返回列表 回覆 發帖

鄭少秋大女美國自殺身亡 教友呼籲秋官盡快聯絡聖堂

要不要十誡都要由你來定?
beebeechan 發表於 2023/10/5 21:34

唔駛我定,但孰正孰邪,用下腦都諗到。

回覆 60# leefeng

你確實是一位喜劇演員,把自己的crediability都砸在已被辟的網絡謠言上了,還自以為說話擲地有聲。
唔駛我定,但孰正孰邪,用下腦都諗到。
抽刀斷水 發表於 2023/10/6 14:19

只怕你腦進水....是就說非, 非就說是。
(你見本版條9feng, 感染藍菌紅毒, 早已不能正常分析)
邊個才是Fake News, 自己估咧!
被人踢穿,重唔拿拿聲扮無辜咩? 黃畜拿手好戲架啦!
.
leefeng 發表於 2023/10/6 05:22

你死撐, 想挽回無知的顏臉? 可是愈撐就愈露醜啵。

(1) 埃及同烏克蘭好friend架咩, 要出嚟同烏克蘭總統遮醜?
埃及係烏克蘭一帶一路啲靚嚟咩?

(2) 求其拍間屋就話係總統買俾外母既。。。呢啲仲有流過唱娛樂圈緋聞既手段。

(3)人地屋邨大業主話唔會透露屋主買家身份,要保密既, 因為個個都係有頭有臉大富人家。 試問啲小報記者何德何能何來財力$$$買通報料者獲得資料?

對你嚟講, 真係上網無益, 如戒毒咁, 戒甩佢喇, 返入房打飛機好過。
回覆  leefeng

你確實是一位喜劇演員,把自己的crediability都砸在已被辟的網絡謠言上了,還自以為說話擲 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/6 17:08

你亦是個奸角,徹頭徹尾的一隻黃畜!雜亂賣國不假,貪婪億億聲不假,老婆花美加納稅人的錢,在什么地方花,什么時間花,有誰保證是假? 你嗎?
乜你有信用?太子站?或冇打人放火?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你死撐, 想挽回無知的顏臉? 可是愈撐就愈露醜啵。

(1) 埃及同烏克蘭好friend架咩, 要出嚟同烏克 ...
beebeechan 發表於 2023/10/6 21:34

把烏克蘭打包賣掉,你當然想是假来挽回你無知的老臉,可惜你一樣愈撐就愈露醜!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
把烏克蘭打包賣掉,你當然想是假来挽回你無知的老臉,可惜你一樣愈撐就愈露醜! ...
leefeng 發表於 2023/10/6 21:43

買屋, 買珠寶唔夠人講, 就想扯到去第二瓣到??

(講多一樣, 你會衰多一樣啵)
回覆  leefeng

粉紅果然係散佈謠言,所以你其他講嘅野都係冇可信性。有種返去答#156同#117先啦,呀唔記得你最近認左唔識答。
jimmychauck 發表於 2023/10/6 01:17

講到散佈謠言,冇人夠你們黃畜叻,
答咗我先啦,太子站死人係咪真架? 黃畜打人放火殺人又是謠言?
答咗先啦,死賤畜!

(講多一樣, 你會衰多一樣啵) ...
beebeechan 發表於 2023/10/6 21:58

是乞番黎既錢,穿名牌時裝啵,賣國賊老婆配叫第一夫人?
用緊美加納稅人既錢啵,唔講得咩!
你真低B.
是乞番黎既錢,穿名牌時裝啵,
你真低B.
...
leefeng 發表於 2023/10/6 22:06

係咩?
乜牌子?
幾銀一套?
你就嚟連人老婆條內褲$500一條你都知咁

(講多一樣, 你會衰多一樣啵) ...
beebeechan 發表於 2023/10/6 21:58

把烏克蘭打包賣掉你唔敢講?佢乞返黎啲錢有得分俾你?
把烏克蘭打包賣掉你唔敢講?佢乞返黎啲錢有得分俾你?
leefeng 發表於 2023/10/6 22:10

你都未講, 我使乜咁快出手?
賣咗乜?
邊個係買家?
幾錢成交?

