返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆  leefeng

閱讀理解0分,你係共產黨嘅異見者,我已證實左。
jimmychauck 發表於 2024/4/17 00:46

回覆  leefeng

你共產黨又好,納粹黨又好,哈馬斯又好,撒旦教又好,一樣衰到貼地,我做乜柒要俾面你? ...
jimmychauck 發表於 2024/4/15 23:51
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

回覆 761# leefeng

啲人蠢果然係要教。天主教及基督新教互相征戰打生打死幾百年,你可以隨隨便將天主教嘅罪行歸我基督教,我當然可以隨隨便便將其他乜乜柒柒黨呀反基呀歸俾你,定係又係雙重標準啲野你做可以人地唔可以?

異見問題,你點解一直要咬住我國籍問題?中共港共一早對我國籍有晒定論,佢連我都不容異議,你為何一直堅持與共產黨相反的意見?呢啲事情板上釘釘冇得否認㗎。我多次俾下台階你話你知正確資料,並且正告你關於犯國安法的風險,你一直無視我各種提醒,我對你算仁至義盡㗎啦。

或者你只係一個反覆小人,需要時當我中國籍,需要時當我以色列籍,終日活在自己幻想中。
回覆  leefeng

啲人蠢果然係要教。天主教及基督新教互相征戰打生打死幾百年,你可以隨隨便將天主教嘅罪行 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/17 04:03

信同一個耶穌,天主教基督教两兄弟蛇鼠一窩!
分錢兩份分,強姦兩份分,殺人滅族兩份分,分裂中國一樣兩份分!
一個耶穌衰,兩個耶穌又係衰,衰埋一堆!

中國人不打老年人,
你好興奮做勇武打老人(黑暴口中叫老人死廢老)
證明你不是中國人,你信耶穌,反中亂港,
你只能是耶稣族以色列人,
所以你心安理得出賣香港人,打香港人。
因為耶穌給了你籍貫,方便你上耶穌天堂,早死早着!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 763# leefeng

你同希特拉都唔信耶穌,兩兄弟蛇鼠一窩!

中國人不打老年人,你係話江西大白定上海大白定你自己唔係中國人?搞江獨定上獨?
你又再次話我唔係中國人,你好想反對共產黨喎,係咪好想做異見人士?
如果我唔係中國人,反中亂港又有咩問題?
你又唔係中國人,我效忠我自己國家反中亂港又關你能事?

ONL9以為自己啲說話有文字就叫有道理?立好論據先再出黎柒啦。
回覆  leefeng

中國人不打老年人,你係話江西大白定上海大白定 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/17 07:27

點解你要賴死做中國香港人?
你明明係以色列人,你才會好興奮對中國香港人出手打佢地,叫佢地做死廢老,唔係咩?
賴死唔肯入耶穌籍以色列人,究竟有乜野陰謀?
咪學口學舌呀,答問題啦!

.
回覆  leefeng

中國人不打老年人,你係話江西大白定上海大白定你自己唔係中國人?搞江獨定上獨?
你又再次話我唔係中國人,你好想反對共產黨喎,係咪好想做異見人士?
如果我唔係中國人,反中亂港又有咩問題?
你又唔係中國人,我效忠我自己國家反中亂港又關你能事?

ONL9以為自己啲說話有文字就叫有道理?立好論據先再出黎柒啦。

jimmychauck 發表於 2024/4/17 07:27

我對共產黨沒有任何異見,所以才幫手捉你。

效忠國家就不會做反中亂港既事,死蠢!
反中亂港就是罪犯,任何人犯法一定要受刑。

乜你以為係中國人,就可以反中亂港沒問題?
你在破壞社會安寧,破壞國家秩序。
打殺香港老年人,傷害他人性命,叫做謀殺。
有冇道理,唔係你話事!

.
回覆  leefeng

全地球好多人都唔信耶穌,原来我有咁多兄弟?
回覆  leefeng

我今日都知你冇料又冇我料㗎啦癈柴。
講口唔夠人講,講手唔敢講。
愚昧人若靜默不言,也可 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/16 00:16
你咁能夠好講,感,怎解唔講你所针对   吾师吾师dior13dior13之#117 等等拿出来接受挑战

你惊

“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国

回覆 765# leefeng

原來你又唔識字,又唔識閱讀理解。
賴死要我做中國人果啲,叫中共同港共,佢敢膽就立即取消我中國籍,我咪入英國籍囉。
你賴死都要反對中共港共對我嘅國籍意見,係想做異見者,係想表示香港人唔係中國人,想犯國安法。

我唔洗你答問題㗎,你唔答咪即係答左。
你唔否認你同希特拉兩兄弟蛇鼠一窩。
你唔否認你搞江獨上獨。
你唔否認你想做異見人士。

你#117 #156都未能答,我答唔答你唔到你管。你都話過只會問不會答囉,我咪用同樣標準對你,大家各不相欠。
回覆 767# leefeng

梗係啦ON9。
回覆 768# 上流寄生族

你問左你個全知全能唔師知唔知邊個帖係#117先啦,你問左佢同唔同意#117先啦,唔知頭唔知路衝出黎柒定做架兩呀。

李瘋就認同#117㗎啦,追佢咁耐一句都冇反駁過,你咪睇吓你個唔師有乜高見先叫佢出招囉。我北冥神功又識,斗轉星移又識,驚佢條鐵呀。
回覆  leefeng

賴死要我做中國人果啲,叫中共同港共,佢就膽就立即取消我中國籍,我咪入英國籍囉。
你賴死都要反對中共港共對我嘅國籍意見,係想做異見者,係想表示香港人唔係中國人,想犯國安法。
jimmychauck 發表於 2024/4/18 03:45

乜野叫做佢就膽
你有得入英國籍一早入咗啦,頼死喺香港搏拉?
回覆  leefeng

賴死要我做中國人果啲,叫中共同港共,佢就膽就立即取 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/18 03:45

你條契弟真識字!

【佢就膽              
     【收鄉下
      【】入你屁眼,湧出活水。
      【呈清
      【挑避
中國【】﹖
    【唔洗本】﹖
    【架兩

【唔苟】﹖
    【餓荒

【癈心神

.
回覆  上流寄生族

北冥神功又識,斗轉星移又識,驚佢條鐵呀。
jimmychauck 發表於 2024/4/18 03:49

你正是驚我條鐵,所以你開始北冥神經錯亂,斗轉星移胡言亂語!
回覆 773# leefeng

我識唔識字你都唔識反駁,收皮啦你。

識字便識理,你理唔識是故不懂反駁,所以咪字都唔識,自己唔識字話人唔識字,百步笑五十步。

回覆 773# leefeng

架兩定架両,你問文匯報嘛。成篇文連結都貼埋俾你你都唔睇,正一ONL9。已經乜都唔識反駁,淨係扮識字係度串人,仲要串人都串錯,俾人指出死口唔認,收皮啦。
回覆  leefeng

賴死要我做中國人果啲,叫中共同港共,佢敢膽就立即取 ...[tr][/tr]
#117 #156都未能答,我答唔答你唔到你管。

leefeng兄 都唔知在哪里,怎答你a臭閪?
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆 777# 上流寄生族

所以我一路話你地不長記性,搜證能力有限。你幫我證明我論點,我無任歡迎。
回覆 771# jimmychauck

testing

話題要轉了嗎?
回覆 777# 上流寄生族

他757#不能回,也是不能答,北暝神功護體!
高級模式 | 發新話題
換一個