返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆  旁觀者

連自己幾時做過乜柒都唔知唔認,誠信都冇,識字識理都不過一個斯文敗類,何足道哉。

識字 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/11 05:33

你地班爛仔敗類連自己幾時做過乜柒都唔知唔認,誠信都冇,識字識理都不過是一班社會人渣!

基督教徒黑暴jimmychauck 求美軍登陸香港統治中國人,賣國求榮!

基督教徒黑暴jimmychauck 放火烧老人!

基督教徒黑暴jimmychauck 毆打無辜的人
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 676# 旁觀者

誠信問題都唔識答,就唔好同人講咩字唔字正唔正,我純正香港人都未同你講咩口語書面語,唔該你答埋十年前問題先否則同我收皮。
回覆 681# leefeng

你啲癈柴非中國藉非香港人嘅蠻夷馬列灰孫,香港嘅事唔到你外國勢力指手劃腳說三道四,立即停止不负责任的言行,停止干涉中国内政,意圖干預香港內部事務嘅別有居心之徒的图谋都必然不会得逞,到头来只会搬石頭砸自己腳。他们的拙劣表演充分暴露出其不可告人的险恶用心和政治企图。,不要再发出错误信号,不要再挑拨怂恿,不要再干涉香港内政。希望癈柴爛屍中的个别人士能以开放的心态和客观公正的态度对待香港,不要无中生有。

有種咪答左#117 #156先,龜兒子有問題唔敢答,喺度道聽"途"說るするす乜Q黑警燒人打人?#117 #156答晒你啦。
回覆  leefeng

你啲癈柴非中國藉非香港人嘅蠻夷馬列灰孫,香港嘅事唔到你外國勢力指手劃腳說三道四,立即 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/12 00:34

原來你jimmychauck自稱勇武黑暴幹的打人放火反中是中國內政?

原來你jimmychauck基督教徒勇武黑暴求美國登陸香港指手劃腳說三道四統治殖民香港人叫做香港嘅事?

原來你件耶畜賤種jimmychauck信的基督教不是蠻夷灰孫教?

原來你jimmychauck住在香港叫自己香港人,卻很興奮做勇武去打殺香港市民,叫香港老年市民做廢老?

原來你基督教徒勇武黑暴jimmychauck一時唔偷雞就扮香港人企圖洗脫你jimmychauck自己反中亂港的嫌疑?

把你jimmychauck的#117 #156再貼出來,讓大家睇下有沒有挑撥慫恿干涉香港內政之嫌疑。如果你唔敢貼,你就是雜種耶L龜孫子!!!

你屋企兩個廢老養了你呢個龜孫子,不知佢地會不會寧願盡快下地獄都好過對住你呢隻丢香港人的面孽畜? !

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者

誠信問題都唔識答,就唔好同人講咩字唔字正唔正,我純正香港人都未同你講咩口語書面語,唔 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/12 00:26

你jimmychauck 還留在香港?
還叫自己香港人? 乜冇錢逃離中國咩?
即是在show你自己智商無下限?

回覆 685# leefeng

你乜Q關於我嘅資料都冇就老作,咪叫無中生有,想同旁觀者比賽?

有時間答吓#117 #156,如果冇野識答,關於香港嘅事你同我收皮,我見你一鑊小你一鑊。
回覆  leefeng

你乜Q關於我嘅資料都冇就老作,咪叫無中生有,想同旁觀者比賽?

有時間答吓#117 #156,如 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/12 04:40

你jimmychauck有神經病已經被多人肯定和眾所周知,所以你係正牌神經病,神經佬!
你話別人神經即是你在拾人牙慧,和又一次承認你自己的而且確是一隻不要臉的畜生! ! !

.

.   
回覆  leefeng

jimmychauck 發表於 2024/4/12 04:40

快快把你jimmychauck的#117 #156再貼出來,
讓大家睇下有沒有挑撥慫恿干涉香港內政之嫌疑。

關於香港嘅事你千祈咪收皮,我们正在收集緊你jimmychauck嘅資料,

你快把#117 #156果頁貼晒出来!
我一定唔会小你,
不过如果你唔敢貼,你就是雜種耶L龜孫子,好不

另外你要留意,
每次你一講大話無中生有唔識字唔識理唔識谷歌乜柒都唔識冇誠信即是認你自己的而且確是一隻不要臉的畜生! ! !

.
回覆 688# leefeng

個帖你2021年開,梗係自己放過嘅屁太多自己都唔記得9up過啲乜。全部爛屍從來沒有記性,癈柴到宜家要問反賊攞料?

早話你癈柴連論壇都唔識用,自己去個人中心揾啦,當日追你幾條街叫你答你咪一樣龜縮,宜家又要我嘥時間幫你揾?真正ON9。
回覆  dior13dior13
下而上效忠向外宣示可以構成法律?端的貽笑大方。
jimmychauck 發表於 2024/3/8 06:04

提後3:1 你該知道,末世必有危險的日子來到。
提後3:2 因為那時人要專顧自己、貪愛錢財、自誇、狂傲、謗讟、違背父母、忘恩負義、心不聖潔、
提後3:3 無親情、不解怨、好說讒言、不能自約、性情兇暴、不愛良善、
提後3:4 賣主賣友、任意妄為、自高自大、愛宴樂、不愛神,
有提後3:5 敬虔的外貌,卻背了敬虔的實意;這等人你要躲開。
提後3:6 那偷進人家、牢籠無知婦女的,正是這等人。這些婦女擔負罪惡,被各樣的私慾引誘,
提後3:7 常常學習,終久不能明白真道。
提後3:8 從前雅尼和佯庇怎樣敵擋摩西,這等人也怎樣敵擋真道。他們的心地壞了,在真道上是可廢棄的。
提後3:9 然而他們不能再這樣敵擋;因為他們的愚昧必在眾人面前顯露出來,像那二人一樣。

