返回列表 回覆 發帖

佛教果然係前衛啲

强烈强烈建议

女士莫戴黑帽
否则可能被当成

。尤其伊xx国家
下流寄生虫 發表於 2023/3/22 00:26

你不認識香港既女巫慧慧麼,有玩過《通靈之王》架,都係妹妹仔。

你不認識香港既女巫慧慧麼,有玩過《通靈之王》架,都係妹妹仔。

...
抽刀斷水 發表於 2023/3/22 10:15

其實耶穌都係一隻男巫,用巫術醫病當神蹟,古代人特別好呃!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
我覺得佢似david copperfield多啲, 佢有邊次變嘅戲法唔可以做媒
嗰個血漏阿嬸最過癮, 妳有幾多姨媽血, 口噏就係㗎啦, 就算唔除條褲畀我驗,妳當我細路仔未見過,掹塊巾出來開下眼界好卦?
Don't know where God is but the Devil is in the details
回覆 20# 抽刀斷水
小弟弟都可以參考下, 不過我唔敢咁串叫Schopenhauer做華仔, 我係叫佢做阿叔嘅

Don't know where God is but the Devil is in the details
我覺得佢似david copperfield多啲, 佢有邊次變嘅戲法唔可以做媒
嗰個血漏阿嬸最過癮, 妳有幾多姨媽血, 口噏 ...
掹塊巾出來開下眼界好卦?
沙文 發表於 2023/3/23 06:11

睇咗你都可以話: 超.....茄汁嚟之嘛
回覆 24# 沙文

蛙島有偉仔華仔,幾廿區都叫「仔」,係親䁥並無貶意。
回覆 25# beebeechan

茄汁您都要show畀我哋睇下貴教想人信嘅誠意。您而家即係“畀您睇您都當茄汁,我費L事拎出來,所以病歷係口噏,好番又係口噏”盤pair嘅嘴藐藐嘴臉,擺明趕客。唔係我唔信,係您唔想我信
嗰個血漏阿嬸最過癮, 妳有幾多姨媽血, 口噏 ...
沙文 發表於 2023/3/23 06:11

提供沙文一個破解耶穌魔法的材料: 水可以變酒

耶稣?神?碎料啦!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 28# beebeechan
唔駛咁先進。
猶太佬kosher酒,有白酒。
這個戲法的拆解係:
買通咗cater佬,
一開始嗰尐洗腳缸裝的已是白酒。
guests用來洗腳,唔會飲一啖試下咁笨7。
之後宣佈缸內洗腳水已變酒。
眾人猛飲洗腳酒。
高級模式 | 發新話題
換一個