返回列表 回覆 發帖

[轉載] 給leefeng版友做基督教疑惑篇:四的材料

回覆 78# beebeechan

未必有嘅

如果你係虛心討論,就唔好拎人地啲服裝開玩笑啦
抽刀斷水 發表於 2023/4/28 17:58

先拎人哋既蒙面嚟講嗰個又係你: #69

如果你係虛心討論

我認真同你論時, 你就唔虛心地回應, 嬉皮笑臉咁求求其搵啲野講:#69
再同你認真?
我只同你講, 唔同嗰啲旁觀者, 白痴feng講(佢地成日都拎呢幾句「願向你借貸的,你不要拒絕」嚟唱), 都 ...
beebeechan 發表於 2023/4/28 00:08

BB仔!講到主題,你無能回應,只好講東講西逃避,學足屁眼教主,叫佢跳崖,就話唔准試探;叫佢放「天火」燒死村民,佢就就話嚟「救人」。魔幻紀一樣,答不了,就話:無知、無聊、唔答。
你有料只在屁眼!
Mak 14:51        有一個少年人、赤身披著一塊麻布、跟隨耶穌、眾人就捉拿他.
14:52 他卻丟了麻布、赤身逃走了。 ...
沙文 發表於 2023/4/27 02:30

呢個馬可,有心整蠱大佬,連大佬醜事都揚出來,看來出賣耶穌的不只猶大。其他人也許都看不過眼移鼠的所作所為,只是没機會罷了。這裏有個證據,就係移鼠被擒,其他人都走得摩、冇鼻哥。將移鼠講過的話「為我失喪生命的,必得著生命」當放屁。

我認真同你論時, 你就唔虛心地回應, 嬉皮笑臉咁求求其搵啲野 ...
beebeechan 發表於 2023/4/28 21:48

你貼哂呢種圖,我都擔心你既安全既。

正常版本既穆斯林罩袍(唔係你果啲),你都唔駛擔心會成功勃起得到。

你貼哂呢種圖,我都擔心你既安全既。

正常版本既穆斯林罩袍(唔係你果啲),你都唔駛擔心會成功勃 ...
抽刀斷水 發表於 2023/4/28 23:42

我貼回教婦女圖你就擔心我安全
亞旁觀棍, lee豬feng 貼啲砥毀基督教既野你都無擔心佢地安全,
你係話基督教好包容, 好文明, ...回教就.......
(咁我都擔心你既安全)
我貼回教婦女圖你就擔心我安全
亞旁觀棍, lee豬feng 貼啲砥毀基督教既野你都無擔心佢地安全,
你係 ...
beebeechan 發表於 2023/4/29 00:10

佢地醒呀,比著响中世紀歐洲,實畀你地玩死。

我認真同你論時, 你就唔虛心地回應, 嬉皮笑臉咁求求其搵啲野 ...
beebeechan 發表於 2023/4/28 05:48

我墮落你又唔跟住我墮落?
我墮落你又唔跟住我墮落?
沙文 發表於 2023/4/29 00:19

你睇唔到我因回你既帖 (speak your language), 已搞到幾墮落架喇。
Say Jesus fucking Christ
Don't know where God is but the Devil is in the details
抽刀斷水 發表於 2023/4/29 00:18

重有呢啲,基督教徒肯定又扮盲!

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
抽刀斷水 發表於 2023/4/29 00:18

你又成日穿越, 把古時既野拎嚟今日
你會唔會話紮辮, 著馬褂, 紮腳係時尚, 好潮, 好chok咁呢
(當年咁既造型又真係chok過架喎)

溫馨提示
現在是21世紀, 不要以古當今
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
呢種搞野圖, 我都有唔少

慢用
回覆 92# beebeechan
我老婆鬧親我舊年出軌對佢唔住,我都係咁頂佢。
我出軌係一年前,主後2022年嘅事,而家已是主後2023年。妳又成日穿越把去年嘅嘢拎來今日講……
會唔會仲著住2022年嘅 fashion出街?
回覆  beebeechan

我老婆鬧親我舊年出軌對佢唔住,我都係咁頂佢。
我出軌係一年前,主後2022年嘅事,而家已是主後2023年。妳又成日穿越把去年嘅嘢拎來今日講……
妳會唔會仲著住2022年嘅 fashion出街?

沙文 發表於 2023/4/29 08:05

真係好很有道理喔
咁你個PADI潛水教練牌, 車牌應要年年都考一次,
你2022年及格, 係歷史架哩, 唔好穿越
神父牌永世有效,係可以穿越喎。

出軌就年年計數,所以我一咁講,我老婆就會話:夫君教訓甚有道理,講埋曬以前嘅嘢真無謂。待妾身斟茶認錯,再好好服侍下您。嗱,您瞓低等妾身同您除褲……
Don't know where God is but the Devil is in the details
你又成日穿越, 把古時既野拎嚟今日
你會唔會話紮辮, 著馬褂, 紮腳係時尚, 好潮, 好chok咁呢
(當年咁既造型 ...
beebeechan 發表於 2023/4/29 01:21

歷史係有一定參考價值,正所謂「以銅為鑒,可正衣冠;以古為鑒,可知興替;以人為鑒,可明得失。」番書仔唔識唔緊要,但你觀察下世界各地大學,唔通所有歷史科都係廢既?

你之前咪又係自豪緊,天主教最歷史悠久,最正宗架咩?依家又唔可以睇返天主教既歷史喇咩?
神父牌永世有效,係可以穿越喎。

出軌就年年計數,所以我一咁講,我老婆就會話:夫君教訓甚有道理,講埋曬 ...
沙文 發表於 2023/4/29 12:10

最後係咪閹咗?
回覆 99# 抽刀斷水

關於JJ保留權,陳版友已多次闡明教徒立場係同2 nd amendment一樣
高級模式 | 發新話題
換一個