返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆 620# leefeng

哇真係小學雞都肉酸,下一秒你仲喺地球變烏龜吖。

又一條分裂中國嘅柒頭,宜家話香港人唔係中國人吓話?早睇穿你係潛伏嘅外國勢力意圖分裂中國㗎啦,報國安拉9你。
回覆  leefeng

哇真係小學雞都肉酸,下一秒你仲喺地球變烏龜吖。

又一條分裂中國嘅柒頭,宜家話香港人唔 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/28 05:30

記得拎埋呢條去報國安,你唔敢報你就係雜種死畜生冚家鏟!!!

回覆 263# leefeng

中國共產黨從來沒有給過任何人自由。你劈頭用自由去論,便是徹頭徹尾的自相矛盾,把自己臉全打腫。
低Q能。
收錢幫共產黨做野抹黑我,唔洗唔認啦,上個月共產黨轉俾你個一百二十三萬咁快洗晒又要開工?
你自證清白啦,我唔得閒幫你。

jimmychauck 發表於 2024/3/28 01:34
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 622# leefeng

我呢啲反共亂港共,國安捉我唔到不嬲都係佢失職,你啲笨柒仲要喺佢傷口撒鹽正一ONL9,因住佢拉9你先。

又點會及你啲低級紅高級黑一日到黑用盡謀略咁陰險地顛覆政權分裂國家?一係就話共產黨邪惡,一係就話香港唔屬於中國,跟手就搖紅旗。咪以為扮熟國安唔會拉你,你真係當人地豬黎㗎?一年一百幾十億經費點洗呀?
回覆  旁觀者
連文都幫你引埋都可以一直挑避,瞧,這是正式錄用的爛屍嗎? ...
jimmychauck 發表於 2024/3/28 01:36

連文都幫你引埋,一直「挑避」。
答呢啲先啦!
字唔識: 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
理唔明:為主俾回教徒斬首就得著生命.
唔懂邏輯:主帶個細路, 為啥要佢剝光豬?
史唔懂:基督妖教如何為害國人, 如何禍害世人, 你乜Q都唔知.
基督教係"人類文明嘅恥辱", 你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
呢啲文言文,你唔識le︰                       
    「從其教者,與神父雞奸不忌,曰益慧……群黨喃喃誦經畢,互奸以盡歡,曰大公,又曰仁會……兄弟及戚友久不相見,見則互相奸狎,曰合初。」《辟邪紀實.學聾居士跋》
回覆  leefeng
又一條分裂中國嘅柒頭,宜家話香港人唔 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/28 05:30

話你有精神病即係有精神病!要分裂國家嘅係基督妖徒呀!是非黑白你都未分清楚!
屁眼教主成日話要「做王」,做王係啥﹖就係要造反,顛覆現有政權!基督妖徒自稱奴才,叫屁眼教主做主,幫屁眼教主搞顛覆!
    咁嘅道理你都未明,你爺爺更加確認你係個神經佬!誰係「柒頭」,你重未明﹖
話你有精神病即係有精神病!要分裂國家嘅係基督妖徒呀!是非黑白你都未分清楚!
屁眼教主成日話要「做王」 ...
旁觀者 發表於 2024/3/28 22:39

牠是精神病+精神分裂症

精神分裂症是一種嚴重的精神障礙,會導致患者以異常的方式解讀現實。
精神分裂症可能導致患者出現幻覺、妄想以及某種極端混亂的思維和行為,影響患者的日常生活,並可能導致傷殘(9殘)。 精神分裂症患者需要終身接受治療。

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 624# 旁觀者

先同後都分不清嘅癈老死爛屍,你連十年前自己喺邊,我喺邊都唔知,我問你嘅,你通統都唔識答,你問嘅所有問題同偽問題我係冇需要答嘅。

你不識字,不識理,不自知,旁觀不清,中文唔識,文言文唔識,google唔識,百度唔識,我所有問你你都答唔識,就板上釘釘嘅事實。

你連兜口兜面指出你錯都可以唔洗認,其實係冇需要同你討論,你同李瘋一樣其實都只不過係我嘅笑料。你有錯時我嘲9你就OK。
回覆  旁觀者

先同後都分不清嘅癈老死爛屍,你連十年前自己喺邊,我喺邊都唔知,我問你嘅,你通統都唔識 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/29 03:40

根本冇人同你討論,你精神分裂在自慰自懟當有趣?
全網人都睇清楚你是什麼貨色,流氓爛鬼一隻,舢舨充砲艇認高學識? 咪笑死觀眾啦!

