返回列表 回覆 發帖

[轉載] 給leefeng版友做基督教疑惑篇:四的材料

係咪又想話阿旁觀者成日用檑漿棍插人屎眼
咁第日佢被審判時都係會受牛頭馬面檑漿棍插Ceye呢? ...
beebeechan 發表於 2023/4/30 23:44

你爺爺用擂漿棍插邪魔屁眼,替天行道,第日只有享福,而你們這些為邪教吶喊助威嘅小鬼,死後會繼續受牛頭馬面插屁眼受刑。
你爺爺用擂漿棍插邪魔屁眼,替天行道,第日只有享福,而你們這些為邪教吶喊助威嘅小鬼,死後會繼續受牛頭 ...
旁觀者 發表於 2023/5/1 22:54

人地阿抽水拎嚟既經文, 話明係
「你們用什麼尺度量給人,也要用什麼尺度量給你們。」
所以, 你唔想第日你個菊花被插爆, 就唔好用咁大碌檑漿棍嚟插人
你爺爺用擂漿棍插邪魔屁眼,....,第日只有享福,
旁觀者 發表於 2023/5/1 22:54

你有基性啊..
後庭被插你話係享受, high爆, 高潮迭起?
再講多啲你就會現形
beebeechan 發表於 2023/4/30 22:56
唔够人讲

“ 再講多啲你就會現形”

:指:
圣经,煽动>“废王”【Daniel 2:21】
你有基性啊..
後庭被插你話係享受, high爆, 高潮迭起?
beebeechan 發表於 2023/5/1 23:13

你地基督教徒一样話係享受, high爆,高潮迭起咁插小孩子?

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
所以, 你唔想第日你 ...
beebeechan 發表於 2023/5/1 23:08

插妖徒,老天都話好嘢至算!

OH, 插完又殺?基督教徒果然够邪!看圖識字~

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
所以, 你唔想第日你 ...
beebeechan 發表於 2023/5/1 23:08

教徒先信經文,就好似道長伏魔用既符咒,對人類並無作用一樣。
高級模式 | 發新話題
換一個