返回列表 回覆 發帖

慶祝 leefeng 死左,離教者之家從此太平。

你不如直接d话你自己冇料到。晓你!
上流寄生族 發表於 2023/9/21 01:41

乜唔係我無料咩?
唔能够能够人地斗,就猪多慰藉口,
上流寄生族 發表於 2023/9/21 01:43

呢句幾好, 豬多藉口, 搵下台階.......借嚟一用

(修訂版)
#568你話群眾意向是可被操控的,咁我話你宜家意向都係被操控,冇野講啦?
jimmychauck 發表於 2023/9/20 23:40

咁嗰條屎尿feng 都出咗唔少帖, 屈你,鬧你係賣國, 漢奸喇....咁你「冇野講啦」??
你就係如條友所指喇咩??
冇野講哩!
回覆  beebeechan

之前已經用簡單兩個字"謊言"指出你不盡不實之處,
jimmychauck 發表於 2023/9/21 04:12

用咁簡單既兩個字就話係講咗真理, 全對的。
咁人地一句:「聖旨」都一樣「冇野講哩」
其他嘅野,我全部講完有根有據

jimmychauck 發表於 2023/9/21 04:12

我講嗰啲就無根無據架咩? 唔好因為唔岩聽就話無根據, 是被操弄喎
其他嘅野,我全部講完有根有據

做咩搵堆都唔係我講既野+9唔搭8既嚟當係反駁

咁真係冇野講勒
(唔知你想點, 怒氣衝冠, 詞未達意?)

你把百九幾萬人意向被操弄的證據指給我,我便把你被操弄意向證據指給你。

見你好以一百萬人上過街, 就當係全民一心咁。

呢樣, #568 就回應過勒。
你當睇唔到, 或者又係「冇野講喇」
唔記得既話就睇多一次。

B按: 記得黑暴期間, 新聞片有影到警察拘捕個黑衫, 黑面罩, 揹黑背囊既年青人, 佢大大聲話做咩要拉我....「我嚟行街, shopping之喎!」

你將你沒有行為的信心指給我看,我便藉著我的行為,將我的信心指給你看。

既然「指給人看」的本事, 我無做, 你又無做 (當你未做), 咁你有乜本事拎嚟威呢?
你做咗, 人辦不來, 先係頭盔有得威喎

你冇做,你認左,咪得。
我冇做,一樣咁高咁大。
你收返自己操弄論,我操弄論咪唔成立 ...
jimmychauck 發表於 2023/9/21 06:15

你講野一嚿嚿,
都幾難明你
原來你係真唔明,咁真係癈事教你。
jimmychauck 發表於 2023/9/21 06:52

自唱, 自明, 自評, 自high...
原來你係真唔明,咁真係癈事教你。
jimmychauck 2023/9/21 06:52 提交

你回啲咁嘅帖,真係睇唔明。冇野講喇
要求唔好自相矛盾,前後一貫,
jimmychauck 發表於 2023/9/21 15:27

在那日, 這些人日日見上新聞, 呼籲人上街支持:

現在陸續有人被控判監....這些人去了那裡, 連支持一聲也没有了。
監, 案底歸你, 與我無關, 尤如快餐餐具, 用完即棄

立場是否前後一貫?
突然又聯想起啲人玩電玩,
玩家一放低咗個joystick..個畫面就死咕咕唔多郁
因為個操弄者離開咗
(1) 都係棋盤上的棋子罷, 不至於是兵卒, 是馬, 砲....之類
轉移視線在討論中單純為詭辯的手法。
jimmychauck 發表於 2023/9/21 21:52

我詭辯, 你強詞想奪理....天生一對
你有料! 不過是在屁眼!
旁觀者 發表於 2023/9/21 23:08

唔好有眼無珠
送你一顆屁眼珠 (淘寶有得賣)
唔好成日只得一碌棍
屌!你老祖【基督天主教,是你们一切基督新教基督教会之祖师】都话你“强词夺理”,你好能够7快快快d毕知 ...
上流寄生族 發表於 2023/9/22 01:44

兩個俾個揀一個, 我寧揀你夠7快快啲扻頭埋牆架喎
屌你啊?中文好过寄生虫我【押韵】
上流寄生族 2023/9/22 19:10 提交

在「屌」事上,你一向領先
高級模式 | 發新話題
換一個