返回列表 回覆 發帖

抽刀斷水你幾時生日呀

唔知聖教會對此有咩寶貴意見?

https://futureofsex.net/robots/s ... ove-doll-companies/
https://sexdollgenie.com/collections/ai-sex-robots

三撇水都唔係貴, 但係唔知個樣有冇得customer made.

如果做到同老婆一樣樣就半價

冇幾耐之前教宗已經confirm咗男人樣公仔唔係crime, 但係係唔係sin呢?

唔知佢識講幾多種languagess, 最好有得揀埋accents

用 AI robots 開雞埸, 算唔算犯法呢
個公仔話信耶穌, 激L死抽水
Don't know where God is but the Devil is in the details
做到同老婆一樣樣為乜?

個公仔話信耶穌, 激L死抽水
沙文 發表於 2023/3/6 08:15

可以游說佢離教喎。
做到同老婆一樣樣為乜?

抽刀斷水 發表於 2023/3/5 18:35

淨係兜巴星佢就夠過癮啦
唔好教住, 有邊個教徒真係肯打佢左面畀埋右面你?
回覆 5# 沙文

隻robot可以捱到你星幾多野呢?到時玩兩玩就報銷了。
她是為了抵受您激烈的衝激而設計,抗撞能力應該同T800同級
Don't know where God is but the Devil is in the details
用啲鋼水咁足,好重架喎,好多動作都好難完成。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
佢會抱您,唔駛您抱佢
咁我淨係只可以响上面?限制咗我既發揮架喎。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
一旦再進步有其他function煮飯洗衫陪行街旅遊傾電影文學戲劇談心就可正式取女人重新定義婚姻
回覆 10# 抽刀斷水

我送這prototype您玩住先,遲尐您自己畀錢upgrade latest model. 可以一分為二嗰集,唔記得model number
那時節,聖教會又唔知有咩寶貴意見
seriously, 收到貨之後你係唔係玩完之後可以同佢喺枕邊傾下你的閹割神父理論, 佢會唔會 suggest你捐贈一批佢嘅姊妹送畀聖教會舒緩神職人員的慾火呢? 可能咁樣效果都好好喎? what do you think?

由於本網經濟拮据, 又唔使做到話一人一個嘅, 可以輪住分享, 由library管理, bishop 可以借三晚, 神父1晚, archbishop 5晚.......

.為咗天主教聖職的特殊癖好,亦要特別定造兒童形象figures

回覆 14# 沙文

但係教徒口口聲聲話神父性侵同禁慾無關架喎,所以即使有方法舒緩慾火,性侵都係避免唔到既。
be pragmatic. 唔理咩原因導致佢地性侵,總之有得性侵,問題就解決了。畀性侵victims佢地咪得咯
be pragmatic. 唔理咩原因導致佢地性侵,總之有得性侵,問題就解決了。畀性侵victims佢地咪得咯 ...
沙文 發表於 2023/3/6 21:59

會唔會方便到好似去公廁咁?
神父著Cassock都係貪佢方便啫, 一擸高條裙就嚟得

be pragmatic. 唔理咩原因導致佢地性侵,總之有得性侵,問題就解決了。畀性侵victims佢地咪得咯 ...
沙文 發表於 2023/3/6 21:59

要搞清楚性侵定係性交先,性侵係對方不願意之下都要施行喎,性交就你情可願,即係唔駛禁慾。

如果係要滿足神父性侵,就要tune到個robot係好唔願意,但又無力掙扎。
如果係要滿足神父性侵,就要tune到個robot係好唔願意,但又無力掙扎。
抽刀斷水 發表於 2023/3/7 01:15

係...有啲麻甩佬係要侵, 姦先起到機
叫唔到雞
高級模式 | 發新話題
換一個