返回列表 回覆 發帖

鄭少秋大女美國自殺身亡 教友呼籲秋官盡快聯絡聖堂

回覆 78# leefeng

70歲男清潔工羅長清經過衝突現場,拿出手機並混入衝突人群中拍攝,不久有一塊磚擊中他的頭部左側,他隨即倒下及後腦著地昏迷。

you fking know chinese? you can read yes no maybe? you dumb? you fking know anything at all?
回覆  leefeng

我冇話過澤連司基老婆去購物,你有。
我冇講過831死左人,你散佈謠言我講過?

jimmychauck 發表於 2023/10/6 23:05

你這個黃畜腦,真是除了屎,找不到其他!
你有很嚴重既“被迫害症”,生安白造當事實,扭曲別人的說話(或根本看不懂???)
唔係我一個發現你既問題,其他人也發現,而且亦指責過你,不過你一樣死性不改。
我#68說黃畜散佈謠言最叻,你又對號入座,被迫害症老屈我在散佈謠言是指你講過?
你真是有好嚴重既精神病,所以精神病人的#156#117,留番你自己去自娛自樂(以為冇人可以答到你)
你從頭到尾都完全沒有能力看懂別人的語言和含意,你究竟以什麼作為對話的標準?以什麼作為明白對方的問話的標準?
以你的「被迫害症」心態? 或根本沒有基本的「了解」能力?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

刀劍冇眼老 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/6 23:05

梁凌杰自己爬出臨時工作平台煽動民绪期間,有在場市民唱起《唱哈利路亞讚美主》詩歌是否證明基督教煽動香港暴亂,企圖滅港,清洗香港人
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

你個仆街唔係中國人唔係香港人唔好再散佈謠言妄議香港。
唔係烏克蘭人就收皮,人地烏克蘭人撑澤連司基關你條癈柴爛屍腦殘粉紅乜Q事?你到過烏克蘭了嗎?你了解烏克蘭嗎?日L日喺度散佈假消息灌水浪費網絡資源。

你自己才是仆街黃畜死雜種吧? 你又在Show你滿腦屎嗎?
世界任何地方發生任何事,任何新聞,任何人都有權利去批評,評論,提問。
我當然一樣可以質疑,提問,有什麼問題?
如果根據你的低IQ,澤連司基不關中國人事?
那麼,關美國事嗎? 關加拿大事嗎? 為什麼要去乞討?
為什麼美加和全世界又可以轉載和質疑澤連司基的醜事新聞? 答!

睇死你冇面答。
回覆  leefeng

刀劍冇眼老 ...

不要轉移視線,你們黃畜的背後黑手,大多數是基督教徒,包括你!
你們說謊全香港人都知道,我上次hk discuss link 是叫你們看看下面的留言,看看香港人怎麼看你們這些說謊的:我又學到一個新詞,原來你們除了叫黃屍, 而且是叫黃畜!
你們既然咁正義,㸃解香港普通百姓咁憎恨你地?要叫你地黃畜?畜生?
全香港人不會全是警察,對不?答

.

回覆 85# leefeng

轉移視線?你散佈完澤連司基老婆嘅假消息後唔認數講咁鳩多野想兜?你先講清楚"說到貪贓枉法,俾啲耐性睇下裡面的新聞與評論"==>澤連司基老婆嘅新聞
係咪謠言先啦。

睇黎你啲假消息俾人封埋添。
回覆  leefeng
you fking know chinese? you can read yes no maybe? you dumb? you fking know anything at all?
jimmychauck 發表於 2023/10/6 23:13
歹尔【你】连堂堂正正讲粗口都冇胆,主1冇胆匪类
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆  leefeng

維基你都唔信,我幫你唔到喎,有人夾硬拖佢入去現?你睇到? ...
jimmychauck 發表於 2023/10/6 23:10

維基你都信,我幫你唔到喎,
回覆 87# 上流寄生族

你想人粗口鬧你可以出聲,咁大個仔未聽個咁有趣嘅嗜好。
回覆  leefeng

70歲男清潔工羅長清經過衝突現場,拿出手機並混入衝突人群中拍攝,不久有一塊磚擊中他的頭 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/6 23:13

