返回列表 回覆 發帖

佛教果然係前衛啲

個賣相點解唔造好啲, 披番件衫扒觀音嘛
依家肉甩甩, 得棚骨

好似用個紙杯嚟嘆杯Glen Keith 21 咁。。。。
AI無所不能?「機器人觀音」佈道弘法掀議

由高台寺與大阪大學機器人學教授石黑浩(Hiroshi Ishiguro)合作開發,造價為100萬美元(約新台幣3053萬)。
沙文 發表於 2023/3/21 00:23

唔知識唔識對答, Q&A。。。hay..google.....; alexa...siri.....
只係佈道25分鐘說法.........100萬買部錄音機就會貴咗啲
回覆  beebeechan
要等您添香油先夠錢裝金身
沙文 發表於 2023/3/21 02:42

應胸前有QR code....
回覆  beebeechan

耶穌初出黎行變的戲法都較簡單,買通carter 經理就玩到 ...
沙文 發表於 2023/3/21 03:03

六大缸靚紅酒 (450 litres) , 好難向主人家出單開數架喎
耶穌帶埋酒去飲咩
淘寶都得咖啦。尐契弟飲到啤啤俘分唔出
沙文 發表於 2023/3/21 08:55

火窩湯底就話用「一滴香」.... 未聽過有一滴變酒咁高技術, 有待偉大祖國來研發

哇....乜 decline with regret 就算呀?!
唔去都要俾人情架
無五嚿水無friend做
屌您又話有個財主佬請成村人飲冇人去?
沙文 2023/3/21 13:15 提交

係囉。
唔使做人情,只係要求穿著整齊,唔好烏烏where where爛身爛世唶。有啲人都係唔願去。Too good to be true 咁
我覺得佢似david copperfield多啲, 佢有邊次變嘅戲法唔可以做媒
嗰個血漏阿嬸最過癮, 妳有幾多姨媽血, 口噏 ...
掹塊巾出來開下眼界好卦?
沙文 發表於 2023/3/23 06:11

睇咗你都可以話: 超.....茄汁嚟之嘛
我覺得佢似david copperfield多啲, 佢有邊次變嘅戲法唔可以做媒
嗰個血漏阿嬸最過癮, 妳有幾多姨媽血, 口噏 ...
沙文 發表於 2023/3/23 06:11

提供沙文一個破解耶穌魔法的材料: 水可以變酒

高級模式 | 發新話題
換一個