回覆  旁觀者

先同後都分不清嘅癈老死爛屍,你連十年前自己喺邊,我喺邊都唔知,我問你嘅,你通統都唔識 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/29 03:40

你隻孽畜既然板上釘釘又識字,又識理,又自知,又旁觀清晰,又識中文,又識文言文,又識google,又識百度,所有别人問你都識答,咁,問黎把L呀?
咁白痴既問題,除咗你呢種精神分裂病人才會自慰到精蟲上腦,顛三倒四,畜生失智,語無倫次! ! !

回覆 630# leefeng

不恥下問你以為係唔明先問?每事問,禮也。呢啲中華文化偉大承傳,你啲馬列龜孫唔識㗎啦。

問左你,你答唔出,就顯示你低能。你連我點解要問都唔清楚,以為高材生唔問問題,呢啲就叫做你知識貧乏限制你想像啦。死埋一二邊學野啦,學成返黎答#117 #156呀記得。
回覆 629# leefeng

你以為我同你討論?我插你小你嘲9你咋,我都唔係第一次講你知,你0記性想俾我由頭再嘲一次都冇乜問題㗎。
回覆  leefeng

不恥下問你以為係唔明先問?每事問,禮也。呢啲中華文化偉大承傳,你啲馬列龜孫唔識㗎啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/29 11:20

jimmychauck精神分裂繼續…………

.
回覆  leefeng

你以為我同你討論?我插你小你嘲9你咋,我都唔係第一次講你知,你0記性想俾我由頭再嘲一次 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/29 11:22

jimmychauck精神分裂繼續…………再繼續

.
鍾意俾人小嘅柒頭繼續柒

話題要轉了嗎?
回覆  旁觀者
我問你嘅,你通統都唔識答,你問嘅所有問題同偽問題我係冇需要答嘅。

一個神經佬自言自語, 正常人睬你都嘥鳩氣.
連文都幫你引埋,一直「挑避」。
答呢啲先啦!
字唔識: 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
理唔明:為主俾回教徒斬首就得著生命.
唔懂邏輯:主帶個細路, 為啥要佢剝光豬?
史唔懂:基督妖教如何為害國人, 如何禍害世人, 你乜Q都唔知.
基督教係"人類文明嘅恥辱", 你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
呢啲文言文,你唔識呀︰                       
    「從其教者,與神父雞奸不忌,曰益慧……群黨喃喃誦經畢,互奸以盡歡,曰大公,又曰仁會……兄弟及戚友久不相見,見則互相奸狎,曰合初。」《辟邪紀實.學聾居士跋》
回覆  leefeng
呢啲中華文化偉大承傳,你啲馬列龜孫唔識㗎啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/29 11:20

中華文化係講父慈子孝, 仁義禮義, 基督妖教則要殺滅生靈, 殘害親族. 你把口話中華文化好嘢, 又盲信邪教, 想唔話你唔係神經佬都唔得.
回覆  leefeng

學成返黎答#117 #156呀記得。

見你日日吊死在#117 #156這些自以為是的垃圾問題上,攪到精神分裂咁低B!

今天看到一個視頻,足以證明你們這些害國害民的廢「勇武」是一隻二隻心理變態和精神分裂的恐怖分子!
如果香港沒有藍絲? 沒有警察守護香港,當時會死幾多無辜的香港人?真是不敢想象?

勇武/基督教徒/都是被基督教洗了腦的殺手,殺的是香港人,殺的是中國人!

若果讓你們成功了,大家想一想,除了外國勢力的既得利益之外,
還有什麼人,什麼組織會有最大的利益?
黎智英,陳方安生,陳日君,李柱銘,這些漢奸是什麼人? 是基督教徒呀!

你們都是一群嗜血的妖孽,特別是像你們這種信了基督教,變成神經病的妖孽。
可以確定所有在香港的教堂仍然潛伏了許多許多帶著炸彈的坑渠老鼠,不知那一天會爬出来把香港再变成人間地獄?

回覆 639# leefeng

講咁多癈話,出咁多癈帖,就係答唔到任何#117 #156,即係自己滿口謊言無法自圓其說囉。
你一日未答到我,我冇需要答你任何其他問題,日日吊死你就得,洗同你客氣。
死爛屍智力咁上下。
高級模式 | 發新話題
換一個