返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

提後3:1 你該知道,末世必有危險的日子來到。
提後3:2 因為那時人要專顧自己、貪愛錢財、自誇、狂傲、謗 ...提後3:8 從前雅尼和佯庇怎樣敵擋摩西,這等人也怎樣敵擋真道。他們的心地壞了,在真道上是可廢棄的。
dior13dior13 發表於 2024/4/12 21:04
恭恭敬敬敬上请问于吾师-根据‘圣’ 经,怎么样才是 “““敵擋”””:嘔:

观音,算不算《真道:嘔血:

谢谢谢谢谢谢吾师
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆 699# 上流寄生族

除左亂七八糟嘅中文亂寫一通及破口謾罵,你都冇乜其他能耐,有能耐當日就幫左手個爛屍李瘋答我啦。你得閒放屁,就不如幫個冇厘記性嘅死爛屍揾帖啦ON9。
回覆  上流寄生族

除左亂七八糟嘅中文亂寫一通及破口謾罵,你都冇乜其他能耐,有能耐當日就幫左手個爛屍 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 05:01

「上流寄生族 」.....網絡上的曾灶財
回覆  leefeng

ONL9,當日日日叫你覆你唔覆,今日叫人揾?
你真係愛國愛黨當日攞左去報國安啦。
今時今日再攞出黎講,即係當日知情不報啦。你知唔知知情不報係犯香港國安法㗎?

我有咩犯法,你有證據就告我。我宜家就揸住你知情不報嘅罪行,第日共產黨統一地球圈我就發難舉報你㗎啦。你又以共產黨為邪惡嘅標準,淨係呢兩樣夠你坐幾十年。

jimmychauck 發表於 2024/4/13 00:34

乜我有叫你揾咩?
我只不過睇下你會唔會貼出來自首之馬!

點解要覆你? 你啲反中亂港,似是而非既廢#117 #156,
係應該交由「公檢法司安」機關去檢查和核實,無勞我費心嘅!

唔答你並不等如放棄咗喺香港嘅事上同你辯論,
其實亦不值得辯論,只要慢慢收集更多你既反中亂港言論,
就可以坐實你既罪名,夠你繼續在監倉養老,像黃滋瘋一樣把牢底坐穿!

另外我唔係知情不報,應更正為知情已報,會有好市民奨!
你有沒有犯法? 自己慢慢想,還有40%資料一齊,你好快就清楚架啦!

點解要等第日「共產黨統一地球圈」啫?
乜野叫做「以共產黨為邪惡嘅標準」?
你又多咗两條散播不實言論,同抹黑既罪,唉,何必呢? 你咁唔想出番黎? ? ?

咁又係嘅,你坐幾十年,你屋企两個廢老都落咗地獄冇眼睇,你肯定連攤屍既床位都冇,不如死死氣長註監倉,舔下黎智英鞋底,煙仔都會醒一两支俾你既!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

乜Q放火打人乜乜柒柒黑警一樣照做,我係冇需要同你辯論任何事情。
早講左你班PK爛屍只會膜拜槍杆早早叫左你講拳唔講口。講口你又講唔過自己喺度柒,叫你講拳你係度喊話咩暴力乜乜乜。黑警都識都肯用暴力,你連黑警都不如,不過邪惡殺人共產政權嘅舔狗烏龜,過主收皮啦,我係你揾舊豆腐撞死自己好過。
中國人都唔係,仲諗住跪舔共產黨攞好處,食懞屎呀你。
jimmychauck 發表於 2024/4/13 00:34

乜野人会叫警察做「黑警」同「爛屍」?相信「公檢法司安」機關会明!

「膜拜槍杆」?又抹黑公安支槍?你死梗啦!

「早早叫左你講拳唔講口」?你又在網路散播鼓勵用暴力打人? 你又死多次!

「黑警都識都肯用暴力,你連黑警都不如」你又再鼓吹暴力?

不過「邪惡殺人共產政權」你死啦,呢次證據充足!

一次放咁多反中亂港既說話出黎,看來你真是生活三餐不繼,咁想拿拿聲入去踎,搏食長糧?
俾d 耐心,「公檢法司安」一定識做!

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

回覆 705# leefeng

唔答,就係辯論上放棄咗。呢種簡單道理都係唔洗你啲智障爛屍明㗎,我嘲你,都不過係要其他人睇到,你get唔get到又其實真係好其次。你仲喺到9up,等如自己早收左皮仲諗住揦返拃沙咋。果啲咩豬圖狗圖就係映照你咋。
係呀,我宜家係唔揾俾你呀,你當日見住,日日俾人提住,都唔走去報國安,咪犯左23條知情不報囉,你宜家揾唔到出黎係你犯法咋,真係干我了事。
啲公然以共產黨為邪惡標準嘅人都未驚過犯國安法,我驚就真係庸人自擾啦。

黑警黑警黑警,你撐得我就講得。我怕我就一早唔講,你今日先知?話你笨柒係冇錯㗎。

你ON9仔講口唔識講唔夠人講,提你講手呀,你支持嘅共產黨從來都係講手㗎啦,你烏龜宜家又縮?一時一樣講一套做一套反覆小人,我何需留面子給你?你支持嘅共產黨從來都係講手㗎,你根本支持暴力打人,洗乜我鼓勵鼓吹?好意思講我?本末倒置,顛倒是非。
回覆  leefeng

唔答,就係辯論上放棄咗。呢種簡單道理都係唔洗你啲智障爛屍明㗎,我嘲你,都不過係要其他 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 08:25

繼續兜! 可惜太遲啦!
回覆 707# leefeng

放棄辯論
收左皮
知情不報犯法
公然以共產黨為邪惡標準
笨柒
ON9
講口唔識講唔夠人講
支持暴力

每樣都板上釘釘,繼續幫自己兜啦
回覆  leefeng

放棄辯論
收左皮
知情不報犯法
公然以共產黨為邪惡標準
笨柒
ON9
講口唔識講唔夠人講
...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 09:28

你繼續發羊吊啦,靠幻想係過唔到「公檢法司安」盏探射燈!

