返回列表 回覆 發帖

喜歡思考人生的人容易患抑鬱症嗎?

喂僆仔又捉到你吹水唔抹嘴,啱啱哟Maldives返來,原來有法例唔准潛深过30M。你點L樣潛48M?請交代一下。
https://www.prodivers.com/maldives-scuba-diving-depth/
Don't know where God is but the Devil is in the details

基督教根本【圣经】是要:制伏列國《那魔包括_中国》

SEO tag,福音对联诗

你咁樣講就係似是而非,「你們不要與不信的人共負一軛【a虫添加=========神骗鬼】因為正義與不法之間,那能有什麼相通?或者,光明之於黑暗,那能有什麼聯繫?基督之於貝里雅耳,那能有什麼協和?或者,信者與不信者,那能有什麼股份?天主的殿與偶像,那能有什麼相合?」(格後6:14-16)
逃出魔幻紀 發表於 2023/3/27 08:13

信基督
孤獨

信音福【福音
分裂国家》谢谢谢谢谢谢LEEFENG兄提醒此{的}

天主基督神经病吩咐说道于‘圣’经 路加福音 12:51
中文标准译本
你们以为我【a虫蛀===神经病】来了,是给地上带来和平吗?不是的!我告诉你们:其实还是分裂

(谢谢谢谢谢谢DIOR13兄常常提醒

中文標準譯本©
版權所有 © 2005, 2008, 2011 全球聖經促進會

“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
為咗香燈,溝埋泥漿狗屎都照搽,孝感動天。
我諗我老婆會肯制
Don't know where God is but the Devil is in the details
咪係咯。唧咗落地但Tamar乜L都冇做,就無法令我在這故事中感覺佢真係concern about猶大嘅香燈 ...
沙文 發表於 2023/3/31 07:31

當時未有地磚, 或hardwood floor 卦。。。
滴咗落地好難pat 番上手

你隻鞋入咗粒砂都好唔舒服哩
咪係咯。唧咗落地但Tamar乜L都冇做,就無法令我在這故事中感覺佢真係concern about猶大嘅香燈
回覆  beebeechan
膠公仔有AI會反應嘛。屌死魚咁就盞嘥力。

其實Tamar若是真係咁重視子孫漿,唧咗落地都 ...
沙文 發表於 2023/3/31 06:25

練鎖結大法....都得

使俄南不能自拔
回覆 302# beebeechan
膠公仔有AI會反應嘛。屌死魚咁就盞嘥力。

其實Tamar若是真係咁重視子孫漿,唧咗落地都可以用手指揩幾揩然後搽入去個西窿啫。
at least worth a try.
配种都要有啲反應先専業。唔尊重对方梗失敗。唔high點出到嘢
沙文 發表於 2023/3/31 02:17

不成功不收費?

咁死人都忍住, 苦練密宗金槍不倒、「明點不洩」術
配种都要有啲反應先専業。唔尊重对方梗失敗。唔high點出到嘢
沙文 發表於 2023/3/31 02:17

一邊開工, 一邊收柯打...雖然唔夠敬業, 一樣出到野架

抽刀用AI矽娃娃都出到哩
唔係咁計。若果tamar真係咁神心,就會用鉸剪腳爽住俄南,邊會掹到出來唧落地?
我都試得多,佢肉緊起上黎真 ...
沙文 發表於 2023/3/31 01:58

你講緊做愛
他瑪要既只係配種, 一篤精.....唔會肉緊
(唔通你老婆去做婦科檢查時都會好肉緊咁夾住個鴨嘴鋏架咩?)
唔係咁計。若果tamar真係咁神心,就會用鉸剪腳爽住俄南,邊會掹到出來唧落地?
我都試得多,佢肉緊起上黎真係冇得郁

冇人叫您做咗就一定要寫出來嘅,死蠢。
耶穌做咁L多嘢都唔係鍋鍋寫明啦。

25耶穌所行 ...
沙文 發表於 2023/3/28 23:39

今時今日既人睇呢段經文, 都以為老爺扑咗新袍係好淫好大罪。
但當年, 大罪既係老爺唔俾個細仔扑亞嫂。
以古猶太人肋未俗例, 女子丈夫死咗, 而又無兄弟可以接手...真係老爺上架喎。老爺都一早瓜咗既, 就由老爺既兄弟上。

所以, 讀經唔好太離地
呢啲係古代, 而且係另一民族既習俗嚟
佢唔想人知道係佢冇叫舍拉圤tamar,乘機燒死佢一了百了。

25耶穌所行 ...
沙文 發表於 2023/3/28 23:39

呢單畸屎, 唔係話猶大叫雞唔道德架喎 (當時麻甩佬叫雞係平常事, 買杯時打筆咁咋....沙文恨唔到咁多)
猶大知道佢既罪過 時係講:
,就說:「她比我更有理,因為我尚沒有將她嫁給我的兒子舍拉。」

猶大唔係自認衰咗叫雞, 或是食錯雞
回覆 294# beebeechan

25耶穌所行的還有許多別的事;假使要一一寫出來,我想所要寫的書,連這世界也容不下。

「篇幅所限恕不一一」咁咪掂咯
在Tamar方面, 咁樣做亦有風險 -- 可能猶大會唔想人知道佢扒灰叫雞, 話嗰啲抵押品唔係自己嘅, 來一客照燒雞 ...
沙文 發表於 2023/3/28 08:29

咁又會俾你唱:行事鬼鼠, 不光明磊落
抽水又話:行使假文件, 盜用他人信用咭.....犯法囉! (叫雞就不犯法)

卻要塗黑, 何患無漆
在Tamar方面, 咁樣做亦有風險 -- 可能猶大會唔想人知道佢扒灰叫雞, 話嗰啲抵押品唔係自己嘅, 來一客照燒雞。
點解Tamar又唔需要計算這個風險呢?

綜合以上種種, 這個故仔其實冇乜可信度
回覆 291# beebeechan

都記得呢啲特徵㗎嘛
佢幫襯嗰日咪玩過囉
沙文 發表於 2023/3/27 22:04

玩嗰陣時唔知係新袍仔囉
高級模式 | 發新話題
換一個