返回列表 回覆 發帖

喜歡思考人生的人容易患抑鬱症嗎?

猶大附身?

(呢舖舍拉同你死過!)
在彩虹潮輪下, 你阉卵咗做女仔都可以釣到金龜婿架
上流寄生族 發表於 2023/3/24 00:29

閹咗都無卵用架喎
不過我觀察到有些人自己唔係教徒,但係見有人飯前禀神就禮貌地跟住做下樣。
沙文 發表於 2023/3/23 21:15

佢禀神唔一定係謝飯, 「求你今天賞給我們日用的食糧」...係希望你老婆呢餐唔好又係「少油少鹽, 不煎不炸」
唔係沙老師唔想,係您自己解錯經啫。
大家睇下約伯記,天庭開meeting, 露屎窟都有份列席,就知有咩相通。
...
沙文 發表於 2023/3/24 12:42

你都會有錯架。。。
Mr露有份列席天庭大會,應是在他「未衰」之前,當時佢大大話話都係天使長嚟。
好似亞胡錦濤在二十大閉幕本來都有份列席,不過後來被請離開唶

胡錦濤在中共二十大閉幕會中途被攙扶離場- BBC News 中文

Mr胡仲掛住「出席証」架

現在 Mr習 同 Mr 胡無偈傾,無乜往來。。。。。「胡錦濤」三個字在網搜網文上是禁忌矣

唔同既係經上,mr露帶埋佢既班底離開
Mr胡就自己孤零零離開,馬仔無跟住佢
回覆  beebeechan

哦。原來佢未衰之前都已經周地都係人。
b
沙文 發表於 2023/3/24 18:15

猶太人米德拉什釋經傳統係話「露先生」既背叛係因為天主造咗人。至於係咪周地都係。。就唔清楚勒
.
您哋呢亭自命玩得顛海底黑暴又唔暴得過佢地

(底薪唔高不過有diving allowance. 我後生卅年都想試下考唔考到)
沙文 發表於 2023/3/24 22:09

做番啲輕擎野哩
亞叔就做番亞叔既野,唔好搞到大媽著迷你裙咁

義工潛水清50公斤海洋垃圾
https://hk.news.yahoo.com/%E8%A5 ... C%BE-100810361.html
做過啦
https://www.divinglocker.ca/product/underwater-clean-up/

沙文 發表於 2023/3/24 23:01

啲潛水網多數啲乜beginner course實係用妹妹仔既相..
啲special course, advance training就好man..大叔出鏡既?

性別有啲歧視喎
回覆  逃出魔幻紀

經我真係唔L熟 ...
沙文 發表於 2023/3/26 00:28

你好似我老婆食牛扒咁....熟到「鞋霎霎」都仲話未熟
嘩, 呢個姐姐仔又真係幾索, 而且喺廚房教槍, 很有點秀外慧中的賢淑感, 引死人啦

...
沙文 發表於 2023/3/26 23:59

我卦住睇人, 無留心佢講鎗
我有, 其實佢都講漏咗兩個方法
沙文 發表於 2023/3/27 00:08

無留心, 我卦住睇波...世界杯

看見沙文同魔幻講潛水,射鎗。。。。聯想起

若望福音20章,婦女告訢門徒耶穌墓空了。兩個門徒即跑去墓穴。
到了時,一個看墓穴裡殮布,汗巾怎樣放,研究墓穴大石如何被打開,是否有人盗屍。。。
另一個「一看見就相信了。」

沙文就是前者,玩屎谷巴diving,玩鎗。。都著重firearm safety,squib load,「係屋企確定ejection冇問題」,OWSI,PADI証書,守則。。。
魔幻就係屬後者。無前者咁理性,但好快享受到潛水,射鎗的樂趣。

經上描述兩個門徒對耶穌復活的接收方式。。。說明兩者皆重要,各有長短,互補不足既。

太理性咁去睇經,符唔符合科學,歷史,有無矛盾。。。。忽略了經文深層意義。
太不問就信。。。也易走向迷信。易被邪教異端吸納。

潛水,射鎗都是危險性高活動,太輕視安全措施會樂極生悲,
只顧先考証書,取資格,查呢樣嗰樣,好玩既野都變咗「影響盞鬼心情」。
我細個嗰陣同妹妹玩伏匿匿都係成日輸, 佢哋隱藏得很好, 好到我發現到。

原來貴教的經文深層意義亦都係咁 ...
沙文 2023/3/27 18:24 提交

瑪竇福音裡唔係話:
「你們找,必要找着;你們敲,必要給你們開」咩?

你以為真係搵耶穌個真人咩?
呢啲就係「深層意義」勒。
唔畀我考到,有achievement,覺得好盞鬼過癮㗎咩? 成日都係也也烏,永遠都係beginner’s level. I just don' ...
沙文 2023/3/27 18:15 提交

我無話你唔岩喎。
係話世上要有各適各樣的人(包括衰人賤人)各有各扮演的戲份。

魔幻咪話低能feng,雷漿觀之流都係被天主利用,發揮緊佢哋彰顯天主既功能
唔畀我考到,有achievement,
沙文 2023/3/27 18:15 提交

咁你係enjoy 考試及格有張cert嚟威下嗰種「盞鬼過癮」feel,唔係享受潛水射實彈鎗既樂趣。
唔知邊間屋係。敲門畀人鬧白撞,叫我落下一層試下。唔慌唔深層
沙文 2023/3/27 19:41 提交

依家咪係講你在經文搵「耶穌」,你搵「科學歷史」梗係「白撞」哩。

你搵一樓鳯,按正門就歡迎你,窄門為君開。
回覆  beebeechan

咁好啦,我都係搵鳳姐來一炮,比較enjoyable.
沙文 發表於 2023/3/27 20:00

有無buy one get one 3?

咁都唔錯架哩
tamar 冇offered呢個promotion,結果都可以生到耶穌出嚟
沙文 發表於 2023/3/27 21:32

tamar 唔止無蒲毛唇, 仲坐地起價。。
公價係一條麵飽, 佢要加價。。。。
其實除咗我先前提出過嘅之外,呢個故仔還有其他破綻
佢嗰啲抵押品有可能係喺第二個鳳姐嗰度買返嚟, 照道理猶 ...
沙文 發表於 2023/3/27 21:44

猶大平時只係睇到佢對眼

剝咗都認唔出卦
其實以我嘅經驗, 每條女叫床嘅風格都有啲唔同, 包括聲調, 有啲淨係叫, 有啲會講嘢, 應該認得嘅 ...
沙文 發表於 2023/3/27 22:00

咁更加正明猶大之前無搞新袍仔.....義人喔! 初聞啼聲
(日本AV片, 成日都有家翁吼亞仔返咗工搞新袍既....)
佢幫襯嗰日咪玩過囉
沙文 發表於 2023/3/27 22:04

玩嗰陣時唔知係新袍仔囉
高級模式 | 發新話題
換一個