返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆 638# 旁觀者

字唔識,理唔識,學咩人吹牛。多次指出你錯解亂解聖經你依然故我,你呢啲馬列後人其實又會識分咩係啱咩係錯咩。

google唔識,百度唔識,唔通指望你識正確搜集資料。

來來去去淨係識重覆幾個錯誤觀點、貼圖謾罵,爛屍不嬲呢種水平。
回覆  leefeng

講咁多癈話,出咁多癈帖,就係答唔到任何#117 #156,即係自己滿口謊言無法自圓其說囉。
你 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/30 17:15

你是恐怖分子,屠龍小組之一的成員,
看你的所有回應已經知道你的精神病同精神分裂已經達到危害社會的指數,
為了社會安寧,判你jimmychauck死刑,吊死你jimmychauck,香港市民一定一致通過!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
一個神經佬對著空氣自言自語, 一啲實質問題都提唔出,正常人睬你都嘥鳩氣. 又話唔答?
連文都幫你引埋,一直「挑避」。
答呢啲先啦!
字唔識: 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
理唔明:為主俾回教徒斬首就得著生命.
唔懂邏輯:主帶個細路, 為啥要佢剝光豬?
史唔懂:基督妖教如何為害國人, 如何禍害世人, 你乜Q都唔知.
基督教係"人類文明嘅恥辱", 你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
回覆 642# leefeng

畸形,我係香港人你都未係,2019年時你共產黨選舉輸到山泥傾瀉,2020年直接投降唔敢選。你咪繼續打飛機囉。
回覆 643# 旁觀者

連字都唔識,誠信都冇埋嘅人,收皮啦,搞掂自己問題先好叫我答你啦戇9。
回覆  leefeng

畸形,我係香港人你都未係,2019年時你共產黨選舉輸到山泥傾瀉,2020年直接投降唔敢選。你咪繼續打飛機囉。
jimmychauck 發表於 2024/3/31 04:51

你是香港人又如何? 你做香港恐怖份子就唔使死? 基督教徒有特權?
乜2019共產黨選舉輸到山泥傾瀉咩? 2020年直接投降唔敢選咩?
咁邊個贏咗呀? 基督教? 耶穌做了王? 基督教統治了大陸?
你又講大話唔洗本嘅? 快啲滾去你個臭屎坑渠攤屍啦? 成隻精神分裂殭屍咁欵!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
一個神經佬對著空氣自言自語, 一啲實質問題都提唔出,正常人睬你都嘥鳩氣. 又話唔答?
連文都幫你引埋,一直 ...
旁觀者 發表於 2024/3/30 22:55

你一直以來都睬緊佢,
你一定谷谷埋埋幾多鳩氣, 屣極都有
回覆  旁觀者
連字都唔識,誠信都冇埋嘅人,收皮啦.
jimmychauck 發表於 2024/3/31 04:53

講誠信﹖你個撚樣,一直在無中生有!又話十年前問題你爺爺唔答,你爺爺那段時間都不在離教者之家。早前又話你爺爺如何如何,當時leefeng 兄已當面拆穿。都是有案可稽。
    唔識字﹖睇下你自己啦︰
字唔識: 主生命之根一嘢嘢""入你屁眼, 湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
史唔懂:基督妖教如何為害國人, 如何禍害世人, 你乜Q都唔知.
你一直以來都睬緊佢,
你一定谷谷埋埋幾多鳩氣, 屣極都有
beebeechan 發表於 2024/3/31 12:11

佢都有谷埋鳩氣,否則點會(扌禁)低你磨擦呀﹖
    耶穌也有谷埋鳩氣,否則佢身邊點會有個光豬細路﹖啱嘞,BB仔,佢鍾意BB仔,記得晚晚趷高屎窟,佢一旦復臨,生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水,你就冚家蒙福咯!
佢都有谷埋鳩氣,否則點會(扌禁)低你磨擦呀﹖

旁觀者 發表於 2024/4/1 00:05

老師教你寫廣東音字....(扌禁)打唔出咩? 㩒 打到架喎
唔得就 撳 喇

回覆 646# leefeng

自己冇學識冇知識黎問問題呢,學返啲態度。
2019年區議會選舉邊個嬴左呢,維基百科就有寫嘅,港共有刊憲嘅。
2020年取消立法會選舉呢,就港共有刊憲嘅。
2021年立法會選舉機制修改呢,就港共有刊憲嘅。
你連資料都唔知,就攤大手問人攞,就即係連香港民情係點都唔柒知,講起香港就麻煩你收皮。
要柒呢,自己要出醜呢,要顯示自己幾冇常識冇學識冇學歷冇智力呢,就冇人阻到嘅。
回覆  leefeng