.
回覆 709# leefeng

啲公然以共產黨為邪惡標準嘅人都未驚過犯國安法,我驚就真係庸人自擾啦。
收皮啦死爛屍,要同我講口你未夠班。
回覆  旁觀者
冇牌啦嘛?返鄉下收皮啦。揾晒俾你仲扮睇唔到,原來仲係盲佬。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/12 22:43

你個神經佬,牌就在這裏, 上啦:
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。中國"藉".
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
回覆  旁觀者
愛國從來不是愛黨,誠信都有問題,就收爹啦
回覆  旁觀者
十年前都仲未答,俾人遙遙領先 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/12 22:45

你可以唔愛黨,但基督邪教以前是,如今是,在禍害國人,禍害世人,你不辨是非,助紂為虐,講過唔答,卻又放屁,真有「誠信」!     
屁眼教主「復臨」 ,你趕忙將屁眼湊上去,就遙遙領先過魔幻紀、BB陳嘞。
回覆  上流寄生族

除左亂七八糟嘅中文亂寫一通及破口謾罵,你都冇乜其他能耐,有能耐當日就幫左手個爛屍李瘋答我啦。你得閒放屁,就不如幫個冇厘記性嘅死爛屍揾帖啦ON9。
jimmychauck 發表於 2024/4/13 05:01
盲都见到

藉口

逃避
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆  上流寄生族

[tr][/tr]

寄生虫唔得嫺屌你,臭閪!
提後3:1 你該知道,末世必有危險的日子來到。
提後3:2 因為那時人要專顧自己、貪愛錢財、自誇、狂傲、謗 ...
dior13dior13 發表於 2024/4/12 21:04
个只(那个)基督正宗屎窟窿《Jimmy》,以#117 #156等等来污辱吾师,

寄生虫,看不惯,质问它,但,
个只(那个)基督正臭閪。。。。《Jimmy》,一1逃避,多多借口,
故,
请问吾师,记不记得#117 #156等等在哪里

谢谢谢谢谢谢
回覆  leefeng

你啲癈柴非中國藉非香港人嘅蠻夷馬列灰孫,香港嘅事唔到你外國勢力指手劃腳說三道四,立即 ...有種咪答左#117 #156先,龜兒子有問題唔敢答,喺度道聽"途"說るするす乜Q黑警燒人打人?#117 #156答晒你啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/12 00:34
个只
回覆  上流寄生族

你,有能用就指#1xx在哪里

弭能够7逃避

屌你只基督正宗屎窟鸡!
回覆  leefeng

收皮啦死爛屍, ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 15:19

從你的每次回應都可以判斷你的確有精神病,間中發下羊吊!
又下意識地把別人指出你的罪狀轉嫁給他人来自我安慰。

之前的帖,你篇篇都駡共產黨,駡警察,駡天駡地,駡到十分爽的様子。
但之後,知道會犯國安法就把罪名安在別人身上,以為可以脱責了? 你真當國安是吃素的?

你不但驚,而且怕得要命,你不是庸人自擾,而是你最討厭的共產黨已經盯上你了,你自己最清楚了,不是嗎?

你很快就會知道共產黨怎樣對待壞份子,特別是對待你這種無時無刻在計劃危害香港人的生命的蛆蟲!

你唯一可以躱過國安捉你,就是你趕快發癲入了神經病院,或可逃過法律的刑罰。

你每次罵爛屍(藍絲)已經證明你就是黃絲壞份子,所以你繼續嗌,每嗌一次都是對警察公然侮辱罪,再加多幾籠(不是叉烧包),所以你即本發神经,大家等住用元宝蠟燭香送你!

.
回覆 711# 旁觀者

十年前嘅野未答,宜家轉咩話題?

旁觀者明顯是在缺乏任何證據下,指控BBC分飾多角
旁觀者旁觀這麼久,顯示旁觀能力有限,推理能力有限,搜證能力有限,提出的甚麼反基言論,可靠可信程度就有點限。
誠信有問題。

你唔回應,轉話題,即係認晒上面嘅野,冇野好講啦?
我係反問咋,事實證明,十年過去,幾日過去,你全部無法回應,即係默認左,都冇野好講。句號。
回覆 712# 旁觀者

#718 已證明左你好多能力有限,誠信又有問題,喜歡無中生有,又不識字又不識理又不識谷歌百度各樣。你提出啲乜柒反基理論全屬不值一晒。反正以前指出你解錯經你也無法回應,現在你無中生有又話基督教禍害國人禍害世人乜乜乜又冇證據提出黎,當耳邊瘋已可。
回覆 716# 上流寄生族

當日將你同李瘋按在地上磨擦左幾日,日日追你地覆#117 #156,你地都冇能耐覆過。宜家自己不長記性唔記得喺邊做乜走黎問我?
你兩個癈柴藍屍當日日日託辭逃避,宜家乜柒能耐又將"逃避"二字掛口邊侃侃而談?
我一揾就揾到㗎啦,我冇需要俾你㗎,你自己揾唔到,係顯示自己不長記性,同埋無資料搜索之能。爛屍出醜,我最開心見,典解要幫你?

離教者尚有可憫,得理後對爛屍無需留任何情面,此乃本人忍道,不喜就自己長進點露兩手,省得整天價在我面前捱鬧。
高級模式 | 發新話題
換一個