返回列表 回覆 發帖

謝謝陳版友讚我偉大真英雄

美國教會學校槍擊案釀6死 遭擊斃槍手為28歲變性校友 2023-03-28

田納西州納什維爾(Nashville)一間私立教 ...

我有槍。但無論我有幾唔妥教會,我都冇拎3枝槍走入教會見男人就殺。
我有作戰能力……我自己運用自由旨意來抗拒撒殫,有戰功,真英雄!
沙文 發表於 2023/3/28 09:35

美國教會學校槍擊案釀6死 遭擊斃槍手為28歲變性校友 2023-03-28

田納西州納什維爾(Nashville)一間私立教 ...

我有槍。但無論我有幾唔妥教會,我都冇拎3枝槍走入教會見男人就殺。
我有作戰能力……我自己運用自由旨意來抗拒撒殫,有戰功,真英雄!
沙文 發表於 2023/3/28 09:35

吊....你亂繳戰功, 只我「偉大」咗哩

你有鎗, 你無去教會亂掃基基....但係你有無對教會起過殺心先?

即係話:
你無對此三點式火辣女起過機, 唔等如話已戰勝淫念架喎。
講多句都費L事
沙文 發表於 2023/3/28 23:43

唔「講多句都費L事」時又可以唱: 屌...死纏爛打, 冤久住....掙你錢咁...

(都係「何患無漆」既抹黑, 秦檜屈岳飛)
梗係冇啦。
沙文 發表於 2023/3/28 23:43

咁你都唔係唯一一個有鎗又不去教堂亂掃既
所以...你不見偉大......老鼠尾嗰粒瘡
唔係咁計。您自己都話:“又打個比喻...
勲章係頒發俾曾有彪炳戰功的士兵, 曾英勇作戰過的。

我係有功嘛 ...
沙文 發表於 2023/3/29 04:09

挑....呢篇全文
https://www.stripes.com/veterans/2023-03-03/army-medal-honor-davis-vietnam-9345021.html
都係表揚呢位救傷兵既戰功喎
而家已經好難得有人肯同您地互動,好似犬子咁一句I'm allergic to religions. 您就老鼠拉龜。
沙文 發表於 2023/3/29 04:25

一物治一物既
沙文犬子忌「基模」。。。有其父必有其子
我企喺度任您治,您哋就係唔治我。
您掉聖物畀狗,狗會叼番來畀您。
天主未養過狗所以唔識
聖物畀狗有乜L嘢 ...
沙文 發表於 2023/3/29 07:11

因為我同魔幻都唔係基模, 又唔係susanna...
咪就係囉,核乜鬼野不擴散丫,實行個個國家都有核彈,人人有掣撳,咁先至威水。 ...
抽刀斷水 發表於 2023/3/29 11:45

咁即係美加都唔好有鎗械管制, 人人有鎗, 咁就唔怕傻佬鎗擊, 到時同你駁火, 死過。
貴國平民擁槍世界第3,傷港人應爭取融入國家發展大局。(追溯到2014年開始)

加拿大排13遠遠落後貴國, ...
沙文 發表於 2023/3/29 22:00

你潛水燒鎗係有啲專業, 叻叻
不過在其他方面就麻麻地勒

睇統計數據要醒啲
中國人口多, 數人頭梗係乜都多。
計人口中有幾多鎗枝就排第3。
咁計係唔準既

用每100人中有幾多枝鎗...就排121

加拿大係no 5

美國唔使查..係第1

習帝點會俾民間有咁多鎗? 不合邏輯
貴國天主教徒5百萬,算係多定少
沙文 2023/3/29 22:53 提交

500萬放入14億中,當然少
可傳福音空間相當大。
可惜….要在地下傳
屌又話乜都多?毋忘初心。當初貴教都係靠搞到君士坦丁信耶穌,自此福傳如日中天。
照辦煮碗咪得咯 ...
沙文 2023/3/29 23:32 提交

咁要天主安排習帝體驗一下「米蘭橋」神蹟囉。
睇貴教歷史就知魔幻紀嘅concept係錯嘅。
在本網,搞掂抽刀就可令潛水友信主。
沙文 2023/3/29 23:39 提交

你睇得抽水咁大坎?
您又問耶穌講比喻明明出自《大寶積經》,佢做乜L嘢唔畀credit聲明?
沙文 發表於 2023/3/30 20:51

何以見得《大寶積經》成書比福音早?
原來係為咗向羅馬教皇求援,咁同以下呢啲有咩分別?
抽刀斷水 發表於 2023/3/30 14:40

咁咪睇到天主唔係「容易受賄的真神」囉。
唔同黃大仙, 有求必應先嚟拜。
朱由榔行賄, 妨礙公正, 天主唔騷佢時等佢死快啲.....

天主既恩典係無條件給予既。唔係交易嚟架

西甲 皇馬為錢放棄宗教信仰

阿聯酋嗰到一早有個全世最大既十字架哩

投向中國懷抱!宏都拉斯討700億金援不成 斷交後欠台灣182億元

又聯想到女人做雞俾富豪們玩....
搵到錢哩, 富起來了..
就去包養小鮮肉。

祖國80代開放, 出賣土地, 資源, 生態環境, 人力向西方企業拋媚眼..
現在一帶一路去收買人心。
回覆  沙文

.
咁呢啲好多人都知係佛教入門野,又被講成為係來自「思想家」,我問咗句做乜要迴避來自佛教之嘛,咁都唔應機
抽刀斷水 發表於 2023/3/30 20:02

宗教無非使人明白人生若難, 導人向善, 分甚麼來自佛的, 基的, 回的...無意思喎
咁又係,以呢個出發點,啲人信唔信天主,其實都無意思喎。
抽刀斷水 發表於 2023/3/30 22:24

你做好人先哩...
「信唔信天主」慢慢嚟

信天主但唔做好人都係無偈傾

即係iphone 14今個星期特價$500。。。你話too good to be true..唔信。。。唔買。。OK架喎
日後你咪用正價買都得既

在煉獄中上慕道班無依家咁自在架勒
回覆  逃出魔幻紀

名媛買鑽石就起碼要F grade,至於佢,我買咩畀佢都當寶。
沙文 發表於 2023/3/30 14:29

「我買咩畀佢都當寶﹞
    拍拖時就得。。。E+老夫老妻, 豬耳繩。。千祈咪制。。。贈你一句: 咁L孤寒不如米送囉
回覆  beebeechan

出旺角打機
沙文 發表於 2023/3/30 23:12

你既年代,打飛機就真
高級模式 | 發新話題
換一個