返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆  旁觀者
㗎字都唔識打,收皮啦死藍屍,仲學人講正字。
jimmychauck 發表於 2024/3/23 19:04

每個字庫不同, 你爺爺用嘅没這字, 只能這樣打.
教主就嚟"復臨", 有冇晚晚趷高屎窟吖, 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水, 就冚家蒙福(口架).
回覆 601# 旁觀者

諸多藉口,唔識字就唔識字啦,刵和華都打得出,有咩字你識?
磨擦唔識,百度唔識,谷歌唔識,字唔識理唔識,死藍屍除左舔共跪拜有咩係識?返鄉下收皮啦。
主「復臨」,一嘢嘢「鐘」入你屁眼,湧出活水。「呈清」下你唔識字就唔識字啦。
講東講閪,以為可以逃避,這只能更加彰顯你嘅虛怯。

回覆 603# 旁觀者

奇怪,咩居心一直逃避自己唔識字?

不是妄稱刵和華之人死得快,而是盲從者死得快。
旁觀者 發表於 2024/1/4 02:09

由1月逃避到宜家,虛怯到不行。

旁觀者的話,明顯是在缺乏任何證據下,指控BBC分飾多角。彼等離教者,自稱對聖經這麼有研究,連聖經研究中常用的文字分析等手段都不會?我引經文的風格、內容,均和以前無甚麼二致,所引經文用詞遣字均為基督教用語,且思辯邏輯等遠不同於BBC級數,只不過隱藏了基督教天主教分道揚鑣的簽名性言論罷了。旁觀者旁觀這麼久,還是每次都以BBC為遊客219下結論,要不,顯示旁觀能力有限,要不,顯示推理能力有限,要不,顯示搜證能力有限,總之,這麼多有限加起來,反正他提出的甚麼反基言論,可靠可信程度就有點限。
jimmychauck 發表於 2013/6/17 22:11

都唔好提啲十年如一日嘅逃避啦,虛怯到腎虛。

返鄉下收皮啦死藍屍,連一個青年人都可以耍到你團團轉,共產黨靠你班癈柴護航捱多幾年陸沉呀。
回覆  旁觀者

都唔好提啲十 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/25 23:16

青年人?挑,你隻妖孽都四五十勾以上啦,扮青年?老畜生就有你份!!!
乜你以為你隻雜種畜生識字咩? 你係讀屎片之馬!
你咒共產黨陸沉有冇問過14億中國人呀?

你自己想做耶穌隻畜生咪死去以色列,死去英國囉!
又賴死在中國地方,呃食呃住,又來分裂中國,天天望住個電腦玩自瀆?
你jimmychauck慣含L死去遠啲,

基督教黑暴賤畜jimmychauck天天在離教獻世把L咩?

呼籲任何一個住在中國土地的正常人類,奮勇當先出黎人肉呢隻耶教黑暴黃屍畜生jimmychauck,日行一善送佢入監獄享受終身監禁的自由。
你既然唔呑得落共產黨既糧食,叫你個上帝快快整L死你,快快送你呢隻死老孽畜上你個畜生天堂去吧!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者
jimmychauck 發表於 2024/3/25 23:16

誰在逃避呢﹖
答呢啲先啦!
字唔識: 主生命之根一嘢嘢"鐘"入你屁眼, 湧出活水.。「呈清」下先啦。
理唔明:為主俾回教徒斬首就得著生命.
唔懂邏輯:主帶個細路, 為啥要佢剝光豬?
史唔懂:基督妖教如何為害國人, 如何禍害世人, 你乜Q都唔知.
基督教係"人類文明嘅恥辱", 你懂嗎?
一個神經佬語無倫次,懂唔懂晚晚趷高屎窟吖﹖
回覆  上流寄生族

他會說:忽悠別人的解說、呈清、提問,啥都不會。
[tr][/tr]
都已經寫得這麼清楚明白了,他還要,解說、呈清、提問,他大概得病了吧!

dior13dior13 發表於 2024/3/22 22:15
同意,性格软弱无力无能为力病。
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆  上流寄生族

他會說:忽悠別人的解說、呈清、提問,啥都不會。
都已經寫得這麼清楚明白了,他還要, ...
dior13dior13 發表於 2024/3/22 22:15
寄生虫,恭恭敬敬敬上请问指教于吾师

若寄生虫要为民x黨\濑屎德\赖死德\等等之幕後黑手-基督教会【例,长老会】
于台湾省 ‘“捱义气,做免费广告,宣传基督教”’,

……该当何做才最好???
………………例如,该用什么标语???
………………例如,该用什么 “圣”经 金句???

谢谢谢谢谢谢吾师-台海《风云》十三郎
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆  旁觀者

你字唔識,理唔識,中文唔識文言文唔識,google唔識,百度唔識,我所有問你你都答唔識, ...
jimmychauck 發表於 2024/3/9 07:53
基督教果然-鸠噏当归元秘笈&屎窟窿核突
https://amp.exchristian.hk/forum/index.php?action=thread&tid=1545

旁觀者
[引用]

「鄉族有教民則一鄉一族不安,城市有教民則通城通市不安。」(內閣學士廣安奏摺)
【这些不是文言文?】
回覆 605# leefeng

ONL9,十咩四億人,有十億人撐你,維穏費洗咩貴過軍費?

