返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

NIV Anyone who does not listen to him will be completely cut off from among his people.
NRSV:And i ...
dior13dior13 發表於 2024/2/22 02:30

信了教的都會有一个假面,所以没有臉!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你小崽子以共產產為惡和兇殘的標準這事實就板上釘釘走唔甩㗎啦。

如果你根本唔係咁諗,你 ...
jimmychauck 發表於 2024/2/22 03:54

啱啦,立此存照等第時共產黨一統江湖後鏟除jimmychauck用。
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你小崽子以共產產為惡和兇殘的標準這事實就板上釘釘走唔甩㗎啦。

如果你根本唔係咁諗,你 ...
jimmychauck 發表於 2024/2/22 03:54

我硬係覺得共產黨(你個老崽子的共產產)還未夠惡和兇殘,希望共產黨板上釘釘走唔甩夠惡和兇殘,一野「剷除」「連根拔起」「剪除」「徹底消滅」耶穌邪教,救人民和小孩子於水火就功徳無量,必受萬民敬仰和擁戴!

.
回覆  leefeng

基督教,這種東西,只有共產黨專制能清理,三民主義只能不斷姑息,讓他成日胡言亂語!

就 ...
dior13dior13 發表於 2024/2/22 04:45

耶穌教被共產黨剷除是遲早既亊, 耶穌教叛亂上腦,一天到晚都在密謀怎樣去擁戴他們的主為王,耶穌做了王,耶教一個二個爪牙便可以拿著雞毛當令箭, 控制中國,出賣中國來媚耶媚洋啦唄!

.
民15:32 以色列人在曠野的時候,遇見一個人在安息日撿柴。
民15:33 遇見他撿柴的人,就把他帶到摩西、亞倫 ...
dior13dior13 發表於 2024/2/26 18:37

當所有人都信了教,生殺大權掌握在教牧/教宗/教xx頭子手中,
叫你叛國,賣國,殺人,攪叛變,攪顏色革命,攪風攪雨,要炸就炸,要滅族就滅族,那個信徒不執行,違背命令,不聽從吩咐,就必治死他。
天堂還未有得上,就已經死翹翹了!

.
回覆  旁觀者

奇怪,咩居心一直逃避自己唔識字?

由1月逃避到宜家,虛怯到不行。

都唔好提啲十 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/25 23:16

青年人?挑,你隻妖孽都四五十勾以上啦,扮青年?老畜生就有你份!!!
乜你以為你隻雜種畜生識字咩? 你係讀屎片之馬!
你咒共產黨陸沉有冇問過14億中國人呀?

你自己想做耶穌隻畜生咪死去以色列,死去英國囉!
又賴死在中國地方,呃食呃住,又來分裂中國,天天望住個電腦玩自瀆?
你jimmychauck慣含L死去遠啲,

基督教黑暴賤畜jimmychauck天天在離教獻世把L咩?

呼籲任何一個住在中國土地的正常人類,奮勇當先出黎人肉呢隻耶教黑暴黃屍畜生jimmychauck,日行一善送佢入監獄享受終身監禁的自由。
你既然唔呑得落共產黨既糧食,叫你個上帝快快整L死你,快快送你呢隻死老孽畜上你個畜生天堂去吧!

.
回覆  leefeng

ONL9,十咩四億人,有十億人撐你,維穏費洗咩貴過軍費?

我幾歳你唔知,我喺邊你唔知,食 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/27 17:19

你唔使收皮,係離教同你收屍!
你幾歲關人9事,等你判監上咗頭條自然會公告天下架啦,死監躉!

又話自己識字,次次都寫埋同樣果幾句廢字,你個衰欵,出賣中國人媚洋你就叻。
好食懶做的蛀米廢虫,垃圾堆啱你!

維穏費超支係因為有你呢種廢物食碗面反碗底幫基督教,幫外勢力破壞香港安寧,在網上大量散播分裂顛覆國家言論!

你同基督教一個L樣,姦淫邪盜惡嗜血樣樣齊,面皮九丈厚,日日在離教求俾人屌,一樣賴死唔肯滾。

愛國乜乜柒柒關你9事?
你件死雜種快啲死去你個耶穌老家,咪食貴地球的米飯。

你敢回應是自認你 jimmychauck係死雜種!
你唔敢回應是自認你 jimmychauck係死賣國賊!