(睇你拎啲乜屎出嚟先)
係咩?
乜牌子?
幾銀一套?
你就嚟連人老婆條內褲$500一條你都知咁
beebeechan 發表於 2023/10/6 22:08

冇你基督徒利害,連耶和華在伊甸園叫阿當,和他們的對話你們也一清二楚。
耶穌的一切好像㖒電視劇咁,連表情,對白,與三p主呀,靠在肩上撒嬌也一清二楚!
冇你基督徒利害,連耶和華在伊甸園叫阿當,和他們的對話你們也一清二楚。
耶穌的一切好像㖒電視劇咁,連 ...
leefeng 發表於 2023/10/6 22:31

你條正一馬國保, 得把死人口
一上台就十秒俾人KO

(依家, 你連個台唔唔敢踏上去)
今日天氣真好, 你食飯未....
你都未講, 我使乜咁快出手?
賣咗乜?
邊個係買家?
幾錢成交?

(睇你拎啲乜屎出嚟先) ...
beebeechan 發表於 2023/10/6 22:18

你同黃畜一樣,別人寫的不看,然後像癲狗一樣四處吠#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117
=>黃畜
你條正一馬國保, 得把死人口
一上台就十秒俾人KO

(依家, 你連個台唔唔敢踏上去)
今日天氣真好, 你食飯未. ...
beebeechan 發表於 2023/10/6 22:33

記唔記得耶穌被拉去受刑講咗乜野啫?
呢..,你當時企正佢旁邊架?
你重同佢講:抵你死啦,好做唔做,做黃畜………

回覆 68# leefeng

我冇話過澤連司基老婆去購物,你有。
我冇講過831死左人,你散佈謠言我講過?
刀劍冇眼老翁自己行入現場俾石砸死,法院都唔知邊個掟磚,你講成黃絲殺人,又係你散佈謠言。
梁淩杰6月15日俾林奠殺左啦,又點計?
721黑白兩道集結攻擊市民點計?
831黑警衝入地鐵站打完人唔拘捕點計?
你個仆街唔係中國人唔係香港人唔好再散佈謠言妄議香港。
唔係烏克蘭人就收皮,人地烏克蘭人撑澤連司基關你條癈柴爛屍腦殘粉紅乜Q事?你到過烏克蘭了嗎?你了解烏克蘭嗎?日L日喺度散佈假消息灌水浪費網絡資源。

https://zh.wikipedia.org/zh-hant ... D%E4%BA%8B%E4%BB%B6

呈堂的影片也顯示當時最少有14名「途人」持有武器並多次向穿黑衣的示威者掟磚
期間一名70歲的食環署外判清潔工羅長清,在午飯時間身穿深色便服路過該處,不但沒有遠離衝突現場,反而走進正在掟磚的清拆路障人群的前排,疑使用其手機進行拍攝,不久羅長清疑被一塊投出的磚頭擊中頭部,羅的左前額受創,即時倒地昏迷。
控方承認沒有證據顯示擊中羅長清的磚頭由這兩名被告掟出
死者羅長清倒下後,在他身旁的男子卻「見死不救」並且繼續向穿黑衣的示威者掟磚,未有理會死者或示意要停止衝突
亦有片段顯示途人追著示威者掟磚
有當時在現場採訪的記者拍攝到「清理路障的人士」包括手持鐵通、木棒等攻擊性武器,亦有以磚塊襲擊他人,這群涉案人士並未被警方通緝
案中的控方證人柯明玉,雖然自稱是途人,卻於當日參與清除示威者的路障,並在雙方發生衝突期間曾經向他人投擲磚塊
柯明玉擲磚時未有預料到會傷及他人
作為國安法指定法官之一的杜麗冰在判詞中讚揚當日清理磚頭「途人」的不問政治回報,是無名英雄
法律學者亦指出當日的衝突片段顯示有「途人」追著示威者擲磚,「途人」顯然不是單純自衛而是施襲

上網一查即知嘅都可以亂嗡,冇學識嘅爛屍就做得出
回覆  leefeng

刀劍冇眼老翁自己行入現場俾石砸死
jimmychauck 發表於 2023/10/6 23:05

刀劍冇眼老翁自己行入現場俾石砸死?
問下看你這帖的人咧!
回覆 78# leefeng

維基你都唔信,我幫你唔到喎,有人夾硬拖佢入去現?你睇到?
回覆 78# leefeng

都話左你乜Q都唔知,關於香港嘅野你乜Q都唔知,點解出黎獻世?
高級模式 | 發新話題
換一個