返回列表 回覆 發帖

[數據資料] 不要毀謗,不要爭競,總要和平,向眾人大顯溫柔。

回覆  leefeng

淪落到同旁觀一樣咁低級吓話,除左字乜都唔識駁
jimmychauck 發表於 2024/4/1 17:09

低級的係你呢隻勇武妖孽,乜唔係厚面皮日日話人地唔識字咩? 知唔知醜架你?

解釋下乜L野叫做【2019年區識會】呀?
唔識字?唔識答到要龜縮? 鼠遁? 唖L咗? 俾人摑面摑到揾窿蜎?

嗱嗱聲改番係冇用既,從今之後,任何人都可以寫錯字,但你唔可以,因為你自以為識字,原来只係大言不慚的假貨,你每次話人即係在自摑出醜,同自認你jimmychauck 係癈柴!!!

賊種就是賊種,賤貨即是賤貨,你自己唔識字,還夠膽話人?

區識會你低級白痴到連字都唔識,你的所謂問題都係精神分裂白痴既問題,正常人需要答你咩?
你做恐怖份子去殘殺香港人你就叻!

乜原來你根本唔識字?
死返去做耶穌啦,一味靠【充】呀!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

打錯一兩隻字就有問題,咪你啲低能爛屍先好意思一日到黑講。

有谷歌都仲喺度るするす,道 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/4 17:18

批評別人唔識字,自誇識字又會錯別字???
究竟邊一個低能,讓觀眾評論咧!

這裡任何人都可以寫錯別字,唯獨你jimmychauck不能,你们基督教徒也一样不能,因為你/你們一錯別字就證明你/你們不但爛,而且係一條两條無賴喪屍。

你/你們在示範你們基督教的下流,無賴,耍流氓,不要臉!

基督教殺人就叫別人不要殺人,
基督教強姦人就叫別人不要強姦人,
信基督教的你冇學識寫錯別字就批評別人冇學識寫錯別字?
你們基督教徒真是唔識字,冇學識,冇道德,冇羞恥,冇人格,冇思想,不要臉的畜生! ! !

以後每一次你再敢批評別人唔識字的時候,你就是在一次又一次承認你自己的而且確是一隻不要臉的畜生! ! !

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你係咪批評緊啲講"刵和華"嘅癈老呀,你唔好含沙射影得咁含喎,有不滿就大聲啲講。 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/11 15:52

癈的是你呢隻不要臉的畜生!

批評別人唔識字,自誇識字又會錯別字?“區識會”??
究竟邊一個低能,讓觀眾評論咧!
你們基督教徒真是唔識字,冇學識,冇道德,冇羞恥,冇人格,冇思想,不要臉的畜生! ! !
以後每一次你批評別人唔識字的時候,

你就是在承認你自己的而且確是一隻不要臉的畜生! ! !

.
回覆  旁觀者
不長記性的癈老

果然爛屍講大話係唔洗本嘅
jimmychauck 發表於 2024/4/11 22:30

基督教洗腦出你呢種賤骨頭,打老人,打女人,放火,殺人,講大話的社會人渣,
你叫自己做勇武,殺人放火的勇武?
乜L“區識會”?
自己寫錯字又唔識字都夠膽話人地,你終於肯承認你自己是一隻不要臉的畜生了!

.
回覆  旁觀者

爛屍說謊哪用本?有種便答,沒種過主。
jimmychauck 發表於 2024/4/11 22:36

說謊沒有人多得過你們基督教囉!
出埃及喎? 成本垃圾性經除了大話只有大話,
十足你們基督教徒一樣講大話唔【洗】本!
回覆  旁觀者

不長記性的癈老

果然爛屍講大話係唔洗本嘅
jimmychauck 發表於 2024/3/31 03:53 [/qu ...
jimmychauck 發表於 2024/4/11 22:30

睇黎你冇機會老架啦,早啲去揾你個主啦!
你們成班垃圾勇武開口埋口叫老人家做癈老?
不要忘記你老豆都是癈老,你老母都是癈老,
你件癈物jimmychauck 都是食緊你屋企兩個癈老的飯,住緊你屋企兩個癈老的屋!
你開口埋口叫老人家做癈老,唔通你早已經知道你4,50歲一定瓜柴?
你完全冇機會變癈老?

.
回覆  旁觀者

連自己幾時做過乜柒都唔知唔認,誠信都冇,識字識理都不過一個斯文敗類,何足道哉。

識字 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/11 05:33

你地班爛仔敗類連自己幾時做過乜柒都唔知唔認,誠信都冇,識字識理都不過是一班社會人渣!

