返回列表 回覆 發帖

反基督就是自殺

見你成日都拎呢句 "弟兄要把弟兄, 父親要把兒子送到死地, 兒女要與父母為敵, 害死他們"嚟話教徒係違天理 ...
beebeechan 發表於 2023/5/28 00:42

前句因有:我不是帶來和平
後句才有:把兒子送到死地

不用狡辯啦!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
每次看到有人攻擊天主,攻擊耶穌基督,我都會非常難過。難過的原因是攻擊者的行為完全違反了天地倫理,就像 ...無論人類怎樣攻擊,都不會傷到祂分毫,因為耶穌基督是「常是一樣」的自有永有者,是宇宙萬物的創造者。
逃出魔幻紀 發表於 2023/5/27 11:25

既然無論人類怎樣攻擊,都不會傷到牠分毫,你又拼命賣廣告做乜?屎忽痕?

拉客未够QUOTA?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
每當我看到被造的人攻擊自己的創造者,攻擊自己的生命之原耶穌基督,就等於看到人在自殺,試問怎會不難過呢?

咁虛偽做乜L啫,多啲無神論自殺,你咪住個天堂大啲囉,冇人同你爭仔,呀,爭主。
不過,又係奇,無神論自殺竟然每年越來越多?
每次看到有人攻擊天主,攻擊耶穌基督,我都會非常難過。難過的原因是攻擊者的行為完全違反了天地倫理,就像 ...

你吹乜都冇L用,
不如自己反思一下點解全世界只有信耶穌的基督教被人反吧啦!

.
你又唔識經, 真唔好學人以經反基喇....
繼續你的狗辯便算哩。獻醜不如收埋啲拙。

「我不是帶來和平 ...
beebeechan 發表於 2023/5/28 10:41

反毒品係唔使親自食毒品既!
反基督妖教係不用識經的啦!
你們基督妖教的所謂經文,係一群妄想症的瘋子,殺人兇手寫的垃圾,只有低智商的人才會當寶!
瑪竇只不過是一個人,佢寫既扑街音叫聖經?基督教真是騙子大雜會!

.

因為魔鬼認為最大的威脅是來自耶穌.....
不是釋迦牟尼。

即係同阿根廷足球隊作賽爭世界杯, 梗係搵 ...
beebeechan 發表於 2023/5/28 10:42

魔鬼真是聰明,一早已經知道耶穌係妖孽,基督妖教比魔鬼更邪惡,所以專門對付耶穌來拯救世人,魔鬼萬歲!

.
你係唔會搵到一支全無黑警、貪污既警隊。
唔會有一個演藝圈子是無監制導演利用職權去食啲求上位既新 ...
beebeechan 發表於 2023/5/29 17:47

被基督教徒罵黑警的香港警隊冇向自由民主國老美看齊行使民主自由向黑暴開槍嘅呢?奇!

高級模式 | 發新話題
換一個