返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆  旁觀者
中華文學呢啲博大精深野,你馬列蠻夷灰孫唔曉㗎啦。
jimmychauck 發表於 2024/5/1 21:43

中華文學呢啲博大精深野,你馬列蠻夷灰孫唔曉㗎啦。
回覆  旁觀者
中華文學呢啲博大精深野,你馬列蠻夷灰孫唔曉㗎啦
jimmychauck 發表於 2024/5/1 21:43

阿柒頭!你既知中華文化博大精深,你唔學,卻去拜個邪教鬼物,做個灰孫子,你不是腦子有大問題﹖
回覆  旁觀者
老子修百家之長
jimmychauck 發表於 2024/5/2 22:29

阿柒頭!你字唔識、理唔明、邏輯唔通、歷史唔懂,「修百家之長」﹖
你爺爺只見你係個無賴潑皮,大家得閒就放個屁俾你聞,拿支擂漿棍提送你屁眼玩玩而已。
回覆  旁觀者
你自己字唔識,刵和華都寫,連自己講過乜人地講過乜都唔知,收皮返鄉下練書法啦ON9。 ...
jimmychauck 發表於 2024/5/3 23:05

睇下你幾識字︰
      「鐘」入你屁眼,湧出活水。
      「呈清」
      「挑避」
中國「藉」﹖
    「唔洗本」﹖
    「架兩」﹖
    「唔苟」﹖
    「餓荒」
     「癈心神」
   「徨論」
回覆  旁觀者
我所有論點你都反駁唔到,你收皮返鄉下練書法啦。
jimmychauck 發表於 2024/5/5 05:07

你爺爺只見你倒地打滾、撒潑放屁,那有什麼「論點」﹖
要有論點,為啥你唔去俾回教徒斬首,就能得著生命,咁戇鳩﹖
耶穌帶住個細路,為啥要佢剝光豬﹖
有冇晚晚趷屎窟吖﹖
回覆  dior13dior13
他必照各人的行為報應各人
jimmychauck 發表於 2024/5/6 18:37

牠吹噓,有得罪牠的,必「當面報應決不延遲」。
你爺爺擸支擂漿棍等牠多時了,只覺得牠是個縮頭烏龜!
回覆  旁觀者
你唔洗驚,要等一定等到,悉隨尊的便。
還是你藐視他豐富的恩慈、寬容、忍耐,不曉得他的恩慈是領你悔改呢?
jimmychauck 發表於 2024/5/7 06:23

「當面報應,決不延遲」,你連咁嘅閱讀理理解能力都冇,還吹咩「修百家之長」﹖修百家之牆就真,即係你阿柒頭永冇可能見到裏面嘅東西。
    「恩慈、寬容、忍耐」﹖阿柒頭,若你還是個青頭仔,你父母亦是基督妖徒,你在烈燄裏,we嘩鬼叫,你就知牠如何「恩慈、寬容、忍耐」嘞。
回覆  旁觀者
你鍾意藐視他豐富的恩慈、寬容、忍耐,鍾意佢當面報應,決不延遲,的確唔係我問題。
jimmychauck 發表於 2024/5/8 00:27

你若仍係青頭仔,唔快去做燒豬,這就係你嘅問題嘞。
高級模式 | 發新話題
換一個