基督教徒黑暴jimmychauck 求美軍登陸香港統治中國人,賣國求榮!

基督教徒黑暴jimmychauck 放火烧老人!

基督教徒黑暴jimmychauck 毆打無辜的人
回覆  leefeng

你啲癈柴非中國藉非香港人嘅蠻夷馬列灰孫,香港嘅事唔到你外國勢力指手劃腳說三道四,立即 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/12 00:34

原來你jimmychauck自稱勇武黑暴幹的打人放火反中是中國內政?

原來你jimmychauck基督教徒勇武黑暴求美國登陸香港指手劃腳說三道四統治殖民香港人叫做香港嘅事?

原來你件耶畜賤種jimmychauck信的基督教不是蠻夷灰孫教?

原來你jimmychauck住在香港叫自己香港人,卻很興奮做勇武去打殺香港市民,叫香港老年市民做廢老?

原來你基督教徒勇武黑暴jimmychauck一時唔偷雞就扮香港人企圖洗脫你jimmychauck自己反中亂港的嫌疑?

把你jimmychauck的#117 #156再貼出來,讓大家睇下有沒有挑撥慫恿干涉香港內政之嫌疑。如果你唔敢貼,你就是雜種耶L龜孫子!!!

你屋企兩個廢老養了你呢個龜孫子,不知佢地會不會寧願盡快下地獄都好過對住你呢隻丢香港人的面孽畜? !

.

回覆  旁觀者

誠信問題都唔識答,就唔好同人講咩字唔字正唔正,我純正香港人都未同你講咩口語書面語,唔 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/12 00:26

你jimmychauck 還留在香港?
還叫自己香港人? 乜冇錢逃離中國咩?
即是在show你自己智商無下限?

回覆  leefeng

你乜Q關於我嘅資料都冇就老作,咪叫無中生有,想同旁觀者比賽?

有時間答吓#117 #156,如 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/12 04:40

你jimmychauck有神經病已經被多人肯定和眾所周知,所以你係正牌神經病,神經佬!
你話別人神經即是你在拾人牙慧,和又一次承認你自己的而且確是一隻不要臉的畜生! ! !

.

.   
回覆  leefeng

你乜Q關於我嘅資料都冇就老作,咪叫無中生有,想同旁觀者比賽?

有時間答吓#117 #156,如 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/12 04:40

快快把你jimmychauck的#117 #156再貼出來,
讓大家睇下有沒有挑撥慫恿干涉香港內政之嫌疑。

關於香港嘅事你千祈咪收皮,我们正在收集緊你jimmychauck嘅資料,

你快把#117 #156果頁貼晒出来!
我一定唔会小你,
不过如果你唔敢貼,你就是雜種耶L龜孫子,好不

另外你要留意,
每次你一講大話無中生有唔識字唔識理唔識谷歌乜柒都唔識冇誠信即是認你自己的而且確是一隻不要臉的畜生! ! !

.
回覆  leefeng

個帖你2021年開,梗係自己放過嘅屁太多自己都唔記得9up過啲乜。全部爛屍從來沒有記性,癈柴到宜家要問反賊攞料

早話你癈柴連論壇都唔識用,自己去個人中心揾啦,當日追你幾條街叫你答你咪一樣龜縮,宜家又要我嘥時間幫你揾?真正ON9。
jimmychauck 發表於 2024/4/12 16:15

你既#117 #156一定有大量挑撥慫恿干涉香港內政嫌疑既内容,嚴重觸犯國安法,所以你蛇頭鼠尾龜縮扮有記性,但又不敢再貼出黎!

你肯自認反賊就得啦,更加坐實你係賣國賊既證據,而且我相信離教個個都很樂意出黎指證你。

點會論壇都唔識用呢?個個都識用,之不過個個都很忙,間中抽空上來離教幫忙下打基督教,學下救世救民既好事唔怕做咁啫。

唔似得你呢件正廢人,踎係屋企攤屍啃老,怨天怨地,罵老豆打老母,一出街就放火打人,冇錢就偷隔籬鄰舍,偷呃拐騙,好事不為 ,相信又係從基督教度學番黎既衰野,有大把理由相信你不但親自下場放火燒人,打人,搶銀行搶金鋪,搶完就龜縮係屋企攤屍,日日夜夜上網散播分裂國家既言論,暗通陳日君黎智英等金主,支持黑暴反中亂港,咦,你尋日出街,乜唔覺得有人跟住你咩?咁癈柴架?