2019年區識會選舉邊個嬴左呢,維基百科就有寫嘅,港共有刊憲嘅。
2020年取消立法會選舉呢,就港共有刊憲嘅。
2021年立法會選舉機制修改呢,就港共有刊憲嘅。
你連資料都唔知,就攤大手問人攞,就即係連香港民情係點都唔柒知,講起香港就麻煩你收皮。
要柒呢,自己要出醜呢,要顯示自己幾冇常識冇學識冇學歷冇智力呢,就冇人阻到嘅。
jimmychauck 發表於 2024/4/1 06:20

你柒知極都係精神病加精神分裂一名。
你再柒知極都係一個危害香港的恐怖份子。
你自誇有學識有知識都只不過是一件人渣垃圾。
乜L野叫做區識會?
你字都唔識學人充有學識有知識? 你收皮啦,死雜種!

.

.
回覆  leefeng

2019年區識會選舉邊個嬴左呢,維基百科就有寫 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/1 06:20

你條死雜種靠吹的2019選舉贏咗?贏條L?
靠造假票?靠班基督教出来幫手造假?

你地的確係贏,贏咗張長期監躉票!
毫無廉耻造假選票,假新聞,到今時今日還在自吹自擂不知羞耻?

收皮啦,死精神病雜種畜生,有種出去廣告給全香港你係恐怖份子勇武,
如果你仍然可以唔使踎監先至来認屎認屁吧啦!

如果你冇胆出去嗌,即係承認你唔識字,而且係一隻嚴重精神分裂既畜生黎,收皮啦,你快死去遠啲!

.
回覆 652# leefeng

淪落到同旁觀一樣咁低級吓話,除左字乜都唔識駁
駁啦!
唔識字﹖睇下你自己啦︰
字唔識: 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
回覆  leefeng

淪落到同旁觀一樣咁低級吓話,除左字乜都唔識駁
jimmychauck 發表於 2024/4/1 17:09

低級的係你呢隻勇武妖孽,乜唔係厚面皮日日話人地唔識字咩? 知唔知醜架你?

解釋下乜L野叫做【2019年區識會】呀?
唔識字?唔識答到要龜縮? 鼠遁? 唖L咗? 俾人摑面摑到揾窿蜎?

嗱嗱聲改番係冇用既,從今之後,任何人都可以寫錯字,但你唔可以,因為你自以為識字,原来只係大言不慚的假貨,你每次話人即係在自摑出醜,同自認你jimmychauck 係癈柴!!!

賊種就是賊種,賤貨即是賤貨,你自己唔識字,還夠膽話人?

區識會你低級白痴到連字都唔識,你的所謂問題都係精神分裂白痴既問題,正常人需要答你咩?
你做恐怖份子去殘殺香港人你就叻!

乜原來你根本唔識字?
死返去做耶穌啦,一味靠【充】呀!

.
回覆 656# leefeng

打錯一兩隻字就有問題,咪你啲低能爛屍先好意思一日到黑講。

有谷歌都仲喺度るするす,道聽途說,冇學識低學歷。

識字同錯別字概念到今日仲要混淆,冇學識低學歷。

叫我唔好寫錯字,即係自認唔識字啦,冇學識低學歷。
主根一嘢嘢「鐘」入你屁眼。
「呈清」。
「唔洗本」。
明顯係唔識字,與打錯字毫無關係,冇得抵賴。
字都未識,誰個學歷低﹖
這個耶和華,從巴別塔鬧到現在,還有信徒扮文盲繼續鬧到今天,真是夠厲害的!
主根一嘢嘢「鐘」入你屁眼。
「呈清」。
「唔洗本」。
明顯係唔識字,與打錯字毫無關係,冇得抵賴。
字都未 ...
旁觀者 發表於 2024/4/4 21:49

袖繫積屎蓆蓆痔刀瀉銼
糉燴毒德名
高級模式 | 發新話題
換一個