返回列表 回覆 發帖

[腦殘白痴] 21歲女闖教堂自挖雙眼 拍扁眼球掛臉失明

話明係測試, 梗係搞到雞毛鴨血咁, 有咁衰搞到咁衰
好似汽車生產商測車性能咁唶

...
beebeechan 發表於 2023/8/25 14:55

汽車生產商做事遠遠不及天主咁認真, 佢哋用公仔做測試, 天主玩親都係真人,你死你賤
1:18
他還說話的時候、又有人來說、你的兒女正在他們長兄的家裡、喫飯喝酒.
1:19
不料、有狂風從曠野颳來、擊打房屋的四角、房屋倒塌在少年人身上、他們就都死了.惟有我一人逃脫、來報信給你。
馬豆話聽到聲,會唔會幻覺呢?在搞清楚這點之前,我唔敢輕率話信唔信,馬豆同本thread嗰位姐姐都係claimed ...
沙文 2023/8/26 15:24 提交

你又真係唔識經。
唔係瑪竇聽到把聲,瑪竇係話耶穌受洗時在場的人聽到天上傳來的聲。那時瑪竇仲未跟大佬穌。

在場聽到聲的人不止一個。
一班人同時食high 咗,同時有幻覺,同時出現同一幻覺。…………呢個好神蹟啵。

同Kaylee 妹妹個畸史好唔同。
Prof.研究過呢啲係咁
https://www.medicalnewstoday.com ... aderPrefixedContent
Don't know where God is but the Devil is in the details
汽車生產商做事遠遠不及天主咁認真, 佢哋用公仔做測試, 天主玩親都係真人,你死你賤
1:18
他還說話的時候 ...
沙文 發表於 2023/8/26 15:57

挑。。。。測試對象係架車,唔係個人喎。
唔通用架假車嚟撞?

天主造個AI約伯嚟試佢係咪咁虔誠?
咁點解您問
「I think 抽刀斷水 is a pervert, pedophile....」
咁抽刀就係咪一件pervert + pedophile?? ...
沙文 發表於 2023/8/26 15:29

原來你想爆真料:抽水真係一條 pervert 嚟,正一曲街。
回覆 64# beebeechan
咁又係, 為咗天主嘅測試, 條命賤啲都冇辦法,  約伯啲仔女應該係自願犧牲嘅
回覆 65# beebeechan
係呀 ,冇辦法㗎啦 , 委屈下抽水
但係做下pervert啫, 佢都好命過job仔女, 算係執番身彩
在場聽到聲的人不止一個。
一班人同時食high 咗,同時有幻覺,同時出現同一幻覺。…………呢個好神蹟啵。
beebeechan 發表於 2023/8/26 15:59

見到你寫呢啲,又聯想到呢句:When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.
.
見到你寫呢啲,又聯想到呢句:When one person suffers from a delusion it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called religion.
抽刀斷水 發表於 2023/8/26 17:19

呢個係乜教?

回覆  beebeechan
咁又係, 為咗天主嘅測試, 條命賤啲都冇辦法,  約伯啲仔女應該係自願犧牲嘅 ...
沙文 發表於 2023/8/26 16:16

當你見到啲死曲街時, 就會話等第日天修佢, 快輪死哩, 早死唔使恨....個神任由班友係世上, 無銀用!

依家個神修佢地勒, 你又話「慘」??

1:5 約伯總是派人召集他們來聖潔他們,清早起來照子女的數目,獻上全燔祭品說:「恐怕我的兒子犯了罪,心中詛咒了天主。」約伯常常如此行事。

約伯傳第一章前五節已說明約伯的子女非善類,富二代。
不務正業, 有被罰的條件
經文說。。不是「恐怕」, 約伯仔女已經有棄掉神的行為形露出來了。
老荳要日日為子女行全燔祭。
(你應知猶太人全燔祭是為乜)
因為約伯子女要被算的日子到了。

8:4 彼耳達得說: “若你的子女得罪了他,他必將他們交於罪過的權勢下”

好比個租客住到間屋容容爛爛, 業主都提早收番間屋喇。
即係祭咗都冇L用。所謂救贖都嘥聲壞氣。
只要天主唔好聽條草講幾句就屎窟痕,咁就出入平安
Don't know where God is but the Devil is in the details
即係祭咗都冇L用。所謂救贖都嘥聲壞氣。
只要天主唔好聽條草講幾句就屎窟痕,咁就出入平安 ...
沙文 發表於 2023/8/26 23:11

deal...你還咗咭數, 但個衰仔又日日再碌咭....咁係咪要月月都要找數?
舊債雖還, 新債又起嘛
當你見到啲死曲街時, 就會話等第日天修佢, 快輪死哩, 早死唔使恨....個神任由班友係世上, 無銀用!

依家 ...
beebeechan 發表於 2023/8/26 05:44

我用諒解來看事情,唔會咁話人。(請參考n-1 , 1918樓)
我用諒解來看事情,唔會咁話人。(請參考n-1 , 1918樓)
沙文 發表於 2023/8/26 23:29

好遠水路喎
有無direct flight...唔使轉頁既?
抽刀斷水 發表於 2023/8/26 17:19

你又知唔知講呢句話嗰條友同挖眼妹妹係「同病」相憐架?
只不過佢唔係挖眼, 唔覺意寫咗本書火紅咗, 上到位
deal...你還咗咭數, 但個衰仔又日日再碌咭....咁係咪要月月都要找數?
舊債雖還, 新債又起嘛 ...
beebeechan 發表於 2023/8/26 07:28

deal, 孤寒老豆識用credit limit control住,唔會好似天主management咁渣
deal, 孤寒老豆識用credit limit control住,唔會好似天主management咁渣
沙文 發表於 2023/8/26 23:43

所以天主唔俾你發大達, 只俾你發小達, 夠你去潛潛水, 燒燒鎗就好勒
太發, 你就會久痕癢搵susanna..對你唔好

係有先見, 全知....一切計劃都係為你好

算唔算係credit limit?
回覆 74# beebeechan
讀萬卷書不如行萬裏路吖嘛
回覆  beebeechan
讀萬卷書不如行萬裏路吖嘛
沙文 發表於 2023/8/26 23:49

行萬里路又不如virtual tourism....善用祖國5G技術

宅在家也能環遊世界|零時差虛擬旅遊正夯,世界遺跡隨你逛!
https://today.line.me/tw/v2/article/BNKQeQ
咁貴教辦virtual 朝聖團唔駛舟車勞頓
高級模式 | 發新話題
換一個