所以話你jimmychauck 才是正癈柴係冇錯,你既反動言論#117 #156已經有専人研究緊,使乜勞煩我呢?你咁心急做乜呢? 坐唔切監? ? ?

每次當你自以為不是癈柴的時候,其實你已經暴露咗你既弱點,大家只不過在睇下你既癈柴級數可以去到幾盡,所以你慢慢癈,繼續癈,安心啃老 ,終有一日你會知道乜野叫做代價!

.
回覆  leefeng

ONL9,當日日日叫你覆你唔覆,今日叫人揾?
你真係愛國愛黨當日攞左去報國安啦。
今時今日再攞出黎講,即係當日知情不報啦。你知唔知知情不報係犯香港國安法㗎?

我有咩犯法,你有證據就告我。我宜家就揸住你知情不報嘅罪行,第日共產黨統一地球圈我就發難舉報你㗎啦。你又以共產黨為邪惡嘅標準,淨係呢兩樣夠你坐幾十年。

jimmychauck 發表於 2024/4/13 00:34

乜我有叫你揾咩?
我只不過睇下你會唔會貼出來自首之馬!

點解要覆你? 你啲反中亂港,似是而非既廢#117 #156,
係應該交由「公檢法司安」機關去檢查和核實,無勞我費心嘅!

唔答你並不等如放棄咗喺香港嘅事上同你辯論,
其實亦不值得辯論,只要慢慢收集更多你既反中亂港言論,
就可以坐實你既罪名,夠你繼續在監倉養老,像黃滋瘋一樣把牢底坐穿!

另外我唔係知情不報,應更正為知情已報,會有好市民奨!
你有沒有犯法? 自己慢慢想,還有40%資料一齊,你好快就清楚架啦!

點解要等第日「共產黨統一地球圈」啫?
乜野叫做「以共產黨為邪惡嘅標準」?
你又多咗两條散播不實言論,同抹黑既罪,唉,何必呢? 你咁唔想出番黎? ? ?

咁又係嘅,你坐幾十年,你屋企两個廢老都落咗地獄冇眼睇,你肯定連攤屍既床位都冇,不如死死氣長註監倉,舔下黎智英鞋底,煙仔都會醒一两支俾你既!

.
回覆  leefeng

乜Q放火打人乜乜柒柒黑警一樣照做,我係冇需要同你辯論任何事情。
早講左你班PK爛屍只會膜拜槍杆早早叫左你講拳唔講口。講口你又講唔過自己喺度柒,叫你講拳你係度喊話咩暴力乜乜乜。黑警都識都肯用暴力,你連黑警都不如,不過邪惡殺人共產政權嘅舔狗烏龜,過主收皮啦,我係你揾舊豆腐撞死自己好過。
中國人都唔係,仲諗住跪舔共產黨攞好處,食懞屎呀你。
jimmychauck 發表於 2024/4/13 00:34

乜野人会叫警察做「黑警」同「爛屍」?相信「公檢法司安」機關会明!

「膜拜槍杆」?又抹黑公安支槍?你死梗啦!

「早早叫左你講拳唔講口」?你又在網路散播鼓勵用暴力打人? 你又死多次!

「黑警都識都肯用暴力,你連黑警都不如」你又再鼓吹暴力?

不過「邪惡殺人共產政權」你死啦,呢次證據充足!

一次放咁多反中亂港既說話出黎,看來你真是生活三餐不繼,咁想拿拿聲入去踎,搏食長糧?
俾d 耐心,「公檢法司安」一定識做!

.

回覆  leefeng

唔答,就係辯論上放棄咗。呢種簡單道理都係唔洗你啲智障爛屍明㗎,我嘲你,都不過係要其他 ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 08:25

繼續兜! 可惜太遲啦!
回覆  leefeng

放棄辯論
收左皮
知情不報犯法
公然以共產黨為邪惡標準
笨柒
ON9
講口唔識講唔夠人講
...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 09:28

你繼續發羊吊啦,靠幻想係過唔到「公檢法司安」盏探射燈!

