返回列表 回覆 發帖

抽刀斷水你幾時生日呀

神父著Cassock都係貪佢方便啫, 一擸高條裙就嚟得
沙文 發表於 2023/3/6 22:24

你拉低條褲鍊都好方便唶
怕拉鍊刮親就用扣鈕
神父就係因為要淫碌嘢出來的頻率高過我甚多,所以唔拉鍊減少夾親機會。
貴教的服裝設計確有悠久歷史及匠心獨運,結合user實際需要
Don't know where God is but the Devil is in the details
神父著Cassock都係貪佢方便啫, 一擸高條裙就嚟得
沙文 發表於 2023/3/6 22:24

雖然你幅相咳咗過頭, 原圖係咁:

在行既人一睇就知呢個唔係標準既神父長袍, 係戲服。

標準規格係要33粒鈕, 手䄂摺起7吋

點解要33, 同7? 你咁聰明, 唔使我囉唆
因為希望佢解33粒鈕扣都解到索氣, 用時間平息佢嘅慾火, 但係可惜總是唔成功

"摺起7吋"典故係一隻歌仔
一見鍾情,二人同床,三褲剝清,四圍咁摸,五指搾波,六指擒籮,七吋咁長,八發八中,九龍裸跑,十分過癮。
Don't know where God is but the Devil is in the details
因為希望佢解33粒鈕扣都解到索氣, 用時間平息佢嘅慾火, 但係可惜總是唔成功

一 ...
一見鍾情,二人同床,三褲剝清,四圍咁摸,五指搾波,六指擒籮,七吋咁長,八發八中,九龍裸跑,十分過癮。
沙文 發表於 2023/3/7 05:01

你有無7吋啊?

點解無乜口技既?
點會冇? 呢個又係你一個思考的盲點. 七吋係條脷唔得咩
一 ...
沙文 發表於 2023/3/7 05:01

一見鍾情,二人同床,三褲剝清,四圍咁摸,五指搾波,六指擒籮,七吋咁長,八發八中,九龍裸跑,十分過癮.....十一罪成, 十二月監

作埋下文

(聖經中, 12 係完滿架哩....下一個吉祥數字係70.....你都幾難接到咁長)
十二月監, 1月特赦
點會冇? 呢個又係你一個思考的盲點. 七吋係條脷唔得咩
沙文 發表於 2023/3/7 05:08

佢就有7吋

你係咪投錯咗胎
十二月監, 1月特赦
沙文 發表於 2023/3/7 05:21

十二月監, 1月特赦, 2月再犯
3月又犯, 4月再犯, 5月重犯, 6月慣犯.................永遠都犯, 亞孟
3月又犯, 4月再犯, 5月重犯, 6月慣犯.................永遠都犯, 亞孟
沙文 發表於 2023/3/7 05:35

3月又犯, 4月再犯, 5月重犯, 6月慣犯..7擒7縱?
高級模式 | 發新話題
換一個