你敢在離教指手畫腳是自認你 jimmychauck係廢柴!
你唔敢講你 jimmychauck年龄/样貌/住所/名字是自認你 jimmychauck係缩头龜!

你呢隻基督教徒jimmychauck係社会人渣,殺人放火,強姦,煽動賣國,舔耶穌洋屁股,天天用你個口食屎放屁之外,求人屌你,賴在離教等人同你收屍?

對付你呢啲無恥雜種流氓畜生,我一定會好好的用更多「唔識字」來招呼你!

.

回覆  leefeng

我幾歳關你9事我青唔青年又關你乜Q事?次次你開個頭唔夠人講就鳩縮,都見慣啦,死爛屍得呢 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/28 01:45

你精神病真係好L嚴重,老到眼曚就認咗佢啦,
我寫的【你幾歲關人9事】,乜你盲㗎? 又係度自言自語兼自慰?

你敢回應是承認你 jimmychauck係死雜種啦!

你精神病有冇食藥? 乜你個耶穌冇摸你咩?
全網望緊你怎樣在#117 #156自屌自慰架啦,繼續啦,神經佬!

既然你肯承認自己不愛中國,你既所謂#117 #156問題係拎黎向基督教宣傳部,外國勢力宣傳部乞討骨頭或冷飯菜汁?
人工就冇你份囉,屎就賞一篤俾你呢隻畜生啦!
重唔快快跪領,三呼謝主隆恩?!

.

回覆  leefeng

成班爛屍答唔到我唔敢答我,我咪日日寫埋同樣果幾句提醒囉。
癈字都答唔到,咪癈物中嘅癈物囉。
jimmychauck 發表於 2024/3/28 01:45

原來你根本係唔識字,東抄西抄,冇厘點墨,所以要日日copy & paste 同樣果幾句黎充!

你已經自認係死雜種囉,證明你的中國字係抄番黎,好心你講番你老祖耶穌的希伯來文啦!

你背祖忘宗講外邦人既中文,小心你老祖耶穌擲你入地獄火燒!
你外勢力契爺擲你入鵜鶘灣別墅給你食外國西餐食到你死為止!

.
回覆  leefeng

哇真係小學雞都肉酸,下一秒你仲喺地球變烏龜吖。

又一條分裂中國嘅柒頭,宜家話香港人唔 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/28 05:30

記得拎埋呢條去報國安,你唔敢報你就係雜種死畜生冚家鏟!!!

回覆 263# leefeng

中國共產黨從來沒有給過任何人自由。你劈頭用自由去論,便是徹頭徹尾的自相矛盾,把自己臉全打腫。
低Q能。
收錢幫共產黨做野抹黑我,唔洗唔認啦,上個月共產黨轉俾你個一百二十三萬咁快洗晒又要開工?
你自證清白啦,我唔得閒幫你。

jimmychauck 發表於 2024/3/28 01:34
話你有精神病即係有精神病!要分裂國家嘅係基督妖徒呀!是非黑白你都未分清楚!
屁眼教主成日話要「做王」 ...
旁觀者 發表於 2024/3/28 22:39

牠是精神病+精神分裂症

精神分裂症是一種嚴重的精神障礙,會導致患者以異常的方式解讀現實。
精神分裂症可能導致患者出現幻覺、妄想以及某種極端混亂的思維和行為,影響患者的日常生活,並可能導致傷殘(9殘)。 精神分裂症患者需要終身接受治療。

.
回覆  旁觀者

先同後都分不清嘅癈老死爛屍,你連十年前自己喺邊,我喺邊都唔知,我問你嘅,你通統都唔識 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/29 03:40

根本冇人同你討論,你精神分裂在自慰自懟當有趣?
全網人都睇清楚你是什麼貨色,流氓爛鬼一隻,舢舨充砲艇認高學識? 咪笑死觀眾啦!

回覆  旁觀者

先同後都分不清嘅癈老死爛屍,你連十年前自己喺邊,我喺邊都唔知,我問你嘅,你通統都唔識 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/29 03:40

你隻孽畜既然板上釘釘又識字,又識理,又自知,又旁觀清晰,又識中文,又識文言文,又識google,又識百度,所有别人問你都識答,咁,問黎把L呀?
咁白痴既問題,除咗你呢種精神分裂病人才會自慰到精蟲上腦,顛三倒四,畜生失智,語無倫次! ! !