.
回覆  leefeng

啲公然以共產黨為邪惡標準嘅人都未驚過犯國安法,我驚就真係庸人自擾啦。
收皮啦死爛屍, ...
jimmychauck 發表於 2024/4/13 15:19

從你的每次回應都可以判斷你的確有精神病,間中發下羊吊!
又下意識地把別人指出你的罪狀轉嫁給他人来自我安慰。

之前的帖,你篇篇都駡共產黨,駡警察,駡天駡地,駡到十分爽的様子。
但之後,知道會犯國安法就把罪名安在別人身上,以為可以脱責了? 你真當國安是吃素的?

你不但驚,而且怕得要命,你不是庸人自擾,而是你最討厭的共產黨已經盯上你了,你自己最清楚了,不是嗎?

你很快就會知道共產黨怎樣對待壞份子,特別是對待你這種無時無刻在計劃危害香港人的生命的蛆蟲!

你唯一可以躱過國安捉你,就是你趕快發癲入了神經病院,或可逃過法律的刑罰。

你每次罵爛屍(藍絲)已經證明你就是黃絲壞份子,所以你繼續嗌,每嗌一次都是對警察公然侮辱罪,再加多幾籠(不是叉烧包),所以你即本發神经,大家等住用元宝蠟燭香送你!

.
回覆  leefeng

你自己以公然以共產黨為邪惡標準,煽動一般人對黨國仇恨,觸犯國安法,乃板上釘釘的事實,全部乃你自發的癈腑之言,又何來干我的事?你竟下意識地把別人指出你的罪狀轉嫁給我,来自我安慰?現在知道會犯國安法就把罪名安在別人身上,以為可以脱責了?你真當國安是吃素的?你不但驚,而且怕得要命。

我從不會留意自己的言行是否與國安法有關。宇宙無敵國安法精義乃是他指你犯法便是犯法,而非你言行觸犯法例條文,這般簡單的道理爛屍不理解倒也是情理之中,既國安說你犯便是犯,我又何需介懷或小心自己言行?金睛火眼盯著你爛屍何時露出馬腳反心便已足夠。不知己而知彼,也不過一勝一負,反正也不虧。

共產黨如何對付異見者,我未出生已傳遍世界,你也未免太看不起共產黨名聲的傳播了。共產黨不知捉幾多人入神經病院,你根本連對自己支持的共產黨亦毫無認識。

#117 #156已經清楚指出,香港動亂乃共產黨一手放任林奠推惡法乃黑警暴力執法做成。你對之無法做出任何反駁的話,並再沒有任何資格在這香港事務上發表任何意見,也代表你的意見不過是癈up。

jimmychauck 發表於 2024/4/14 05:35

世界上真是有天網恢恢,疏而不漏!
你呢隻黑暴勇武終於鬼拍後尾枕自己招供了!

.
回覆  leefeng

共產黨如何對付異見者,我未出生已傳遍世界,你也未免太看不起共產黨名聲的傳播了。共產黨不知捉幾多人入神經病院,你根本連對自己支持的共產黨亦毫無認識。
jimmychauck 發表於 2024/4/14 05:35

你話共產黨如何對付異見者,你就發曬爛渣要反共產黨?
咁,基督教如何對付異見者,又唔見你反既呢吓?

.
回覆  旁觀者

#718 已證明左你好多能力有限,誠信又有問題,喜歡無中生有,又不識字又不識理又不識谷歌百度各樣。你提出啲乜柒反基理論全屬不值一晒。反正以前指出你解錯經你也無法回應,現在你無中生有又話基督教禍害國人禍害世人乜乜乜又冇證據提出黎,當耳邊瘋已可。
jimmychauck 發表於 2024/4/14 05:07

基督教禍害國人,禍害世人,有証有據!

2000年9月26日,梵蒂冈拟于2000年10月1日册封120名“在中国致命”的所谓“圣人”事发表严正声明,对这一严重伤害中国人民感情,企图借“封圣”歪曲和篡改历史的行径表示愤慨。

众所周知,在近代史上,天主教的一些外国传教士曾经是殖民主义、帝国主义侵略中国的直接参与者和帮凶。这次被梵蒂冈册封的一些人更是在中国土地上奸淫抢掠,为非作歹,对中国人民犯下了不可饶恕的罪行。对此,梵蒂冈不仅不表示忏悔,反而要把这些作恶多端的罪人册封为“圣人”,这是对中国人民的公然挑衅,是为殖民主义和帝国主义侵略中国的历史翻案,是对中国人民反抗外来侵略和压迫的爱国行动的极大侮辱。梵蒂冈的这一行径严重伤害了中国人民的感情和中华民族的尊严。

高級模式 | 發新話題
換一個