返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆  leefeng

打錯一兩隻字就有問題,咪你啲低能爛屍先好意思一日到黑講。

有谷歌都仲喺度るするす,道 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/4 17:18

批評別人唔識字,自誇識字又會錯別字???
究竟邊一個低能,讓觀眾評論咧!

這裡任何人都可以寫錯別字,唯獨你jimmychauck不能,你们基督教徒也一样不能,因為你/你們一錯別字就證明你/你們不但爛,而且係一條两條無賴喪屍。

你/你們在示範你們基督教的下流,無賴,耍流氓,不要臉!

基督教殺人就叫別人不要殺人,
基督教強姦人就叫別人不要強姦人,
信基督教的你冇學識寫錯別字就批評別人冇學識寫錯別字?
你們基督教徒真是唔識字,冇學識,冇道德,冇羞恥,冇人格,冇思想,不要臉的畜生! ! !

以後每一次你再敢批評別人唔識字的時候,你就是在一次又一次承認你自己的而且確是一隻不要臉的畜生! ! !

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
這個耶和華,從巴別塔鬧到現在,還有信徒扮文盲繼續鬧到今天,真是夠厲害的! ...
dior13dior13 發表於 2024/4/4 23:04
恭恭敬敬敬上请问吾师
台湾省哪里是基督教堂最密集区?

谢谢谢谢谢谢
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国

回覆 662# 上流寄生族

台灣的教會都是個體居多,沒有什麼區域性
基本上,教會還是台北居多
:跪拜:
回覆  上流寄生族

台灣的教會都是個體居多,沒有什麼區域性
基本上,教會還是台北居多 ...
dior13dior13 發表於 2024/4/7 22:03
恭恭敬敬敬上请问吾师
台北哪区是基督教堂      最

谢谢谢谢谢谢吾师:跪拜:
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国

回覆 664# 上流寄生族

教會都散亂分部,台灣很小,還沒有所謂的聖經帶

宮廟倒是雜亂亂蓋,大小各處都有分布,型態不一

如果要說教會比較密集,那麼就只有台北市!

台灣的教會業,不是以密集區為業,因為台灣太小,而是以會堂
知名度!
:跪拜:
回覆  上流寄生族
教會都散亂分部,台灣很小,還沒有所謂的聖經帶
宮廟倒是雜亂亂蓋,大小各處都有分布 ...
如果要說教會比較密集,那麼就只有台北市
dior13dior13 發表於 2024/4/9 21:15
请吾师指教,台北市哪区最密集基督教堂、?

回覆 666# 上流寄生族

台北市每個區域都有零落的教會

沒有集中在特定區域
回覆  上流寄生族

台北市每個區域都有零落的教會

沒有集中在特定區域 ...
dior13dior13 發表於 2024/4/10 22:40
那魔【寄生虫】请吾师指教,台北市哪区      最多基督教堂、?

回覆 658# 旁觀者

連自己幾時做過乜柒都唔知唔認,誠信都冇,識字識理都不過一個斯文敗類,何足道哉。

識字便識理,故不識理之人必不識字。如此簡單的道理也不懂,返幼兒園補完習先再出黎柒啦。
回覆 661# leefeng

你係咪批評緊啲講"刵和華"嘅癈老呀,你唔好含沙射影得咁含喎,有不滿就大聲啲講。
回覆 668# 上流寄生族

都是位於繁華區最多!
回覆  旁觀者
連自己幾時做過乜柒都唔知唔認,誠信都冇,識字識理都不過一個斯文敗類,何足道哉。
識字便識理,故不識理之人必不識字。如此簡單的道理也不懂,返幼兒園補完習先再出黎柒啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/11 05:33

你吹你十年前對你爺爺放過屁,卻無法找出來,又一次證明你只識無中生有。
你個神經佬,乜都唔識,答呢的先啦︰
字唔識︰主生命之根一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水.。「呈清」下先啦你如何「挑避」啦。
理唔明︰為主俾回教徒斬首就得著生命。
唔懂邏輯︰主帶個細路,為啥要佢剝光豬?
史唔懂︰基督妖教如何為害國人,如何禍害世人,你乜Q都唔知。
基督教係「人類文明嘅恥辱」,你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
又話唔答?你真有誠信!
回覆 672# 旁觀者