回覆  leefeng

不恥下問你以為係唔明先問?每事問,禮也。呢啲中華文化偉大承傳,你啲馬列龜孫唔識㗎啦。 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/29 11:20

jimmychauck精神分裂繼續…………

.
回覆  leefeng

你以為我同你討論?我插你小你嘲9你咋,我都唔係第一次講你知,你0記性想俾我由頭再嘲一次 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/29 11:22

jimmychauck精神分裂繼續…………再繼續

.
回覆  leefeng

學成返黎答#117 #156呀記得。
jimmychauck 發表於 2024/3/29 11:20

見你日日吊死在#117 #156這些自以為是的垃圾問題上,攪到精神分裂咁低B!

今天看到一個視頻,足以證明你們這些害國害民的廢「勇武」是一隻二隻心理變態和精神分裂的恐怖分子!
如果香港沒有藍絲? 沒有警察守護香港,當時會死幾多無辜的香港人?真是不敢想象?

勇武/基督教徒/都是被基督教洗了腦的殺手,殺的是香港人,殺的是中國人!

若果讓你們成功了,大家想一想,除了外國勢力的既得利益之外,
還有什麼人,什麼組織會有最大的利益?
黎智英,陳方安生,陳日君,李柱銘,這些漢奸是什麼人? 是基督教徒呀!

你們都是一群嗜血的妖孽,特別是像你們這種信了基督教,變成神經病的妖孽。
可以確定所有在香港的教堂仍然潛伏了許多許多帶著炸彈的坑渠老鼠,不知那一天會爬出来把香港再变成人間地獄?

回覆  leefeng

講咁多癈話,出咁多癈帖,就係答唔到任何#117 #156,即係自己滿口謊言無法自圓其說囉。
你 ...
jimmychauck 發表於 2024/3/30 17:15

你是恐怖分子,屠龍小組之一的成員,
看你的所有回應已經知道你的精神病同精神分裂已經達到危害社會的指數,
為了社會安寧,判你jimmychauck死刑,吊死你jimmychauck,香港市民一定一致通過!

.
回覆  leefeng

畸形,我係香港人你都未係,2019年時你共產黨選舉輸到山泥傾瀉,2020年直接投降唔敢選。你咪繼續打飛機囉。
jimmychauck 發表於 2024/3/31 04:51

你是香港人又如何? 你做香港恐怖份子就唔使死? 基督教徒有特權?
乜2019共產黨選舉輸到山泥傾瀉咩? 2020年直接投降唔敢選咩?
咁邊個贏咗呀? 基督教? 耶穌做了王? 基督教統治了大陸?
你又講大話唔洗本嘅? 快啲滾去你個臭屎坑渠攤屍啦? 成隻精神分裂殭屍咁欵!

.
回覆  leefeng

自己冇學識冇知識黎問問題呢,學返啲態度。
2019年區識會選舉邊個嬴左呢,維基百科就有寫嘅,港共有刊憲嘅。
2020年取消立法會選舉呢,就港共有刊憲嘅。
2021年立法會選舉機制修改呢,就港共有刊憲嘅。
你連資料都唔知,就攤大手問人攞,就即係連香港民情係點都唔柒知,講起香港就麻煩你收皮。
要柒呢,自己要出醜呢,要顯示自己幾冇常識冇學識冇學歷冇智力呢,就冇人阻到嘅。
jimmychauck 發表於 2024/4/1 06:20

你柒知極都係精神病加精神分裂一名。
你再柒知極都係一個危害香港的恐怖份子。
你自誇有學識有知識都只不過是一件人渣垃圾。
乜L野叫做區識會?
你字都唔識學人充有學識有知識? 你收皮啦,死雜種!

.

.
回覆  leefeng

自己冇學識冇知識黎問問題呢,學返啲態度。
2019年區識會選舉邊個嬴左呢,維基百科就有寫 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/1 06:20

你條死雜種靠吹的2019選舉贏咗?贏條L?
靠造假票?靠班基督教出来幫手造假?

你地的確係贏,贏咗張長期監躉票!
毫無廉耻造假選票,假新聞,到今時今日還在自吹自擂不知羞耻?

收皮啦,死精神病雜種畜生,有種出去廣告給全香港你係恐怖份子勇武,
如果你仍然可以唔使踎監先至来認屎認屁吧啦!

如果你冇胆出去嗌,即係承認你唔識字,而且係一隻嚴重精神分裂既畜生黎,收皮啦,你快死去遠啲!

.
高級模式 | 發新話題
換一個