返回列表 回覆 發帖

喜歡思考人生的人容易患抑鬱症嗎?

回覆 279# beebeechan

咁好啦,我都係搵鳳姐來一炮,比較enjoyable.
回覆  beebeechan

咁好啦,我都係搵鳳姐來一炮,比較enjoyable.
沙文 發表於 2023/3/27 20:00

有無buy one get one 3?

咁都唔錯架哩
tamar 冇offered呢個promotion,結果都可以生到耶穌出嚟
Don't know where God is but the Devil is in the details
tamar 冇offered呢個promotion,結果都可以生到耶穌出嚟
沙文 發表於 2023/3/27 21:32

tamar 唔止無蒲毛唇, 仲坐地起價。。
公價係一條麵飽, 佢要加價。。。。
其實除咗我先前提出過嘅之外,呢個故仔還有其他破綻
佢嗰啲抵押品有可能係喺第二個鳳姐嗰度買返嚟, 照道理猶大至少應該要求佢剝光豬畀佢認下係唔係當日嗰條女
Don't know where God is but the Devil is in the details
其實除咗我先前提出過嘅之外,呢個故仔還有其他破綻
佢嗰啲抵押品有可能係喺第二個鳳姐嗰度買返嚟, 照道理猶 ...
沙文 發表於 2023/3/27 21:44

猶大平時只係睇到佢對眼

剝咗都認唔出卦
起碼試過一次都有啲印象啫, 收咁貴喎
其實以我嘅經驗, 每條女叫床嘅風格都有啲唔同, 包括聲調, 有啲淨係叫, 有啲會講嘢, 應該認得嘅
其實以我嘅經驗, 每條女叫床嘅風格都有啲唔同, 包括聲調, 有啲淨係叫, 有啲會講嘢, 應該認得嘅 ...
沙文 發表於 2023/3/27 22:00

咁更加正明猶大之前無搞新袍仔.....義人喔! 初聞啼聲
(日本AV片, 成日都有家翁吼亞仔返咗工搞新袍既....)
佢幫襯嗰日咪玩過囉
佢幫襯嗰日咪玩過囉
沙文 發表於 2023/3/27 22:04

玩嗰陣時唔知係新袍仔囉
回覆 291# beebeechan

都記得呢啲特徵㗎嘛
在Tamar方面, 咁樣做亦有風險 -- 可能猶大會唔想人知道佢扒灰叫雞, 話嗰啲抵押品唔係自己嘅, 來一客照燒雞。
點解Tamar又唔需要計算這個風險呢?

綜合以上種種, 這個故仔其實冇乜可信度
在Tamar方面, 咁樣做亦有風險 -- 可能猶大會唔想人知道佢扒灰叫雞, 話嗰啲抵押品唔係自己嘅, 來一客照燒雞 ...
沙文 發表於 2023/3/28 08:29

咁又會俾你唱:行事鬼鼠, 不光明磊落
抽水又話:行使假文件, 盜用他人信用咭.....犯法囉! (叫雞就不犯法)

卻要塗黑, 何患無漆
回覆 294# beebeechan

冇人叫您做咗就一定要寫出來嘅,死蠢。
耶穌做咁L多嘢都唔係鍋鍋寫明啦。

25耶穌所行的還有許多別的事;假使要一一寫出來,我想所要寫的書,連這世界也容不下。

「篇幅所限恕不一一」咁咪掂咯

25耶穌所行 ...
沙文 發表於 2023/3/28 23:39

呢單畸屎, 唔係話猶大叫雞唔道德架喎 (當時麻甩佬叫雞係平常事, 買杯時打筆咁咋....沙文恨唔到咁多)
猶大知道佢既罪過 時係講:
,就說:「她比我更有理,因為我尚沒有將她嫁給我的兒子舍拉。」

猶大唔係自認衰咗叫雞, 或是食錯雞
佢唔想人知道係佢冇叫舍拉圤tamar,乘機燒死佢一了百了。

25耶穌所行 ...
沙文 發表於 2023/3/28 23:39

今時今日既人睇呢段經文, 都以為老爺扑咗新袍係好淫好大罪。
但當年, 大罪既係老爺唔俾個細仔扑亞嫂。
以古猶太人肋未俗例, 女子丈夫死咗, 而又無兄弟可以接手...真係老爺上架喎。老爺都一早瓜咗既, 就由老爺既兄弟上。

所以, 讀經唔好太離地
呢啲係古代, 而且係另一民族既習俗嚟
唔係咁計。若果tamar真係咁神心,就會用鉸剪腳爽住俄南,邊會掹到出來唧落地?
我都試得多,佢肉緊起上黎真係冇得郁
唔係咁計。若果tamar真係咁神心,就會用鉸剪腳爽住俄南,邊會掹到出來唧落地?
我都試得多,佢肉緊起上黎真 ...
沙文 發表於 2023/3/31 01:58

你講緊做愛
他瑪要既只係配種, 一篤精.....唔會肉緊
(唔通你老婆去做婦科檢查時都會好肉緊咁夾住個鴨嘴鋏架咩?)
高級模式 | 發新話題
換一個