穌基督的預告嗤之以鼻並拋諸腦後;但仍有不少不願隨波逐流,一心渴望天國永生福樂的人,堅定地跟隨耶穌基督,因為他們相信「除他以外,無論憑誰,決無救援,因為在天下人間,沒有賜下別的名字,使我們賴以得救的。」(宗徒大事錄4:12)
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/11 11:24

原來你又係反基臥底黎?同逃出魔頂到恆!
你都係贊成盡情吃喝,開心婚嫁,營營役役地買賣、種植、建造,性事綿綿無絶期, 高潮迭起, 周圍有阿sa susanna相伴,  日有紅酒送牛扒, 日進斗金, 華廈車乘, 享用5G網絡, 夜睇8K電視...計埋都唔止八福樂哩

.
高級模式 | 發新話題
換一個