返回列表 回覆 發帖

蘇美爾神話比耶禍華神話更早存在

搵到嘞!耶穌就係見猶太佬咁偉大唔唸這章經,inspired咗佢講出這個教訓。
沙文 發表於 2023/4/4 02:07

人哋星期五讀過乜經,個個星期一出份報告送到您desk?!!.....你又知耶穌年代時便没有誦這章經?
我點對老婆,多多少少亦都係受聖經影響。
沙文 發表於 2023/4/4 02:07

經文說要多生育喔....
不要休戰, 棄掉蔣氏佩劎
回覆  beebeechan
係您話佢地身有屎,既然佢地身有屎,耶穌都已出來行走江湖,佢地還敢讀53章咩? ...
沙文 發表於 2023/4/4 04:28

所以咪唔再誦讀, 因聽者都知是在說耶穌就是經上說的默西亞
即是我冇錯啦,"不要叫你左手知道你右手所行的"就係咁來的。
沙文 發表於 2023/4/4 04:50

唔能明喎。。。。?????
屌咁都唔明,一直冇慧根的係邊個?
耶穌見猶太佬不再讀53章,就係不叫左手知道右手啦嘛。 ...
沙文 發表於 2023/4/4 05:04

你不如入沖房攞支曲尺打兩鎗, 頭腦會清醒啲
我一向都清醒。
耶穌自己讀《依撒意亞先知書》亦都冇讀53章。佢讀61:1-2
Luk 4:17有人把《依撒意亞先知書》 ...
沙文 發表於 2023/4/4 21:08

哇...你呢期依撒意亞上身咩。
不過, 都見你幾依撒意亞通。
比較之下,耶穌的《依撒意亞先知書》version內容較少,少咗:

1.治療破碎心靈 to bind up the brokenhearte ...
沙文 發表於 2023/4/5 03:13

咪考我哩
你好似掉我到18米深既水, 睇我曉唔曉潛咁
比較之下,耶穌的《依撒意亞先知書》version內容較少,少咗:

1.治療破碎心靈 to bind up the brokenhearte ...

呢個版應該無乜邊個可以明白到呢個喱浮既經文研究。
佢地都係留在「同你借錢你唔好阿G阿咗」「信耶穌要恨兄弟姊妹父母」呢啲野架咋。

你都唔會帶啲潛水菜鳥去到18米以下哩

1.治療破碎心靈 to bind up the brokenhearted
2.揭示我們天主報仇的日期a day of vindication by our God;
3.安慰一切憂苦的人,To comfort all who mourn;

唔可以話「少咗」既. 唔俾耶穌讀到嗰段既一半就停咗咩。 佢唔讀埋落去之嘛
唔係下話???經係您專長喎,我已是以己之短攻彼之長顧lu喎。鬥兵器就話我恰您啫,比拳腳應該係您撳住我 ...
沙文 發表於 2023/4/5 07:02

練過功夫既, 一「格三星」就知對手有幾多料架哩。

「比拳腳應該係您撳住我 .」....咁我都曉點到即止
回覆  beebeechan
以前您見到我,一定而得往死裡打。
家下肯留手,仲唔係身有屎? ...
沙文 發表於 2023/4/5 08:16

你都唔係咁招架無力, 企定任打哩
你一潛水就無你符哩
我依家就係企定定任您打,甚至冇運功護住心脈。您盡情郁手啦,唔好畀面抽水 ...
沙文 發表於 2023/4/6 04:13

少, 你一條木魚咁, 任扑
你扮下反抗, 爭扎....得唔得?
情趣都好啲
你哋武林中人都成日練習打沙包不會覺得冇情趣喎
沙文 發表於 2023/4/6 04:54

睇功夫片, 淨係得打沙文個袋袋, 無對打,
一定屙拔甩
高級模式 | 發新話題
換一個