不長記性的癈老

回覆 15# 旁觀者

[quote]想唔話你係神經佬都唔得,十年前你爺爺都唔響呢度
旁觀者 發表於 2024/3/30 23:07

BB仔, 蒲頭啦, 何必鬼鬼祟祟, 藏頭露尾.
旁觀者 發表於 2013/6/2 11:21

BB仔一人演三個角色, 好野!
旁觀者 發表於 2013/6/4 09:33

果然爛屍講大話係唔洗本嘅
jimmychauck 發表於 2024/3/31 03:53 [/quote]

https://exchristian.hk/forum/red ... d=102857&ptid=10569
https://exchristian.hk/forum/red ... d=102976&ptid=10569

我jimmychauck就是遊客219
旁觀者的話,明顯是在缺乏任何證據下,指控BBC分飾多角。彼等離教者,自稱對聖經這麼有研究,連聖經研究中常用的文字分析等手段都不會?
jimmychauck 發表於 2013/6/17 22:11

呢段我呢一年引左起碼四次啦,已多次找過出來,你已多次無法回應啦。

你從來都係無中生有之王,講乜柒識字識理?
連誠信都冇,我嘲你用得著理由?
你日日睜眼說謊,我用得著跟你講道理?
我找出來,你敢回?
刵和華都講得出,你識字的嗎?
懟你懟到我都悶,你一樣都唔識回,我唔洗有咩新野嘅喎。
回覆  旁觀者
jimmychauck 發表於 2024/3/31 03:53 [/qu ...
jimmychauck 發表於 2024/4/11 22:30

謊話果然唔使本!
回覆 674# 旁觀者

爛屍說謊哪用本?有種便答,沒種過主。
無中生有就唔"洗"本!
回覆  leefeng

你係咪批評緊啲講"刵和華"嘅癈老呀,你唔好含沙射影得咁含喎,有不滿就大聲啲講。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/11 15:52

癈的是你呢隻不要臉的畜生!

批評別人唔識字,自誇識字又會錯別字?“區識會”??
究竟邊一個低能,讓觀眾評論咧!
你們基督教徒真是唔識字,冇學識,冇道德,冇羞恥,冇人格,冇思想,不要臉的畜生! ! !
以後每一次你批評別人唔識字的時候,

你就是在承認你自己的而且確是一隻不要臉的畜生! ! !

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者
不長記性的癈老

jimmychauck 發表於 2024/4/11 22:30

基督教洗腦出你呢種賤骨頭,打老人,打女人,放火,殺人,講大話的社會人渣,
你叫自己做勇武,殺人放火的勇武?
乜L“區識會”?
自己寫錯字又唔識字都夠膽話人地,你終於肯承認你自己是一隻不要臉的畜生了!

.
回覆  旁觀者

爛屍說謊哪用本?有種便答,沒種過主。
jimmychauck 發表於 2024/4/11 22:36

說謊沒有人多得過你們基督教囉!
出埃及喎? 成本垃圾性經除了大話只有大話,
十足你們基督教徒一樣講大話唔【洗】本!
回覆  旁觀者

不長記性的癈老

jimmychauck 發表於 2024/3/31 03:53 [/qu ...

睇黎你冇機會老架啦,早啲去揾你個主啦!
你們成班垃圾勇武開口埋口叫老人家做癈老?
不要忘記你老豆都是癈老,你老母都是癈老,
你件癈物jimmychauck 都是食緊你屋企兩個癈老的飯,住緊你屋企兩個癈老的屋!
你開口埋口叫老人家做癈老,唔通你早已經知道你4,50歲一定瓜柴?
你完全冇機會變癈老?

.
高級模式 | 發新話題
換一個