返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆  jimmychauck

來8:10 主又說:那些日子以後,我與以色列家所立的約乃是這樣:我要將我的律法放在他 ...
dior13dior13 發表於 2024/4/19 05:28

出埃及記是杜撰,摩西是杜撰,整本大話神經也是杜撰,
埃及文化部長賈比爾·阿斯福抨擊這部電影是「猶太復國主義」。
據國家通訊社 EGYNews 報道,“它從猶太復國主義的角度展示了歷史,
並偽造了歷史事件,在埃及被禁止。”
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
一具喪屍放個屁,正常人誰會理牠。
你自己講過屋企大把錢,不用工作,唔係二世祖係啥﹖
你如何知你爺爺唔還 ...
旁觀者 發表於 2024/4/19 22:16

還自吹自擂十幾年都冇寫過中文字呢?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  旁觀者

你誠信唔係好令人信得過,已經夠。

我不用工作?又當你無中生有啦。橫掂我就返工中。

自己又貪,又窮,咪認左佢。

自 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/20 00:45

又自吹自擂有大把錢,又唔貪?
成副耶穌教徒樣版:憎人富貴嫌人貧的邪教嘴臉!

回覆  dior13dior13

講左佢唔叫借,咁多聲氣做乜?
借左不望還,當然,我都借佢俾人冇叫佢還。唔借咪更唔洗指望。
李瘋都話聖經係杜撰,你覆返佢係唔係,先再同我講啦。個個同我講野唔同標準一時一樣,我鍾意點覆就點覆㗎啦。
jimmychauck 發表於 2024/4/20 00:49

你終於承認聖經係杜撰?
恰恰違反自己"識字便識"理之厥詞而不自知,自證不識理。

對我所出的所有理點均未反駁,說明默認我的論點 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/19 21:59

你當然唔係二世祖,你邊有資格做二世祖呢?
你只不過在啃你屋企死廢老啲家財,做隻吸血蟲之馬!
正一大種乞兒。你並非借貸,因你並無準備歸還,乃屬索要。
jimmychauck 發表於 2024/4/19 21:59

你又當你耶稣說話是放屁?

原来你個耶稣係咁樣睇人?
叫人地【太5:42 有求你的,就給他;有向你借貸的,不可推辭。】做大種乞兒?
回覆  leefeng

有錢都冇話要俾乞兒。
有錢又唔一定貪。
共產黨就大把有錢人係貪返黎,所以你咁習以為常。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/20 03:41

你自以為是妄想症太嚴重,資料顯示你樣衰是其中一項,講住咁多。
回覆  旁觀者

真陰功囉,去告狀吖笨。咪睇吓你解得啱定我講得啱。

對我所出的所有理點均未反駁,說明默認我的論點。
jimmychauck 發表於 2024/4/21 02:07

呢度個個都默認你jimmychauck 的確有精神病,發羊吊,語無倫次,生安白造,胡說八道,思維混亂,癲癲廢廢,又幫耶穌教做勇武打人為樂,幫耶穌教做黑暴反中亂港為樂,你又做埋爛仔黑社會,又做大耳窿放貴利收人200%利息,幫耶穌教知法犯法,姦淫邪盜,無惡不作!
你周身屎點,臭通全網,冇人有興趣反駁你的屎之理論架啦!

你快啲收你自己皮吧啦!

.
回覆  leefeng

口中只有大氣,卻無能為自己的說法辯解,或反駁人家的任何說話。最終只能不停示範最低級的 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/20 18:05

我地當然口中要有大氣啦,
不過睇見你似乎就黎冇氣? 或就快斷氣?
有冇人會覺得需要去反駁一個神經病佬講既野呢?
大家在可憐你吖馬,還不多謝大家?
其他人可能係「無興趣」
你..就唔係「無興趣」,, 是「無能力」

人哋出帖你帖帖回, 點會無興趣!
但回應又 ...
beebeechan 發表於 2024/4/21 22:28

唉,你又俾阿Chauck(扌禁)低「磨擦」,原来你好呢味野?

回覆  leefeng

我從沒有維護過太平天國什麼喔,我只不過指出共產黨對太平天國的定調及評論興你們這批爛屍南轅北轍,並且你們引述的是與BB陳一樣可信程度的資料、我旳引述是歷史學家政協共產黨研究員,高下立判。你們資料要贏我,先要自己贏共產黨。
jimmychauck 發表於 2024/4/21 16:29

有啊...
咪係你, 同條旁邊友囉
比神經佬更神經?
beebeechan 發表於 2024/4/21 22:30

基督教徒自相残殺,殺到沙塵滚滚…
拍馬屁拍到馬脚上,被人踢到一面屁,真是活該!

回覆  leefeng

你都認左你資料同BB陳一樣咁可信?咁到底係可信定唔可信?

jimmychauck 發表於 2024/4/22 16:27
回覆  leefeng

宜家用BB陳哂你個袁X飛呀,BB陳可唔可信關我L事咩?
jimmychauck 發表於 2024/4/23 08:00

你地两個下流蟲一擔擔,互吻互慰,咁快向BB陳插刀?
回覆  leefeng  
BB陳天主教我基督教,我幾時哂佢有客氣過?正一入壇不讀帖嘅癈老。
雖然我小你爛屍係比較多比較勁,但我質問佢時尖銳程度一樣㗎喎。
jimmychauck 發表於 2024/4/23 15:34

你有神經病!

回覆  leefeng

繼續表演謾罵喔。只證自己的無力反駁。

jimmychauck 發表於 2024/4/23 22:45

生安白造無中生有阿柒頭:只有冇讀歷史嘅人先會以為耶穌俾伊斯蘭教徒釘死

旁觀者兄是叫你們吹牛永不見死基督教徒試下去俾伊斯蘭教徒斬頭,睇下點樣永不見死法!

真是睇唔過眼,基督教徒捩横折曲的本事真是利害得很,特别是瘋子基督教徒。

.
高級模式 | 發新話題
換一個