我幾歳你唔知,我喺邊你唔知,食屎收皮啦。

口中愛國乜乜柒柒,叫人地幫你做,真係得把口。
回覆 606# 旁觀者

當然係啲從十年前開始逃避嘅人啦。
回覆 609# 上流寄生族

我叫過佢用文言文答我㗎,佢做唔到喎,你咁叻你係咪識幫佢答呀?
回覆  旁觀者
當然係啲從十年前開始逃避嘅人啦。
jimmychauck 發表於 2024/3/27 17:20

妖徒都有幻覺、幻聽,十年前你爺爺在那裏你都未知,爺爺知你係老鼠!
回覆  上流寄生族
我叫過佢用文言文答我㗎,佢做唔到喎,你咁叻你係咪識幫佢答呀? ...
jimmychauck 發表於 2024/3/27 17:21

你爺爺睇過你寫嘅「文言文」,真係笑死人,你爺爺都懶得睬你!
    有冇晚晚趷高屎窟吖!

呢啲文言文,識唔識解吖︰                       
    「從其教者,與神父雞奸不忌,曰益慧……群黨喃喃誦經畢,互奸以盡歡,曰大公,又曰仁會……兄弟及戚友久不相見,見則互相奸狎,曰合初。」《辟邪紀實.學聾居士跋》
回覆  leefeng

ONL9,十咩四億人,有十億人撐你,維穏費洗咩貴過軍費?

我幾歳你唔知,我喺邊你唔知,食 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/27 17:19

你唔使收皮,係離教同你收屍!
你幾歲關人9事,等你判監上咗頭條自然會公告天下架啦,死監躉!

又話自己識字,次次都寫埋同樣果幾句廢字,你個衰欵,出賣中國人媚洋你就叻。
好食懶做的蛀米廢虫,垃圾堆啱你!

維穏費超支係因為有你呢種廢物食碗面反碗底幫基督教,幫外勢力破壞香港安寧,在網上大量散播分裂顛覆國家言論!

你同基督教一個L樣,姦淫邪盜惡嗜血樣樣齊,面皮九丈厚,日日在離教求俾人屌,一樣賴死唔肯滾。

愛國乜乜柒柒關你9事?
你件死雜種快啲死去你個耶穌老家,咪食貴地球的米飯。

你敢回應是自認你 jimmychauck係死雜種!
你唔敢回應是自認你 jimmychauck係死賣國賊!

你敢在離教指手畫腳是自認你 jimmychauck係廢柴!
你唔敢講你 jimmychauck年龄/样貌/住所/名字是自認你 jimmychauck係缩头龜!

你呢隻基督教徒jimmychauck係社会人渣,殺人放火,強姦,煽動賣國,舔耶穌洋屁股,天天用你個口食屎放屁之外,求人屌你,賴在離教等人同你收屍?

對付你呢啲無恥雜種流氓畜生,我一定會好好的用更多「唔識字」來招呼你!

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

回覆 613# 旁觀者

連文都幫你引埋都可以一直挑避,瞧,這是正式錄用的爛屍嗎?
回覆 616# leefeng

我幾歳關你9事我青唔青年又關你乜Q事?次次你開個頭唔夠人講就鳩縮,都見慣啦,死爛屍得呢種程度有咩奇?
成班爛屍答唔到我唔敢答我,我咪日日寫埋同樣果幾句提醒囉。
癈字都答唔到,咪癈物中嘅癈物囉。
仲等緊你條愛國L答#117 #156呀,成年都答唔到因住中宣部要你退返人工呀。
回覆  leefeng

我幾歳關你9事我青唔青年又關你乜Q事?次次你開個頭唔夠人講就鳩縮,都見慣啦,死爛屍得呢 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/28 01:45

你精神病真係好L嚴重,老到眼曚就認咗佢啦,
我寫的【你幾歲關人9事】,乜你盲㗎? 又係度自言自語兼自慰?

你敢回應是承認你 jimmychauck係死雜種啦!

你精神病有冇食藥? 乜你個耶穌冇摸你咩?
全網望緊你怎樣在#117 #156自屌自慰架啦,繼續啦,神經佬!

既然你肯承認自己不愛中國,你既所謂#117 #156問題係拎黎向基督教宣傳部,外國勢力宣傳部乞討骨頭或冷飯菜汁?
人工就冇你份囉,屎就賞一篤俾你呢隻畜生啦!
重唔快快跪領,三呼謝主隆恩?!

.

回覆  leefeng

成班爛屍答唔到我唔敢答我,我咪日日寫埋同樣果幾句提醒囉。
癈字都答唔到,咪癈物中嘅癈物囉。
jimmychauck 發表於 2024/3/28 01:45

原來你根本係唔識字,東抄西抄,冇厘點墨,所以要日日copy & paste 同樣果幾句黎充!

你已經自認係死雜種囉,證明你的中國字係抄番黎,好心你講番你老祖耶穌的希伯來文啦!

你背祖忘宗講外邦人既中文,小心你老祖耶穌擲你入地獄火燒!
你外勢力契爺擲你入鵜鶘灣別墅給你食外國西餐食到你死為止!

.
高級模式 | 發新話題
換一個