摩西、約書亞的敵擋者,暴徒jimmychauck!
回覆  旁觀者
誠信問題都唔識答,就唔好同人講咩字唔字正唔正,我純正香港人都未同你講咩口語書面語,唔該你答埋十年前問題先否則同我收皮。
jimmychauck 發表於 2024/4/12 00:26

你個神經佬,你知唔知,你講緊自己﹖
答呢的先啦︰
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
回覆  leefeng
你啲癈柴非中國藉非香港人嘅蠻夷馬列灰孫,香港嘅事唔到你外國勢力指手劃腳說三道四,立即停止不负责任的言行,停止干涉中国内政,意圖干預香港內部事務嘅別有居心之徒的图谋都必然不会得逞,到头来只会搬石頭砸自己腳。
jimmychauck 發表於 2024/4/12 00:34

你個神經佬,自稱中國「藉」,字都未識就胡亂放屁。
又話愛國,你知唔知基督邪教在搞緊禍亂中國勾當﹖你卻為妖教擂鼓吶喊,這證明你又有精神分裂症!
回覆  leefeng

你個神經佬,自己講過乜都唔知,你多次無中生有,大家都看到,你咁識搵嘢,先去搵嚟睇下啦。

這個約書亞,說要得國,說要殺人!
無能得國,無力殺人,只能放屁!
放你死後要下地獄的屁!

回覆 693# 旁觀者

冇牌啦嘛?返鄉下收皮啦。揾晒俾你仲扮睇唔到,原來仲係盲佬。

回覆 692# 旁觀者

愛國從來不是愛黨,誠信都有問題,就收爹啦

回覆 691# 旁觀者

十年前都仲未答,俾人遙遙領先遙遙領先,誠信都有問題,就收爹啦
回覆  leefeng

個帖你2021年開,梗係自己放過嘅屁太多自己都唔記得9up過啲乜。全部爛屍從來沒有記性,癈柴到宜家要問反賊攞料

早話你癈柴連論壇都唔識用,自己去個人中心揾啦,當日追你幾條街叫你答你咪一樣龜縮,宜家又要我嘥時間幫你揾?真正ON9。
jimmychauck 發表於 2024/4/12 16:15

你既#117 #156一定有大量挑撥慫恿干涉香港內政嫌疑既内容,嚴重觸犯國安法,所以你蛇頭鼠尾龜縮扮有記性,但又不敢再貼出黎!

你肯自認反賊就得啦,更加坐實你係賣國賊既證據,而且我相信離教個個都很樂意出黎指證你。

點會論壇都唔識用呢?個個都識用,之不過個個都很忙,間中抽空上來離教幫忙下打基督教,學下救世救民既好事唔怕做咁啫。

唔似得你呢件正廢人,踎係屋企攤屍啃老,怨天怨地,罵老豆打老母,一出街就放火打人,冇錢就偷隔籬鄰舍,偷呃拐騙,好事不為 ,相信又係從基督教度學番黎既衰野,有大把理由相信你不但親自下場放火燒人,打人,搶銀行搶金鋪,搶完就龜縮係屋企攤屍,日日夜夜上網散播分裂國家既言論,暗通陳日君黎智英等金主,支持黑暴反中亂港,咦,你尋日出街,乜唔覺得有人跟住你咩?咁癈柴架?

所以話你jimmychauck 才是正癈柴係冇錯,你既反動言論#117 #156已經有専人研究緊,使乜勞煩我呢?你咁心急做乜呢? 坐唔切監? ? ?

每次當你自以為不是癈柴的時候,其實你已經暴露咗你既弱點,大家只不過在睇下你既癈柴級數可以去到幾盡,所以你慢慢癈,繼續癈,安心啃老 ,終有一日你會知道乜野叫做代價!

.
回覆 697# leefeng

ONL9,當日日日叫你覆你唔覆,今日叫人揾?
你真係愛國愛黨當日攞左去報國安啦。
今時今日再攞出黎講,即係當日知情不報啦。你知唔知知情不報係犯香港國安法㗎?

我有咩犯法,你有證據就告我。我宜家就揸住你知情不報嘅罪行,第日共產黨統一地球圈我就發難舉報你㗎啦。你又以共產黨為邪惡嘅標準,淨係呢兩樣夠你坐幾十年。

講乜Q放火打人乜乜柒柒,你當日唔識唔肯答我就已經等如放棄左喺香港嘅事上辯論。
乜Q放火打人乜乜柒柒黑警一樣照做,我係冇需要同你辯論任何事情。
早講左你班PK爛屍只會膜拜槍杆,早早叫左你講拳唔講口。講口你又講唔過自己喺度柒,叫你講拳你係度喊話咩暴力乜乜乜。黑警都識都肯用暴力,你連黑警都不如,不過邪惡殺人共產政權嘅舔狗烏龜,過主收皮啦,我係你揾舊豆腐撞死自己好過。
中國人都唔係,仲諗住跪舔共產黨攞好處,食懞屎呀你。
回覆  leefeng

拿來來來見我寄生虫,否则证明:::

。你个基督正宗屎窟窿冇閪用&
永永远远永永能够能够能久软软被压系 洋鬼子【寄生虫】脚下《香港脚 》
你既#117 #156一定有大量挑撥慫恿干涉香港內政嫌疑既内容,嚴重觸犯國安法,所以你蛇頭鼠尾龜縮扮有記性 ...
leefeng 發表於 2024/4/13 00:02
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆  上流寄生族

都是位於繁華區最多!
dior13dior13 發表於 2024/4/11 22:13
请问吾师是哪区才是?

谢谢谢谢谢谢吾师
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
高級模式 | 發新話題
換一個