返回列表 回覆 發帖

反基督就是自殺

攻擊者的行為完全違反了天地倫理
逃出魔幻紀 發表於 2023/5/27 11:25

耶穌屌自己老母,
"凡有氣息的盡行殺滅."
    "弟兄要把弟兄, 父親要把兒子送到死地, 兒女要與父母為敵, 害死他們", 這才是違天理, 逆人倫呢.
攻擊天主,攻擊耶穌基督的人實際上是在幹什麼

批揭邪教, 打擊妖賊, 正是義之所為.
攻擊者將要為他們自己的錯誤行為所承受的結果而難過

"天主"敢出嚟, 就請牠嘆擂漿棍, "當面報應", "決不延遲" 呢? 淨得個吹字.
[quote]基督徒就是那被「弟兄 父親」送到死地的,  被兒女父母為敵的。
邊個係原告, 邊個係被告你都未識.
beebeechan 發表於 2023/5/28 00:42 [/quo基督妖徒
基督妖徒就係用屁眼看問題, 所以同正常人剛釨相反.
廿年.....但版友啲質素就一年不如一年
beebeechan 發表於 2023/5/28 22:38

是的, 本網站就有你這連字都未識嘅小學教師, 同能入到野雞學校都執到金咁歡喜嘅魔幻紀.
「字都未識」??
beebeechan 發表於 2023/5/28 22:51

打錯字同字都未識是兩碼子事, 你係真正字未識, 一眼便看出.
「學校」就係呢到
beebeechan 發表於 2023/5/28 22:55

閱讀理解你知係啥嗎?
字都未識!
妖徒才會用屁眼看問題!
天主要捍衛自由旨意, 就忍受人會犯罪
beebeechan 發表於 2023/5/29 10:21

"全能"嘅"天主", 竟然要忍氣吞聲? 牠"能"些什麼?
    又話要屌佢屎窟嘅"當面報應", "決不延遲", 結果係成世都做縮頭烏龜.
為甚麼又會容忍你這些垃圾帖? 日日睇你玩屎窟, 忍 ...
beebeechan 發表於 2023/5/29 22:13

"垃圾帖"站長會唔刪?
    "神父"就日日玩你屎窟!
高級模式 | 發新話題
換一個