返回列表 回覆 發帖

末日逃生的尾班車何時出發?

一般讀經都唔使咁細緻既, 對教義無乜影響的縯譯。
beebeechan 發表於 2023/3/15 03:52

屌您哋乜L都big eye looks through the dragon 就咁講用來掩飾自己的求9其治學態度
我慣咗目光如炬察秋毫,所以貴教is not my cup of tea 就係咁解!
哦…
原來你作咁多野都係想話耶穌有個唔光彩即祖先。
beebeechan 發表於 2023/3/14 11:48

我完全冇這個意圖。您同我老婆一様,成日誤會我。
我想說明的事情係:
25當她被拉出來時,她派人到她公公那裏說:「這些東西是誰的,我就是由誰懷了孕。」並且說:「請你仔細看看這些東西:印章、印帶和棍杖是誰的?」猶大仔細一看,就說:「她比我更有理,因為我尚沒有將她嫁給我的兒子舍拉。」

作為男人,有個鳳姐同你講因為您幫襯過我所以我個肚肯定係你經手嘅。」
屌,相信各位網友都經歷過不少,有冇人笨七得咁交關話妳放心啦我會負責任?

所以我有一個theory. 「文學作品內角色的智力不會超越作者」例如,黃蓉一定唔叻得過金庸。

本thread 的substance係:雖然摩西冇強調猶大係一個好醒扒的人,但至少都應該智力正常。除非佢想設定基督係降生在一個有弱智基因祖先的家族。
我們想知道摩西的智能大概咩程度,睇創38:25可見一斑。
Don't know where God is but the Devil is in the details
有些朋友可能會問,屌本
thread的樓主係您沙文咩?點解本thread的substance由您決定?

屌,我hijacked咗本thread. 係咪唔得先?
Don't know where God is but the Devil is in the details
邊個會用塊巾遮住塊臉..無樣睇, 唔知係乜料, 無賣點...點拉客?
beebeechan 發表於 2023/3/15 09:00

好L耐之前已經講過了。天主照料唔睬我之麻
屌耐到都摷唔番
回覆 137# beebeechan
都唔係吖,在35樓我都已經有叫以色列鳳姐要蒙面招呼團友
您梗係唔駁啦,凡係經書講嘅您都要presume係啱,駁碌L咩。所以經書話鳳組蒙面,一句頂一億句,什麽古代文獻?識佢老鼠
我都細緻嘅。您條L樣話:
“呢段情節, 仲有好多野你未睇出添。
你唔曉拎出嚟, 我又唔講唶。”
結果講到雞啄唔斷。
有理由相信猶大不是想吃路邊雞, 是私房菜。
當時妓女公價只是一塊餅:
箴言:6:26 因為娼妓所求的只是一塊餅 ...
beebeechan 發表於 2023/3/15 10:24

您去砵蘭街同The Beverly Hills都唔同價,第一日出來玩咩?
係架, 我講多幾頁都仲得, 未降旗...下半旗都未到
beebeechan 發表於 2023/3/15 11:18

我知您得。我細路嗰陣阿媽拖住我去寶靈街買餸,撞到任何一個師奶都係咁啄啄啄
我引唔引您都係咁講經咖啦,根本係您自有舖癮,關我L事咩。唔信我而家唔引您,您係咪就shut up
以你既脾性, 係呢到, 你唔會唔講野...除非...................
beebeechan 發表於 2023/3/15 11:43

聽朝要早返公司開會,米搞啦,唔駛做咩
咁唔係仌都少到beverly hill貨色,
碼頭估厘可以上到咩

咁塔瑪爾既內餡就唔係咁濫哩, 唔係集 ...
beebeechan 發表於 2023/3/15 11:15

屌橫豎尾班車啱啱開咗,唔爭在嗲多幾句。
實情係塔瑪爾驚住猶太始終老鳩射唔出足數蟲,中唔到獎。之後她特價做私鍾賣大包但求高濃度子孫漿,咁就解釋到啦。
始終歲月不饒人嘅, 你估人人好似我咁咩

睇佢之後都冇再生個仔就知啦

就係囉, 人哋92都打得響, 猶大生完舍拉之後就冇聲氣, 咁就知佢咩狀態啦
係車佢返屋企嘅沙文孖Q, 或者之後做私鐘妹嘅得著
呢啲阿伯好易做冤大頭

淨係睇佢叫雞唔畀錢畀羊咩咩, 連圖章都畀得人做抵押就知佢痴癡呆呆坐埋一枱喇

啱啱寫完老婆守孝 以後都係第一次啫, 唔使喺度作大it doesn't work on me
就算我畀佢真係得, 但係整唔整到餡出嚟佢自己都唔知, 塔瑪爾亦都唔知, 如果前者冇懷疑, 後者冇補飛, 咁情節就十分幼稚好似細路仔玩泥沙囉
回覆 169# beebeechan

reply to #165
第一次出嚟玩點樣有頭有面
剪羊毛手作仔有咩頭有咩面,你唔係為天主作大係為乜L嘢
啱啱頭先去街見到個冇頭冇面基督徒叫雞唔夠錢畀要講價,我嗤笑佢: why don't you ask her to offer her cunt to God. c/o you?
你哋喺教會自己討論啦, 而家尾班車就已經開走咗啦, 不過好彩你仲可以打末日逃生。唔夠錢就叫uber啦, 有頭有面我唔嗤笑你
高級模式 | 發新話題
換一個