如果你在街上拿出手機拿並混入衝突人群中拍攝,被一塊磚擊中你的頭部,死L咗,應該判你抵死,對不?答!
邊一隻畜生攪滿地磚? 要別人為黃畜清理路障?答
回覆  leefeng

轉移視線?你散佈完澤連司基老婆嘅假消息後唔認數講咁鳩多野想兜?你先講"說到貪贓枉法, ...
jimmychauck 發表於 2023/10/7 00:11

澤連司基老婆豪洗美加人民血汗納稅錢! 我說的!
怎樣?
回覆  leefeng

都話左你乜Q都唔知,關於香港嘅野你乜Q都唔知,點解出黎獻世? ...
jimmychauck 發表於 2023/10/6 23:11
都話左你乜Q都唔认【连你自己是不是尚在特区都不肯认】,關於香港个【的】冶{事},你有乜资格???,怎【點】计(粤语第2调)黎《来》獻世?

BY THE WAY 你是不是尚在人间?
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
你條正一馬國保, 得把死人口
一上台就十秒俾人KO
beebeechan 發表於 2023/10/6 22:33

耶穌比馬保國更渣, 一招未出(唔敢出)便被五花大綁拉去釘死, ngair 都冇得ngair.
    班靚還有面目去吹牠係"救世主".
你jimmychauck又繼續show你的低智無極限?
入教係希望得救,當事人沒有犯錯,但竟然要自殺?
導人自殺既,稱為邪教!
leefeng 發表於 2023/10/5 11:32
同意。

首先再谢谢兄设此大大主题

例1

天主【虫虫蛀 = 基督//////上帝【tag,太平天国'S 拜上帝会】】,亦吩咐

于聖經
▼马可福音 8:35 >>中文标准译本 -
因为
凡想要保全自己生命的,将失去生命;
为我和福音的缘故自己的,将保全生命。
{ 又一证据证明▶ 基督教 = 邪教

{普通话//////广府话之发音}
{卑鄙龊,自说自话,}
{卑鄙无耻,自私自利,}

{MARK}基督。新教称为马可福音。 - 全 - 故,冇任何 “断章取义”【基督教诬告】

https://truthbible.net/online-bible-chi-Mark.shtml
回覆  leefeng

轉移視線?你散佈完澤連司基老婆嘅假消息後唔認數講咁鳩多野想兜?你先講清楚"說到貪贓枉 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/7 00:11

你自己把屎口不是講過澤連司基老婆不關中國人事嗎?
原来你不是香港人?不是中國人?
你咁肉緊為澤連司基老婆出頭? 關你L事?
你是烏克蘭人? 或你是被澤連司基老婆包養的,咁痛心?
你正在向全網表演吃番你自己的屎嗎? 繼續吃,不要停!

.
回覆 82# leefeng

你個垃圾話有你口中黃畜話831死人
1. 咁我有冇?
2. 咁係邊個?
3. 咁係幾大部份人?

咁我講左反例你又講唔出其他,你都一樣係散佈謠言。咁你識唔識答呀?
兜咁大個圈再去證明自己散佈謠言?
回覆 90# leefeng

咁你證明唔到係黃人掉磚整死佢,你咪散佈謠言囉,咁淺都唔明?
回覆 83# leefeng

有共產黨當時統治香港,所以香港暴亂係共產黨搞出黎。
回覆  leefeng

典型粉紅轉移視線手法,別人貪你就可以貪?可以殘害中國人?

都唔好講根本係fake news,  ...
jimmychauck 發表於 2023/10/6 01:17
你,

唔止黃畜

直情黃渎
回覆 85# leefeng

11-24 全港直選嘅區議會選舉已解釋晒民意,你可以繼續活喺自己世界以為黃絲幾乞人憎,爛屍幾受歡迎,並沒有人阻止。
高級模式 | 發新話題
換一個