返回列表 回覆 發帖

鄭少秋大女美國自殺身亡 教友呼籲秋官盡快聯絡聖堂

回覆  leefeng

你確實是一位喜劇演員,把自己的crediability都砸在已被辟的網絡謠言上了,還自以為說話擲 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/6 17:08

你亦是個奸角,徹頭徹尾的一隻黃畜!雜亂賣國不假,貪婪億億聲不假,老婆花美加納稅人的錢,在什么地方花,什么時間花,有誰保證是假? 你嗎?
乜你有信用?太子站?或冇打人放火?
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
你死撐, 想挽回無知的顏臉? 可是愈撐就愈露醜啵。

(1) 埃及同烏克蘭好friend架咩, 要出嚟同烏克 ...
beebeechan 發表於 2023/10/6 21:34

把烏克蘭打包賣掉,你當然想是假来挽回你無知的老臉,可惜你一樣愈撐就愈露醜!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

粉紅果然係散佈謠言,所以你其他講嘅野都係冇可信性。有種返去答#156同#117先啦,呀唔記得你最近認左唔識答。
jimmychauck 發表於 2023/10/6 01:17

講到散佈謠言,冇人夠你們黃畜叻,
答咗我先啦,太子站死人係咪真架? 黃畜打人放火殺人又是謠言?
答咗先啦,死賤畜!
買屋, 買珠寶唔夠人講, 就想扯到去第二瓣到??

(講多一樣, 你會衰多一樣啵) ...
beebeechan 發表於 2023/10/6 21:58

是乞番黎既錢,穿名牌時裝啵,賣國賊老婆配叫第一夫人?
用緊美加納稅人既錢啵,唔講得咩!
你真低B.
買屋, 買珠寶唔夠人講, 就想扯到去第二瓣到??

(講多一樣, 你會衰多一樣啵) ...
beebeechan 發表於 2023/10/6 21:58

把烏克蘭打包賣掉你唔敢講?佢乞返黎啲錢有得分俾你?
係咩?
乜牌子?
幾銀一套?
你就嚟連人老婆條內褲$500一條你都知咁
beebeechan 發表於 2023/10/6 22:08

冇你基督徒利害,連耶和華在伊甸園叫阿當,和他們的對話你們也一清二楚。
耶穌的一切好像㖒電視劇咁,連表情,對白,與三p主呀,靠在肩上撒嬌也一清二楚!
你都未講, 我使乜咁快出手?
賣咗乜?
邊個係買家?
幾錢成交?

(睇你拎啲乜屎出嚟先) ...
beebeechan 發表於 2023/10/6 22:18

你同黃畜一樣,別人寫的不看,然後像癲狗一樣四處吠#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117,#156#117
=>黃畜
你條正一馬國保, 得把死人口
一上台就十秒俾人KO

(依家, 你連個台唔唔敢踏上去)
今日天氣真好, 你食飯未. ...
beebeechan 發表於 2023/10/6 22:33

記唔記得耶穌被拉去受刑講咗乜野啫?
呢..,你當時企正佢旁邊架?
你重同佢講:抵你死啦,好做唔做,做黃畜………
回覆  leefeng

刀劍冇眼老翁自己行入現場俾石砸死
jimmychauck 發表於 2023/10/6 23:05

刀劍冇眼老翁自己行入現場俾石砸死?
問下看你這帖的人咧!
回覆  leefeng

我冇話過澤連司基老婆去購物,你有。
我冇講過831死左人,你散佈謠言我講過?

jimmychauck 發表於 2023/10/6 23:05

你這個黃畜腦,真是除了屎,找不到其他!
你有很嚴重既“被迫害症”,生安白造當事實,扭曲別人的說話(或根本看不懂???)
唔係我一個發現你既問題,其他人也發現,而且亦指責過你,不過你一樣死性不改。
我#68說黃畜散佈謠言最叻,你又對號入座,被迫害症老屈我在散佈謠言是指你講過?
你真是有好嚴重既精神病,所以精神病人的#156#117,留番你自己去自娛自樂(以為冇人可以答到你)
你從頭到尾都完全沒有能力看懂別人的語言和含意,你究竟以什麼作為對話的標準?以什麼作為明白對方的問話的標準?
以你的「被迫害症」心態? 或根本沒有基本的「了解」能力?

.
回覆  leefeng

刀劍冇眼老 ...

梁凌杰自己爬出臨時工作平台煽動民绪期間,有在場市民唱起《唱哈利路亞讚美主》詩歌是否證明基督教煽動香港暴亂,企圖滅港,清洗香港人
回覆  leefeng

你個仆街唔係中國人唔係香港人唔好再散佈謠言妄議香港。
唔係烏克蘭人就收皮,人地烏克蘭人撑澤連司基關你條癈柴爛屍腦殘粉紅乜Q事?你到過烏克蘭了嗎?你了解烏克蘭嗎?日L日喺度散佈假消息灌水浪費網絡資源。

你自己才是仆街黃畜死雜種吧? 你又在Show你滿腦屎嗎?
世界任何地方發生任何事,任何新聞,任何人都有權利去批評,評論,提問。
我當然一樣可以質疑,提問,有什麼問題?
如果根據你的低IQ,澤連司基不關中國人事?
那麼,關美國事嗎? 關加拿大事嗎? 為什麼要去乞討?
為什麼美加和全世界又可以轉載和質疑澤連司基的醜事新聞? 答!

睇死你冇面答。
回覆  leefeng

刀劍冇眼老 ...

不要轉移視線,你們黃畜的背後黑手,大多數是基督教徒,包括你!
你們說謊全香港人都知道,我上次hk discuss link 是叫你們看看下面的留言,看看香港人怎麼看你們這些說謊的:我又學到一個新詞,原來你們除了叫黃屍, 而且是叫黃畜!
你們既然咁正義,㸃解香港普通百姓咁憎恨你地?要叫你地黃畜?畜生?
全香港人不會全是警察,對不?答

.
回覆  leefeng

70歲男清潔工羅長清經過衝突現場,拿出手機並混入衝突人群中拍攝,不久有一塊磚擊中他的頭 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/6 23:13

如果你在街上拿出手機拿並混入衝突人群中拍攝,被一塊磚擊中你的頭部,死L咗,應該判你抵死,對不?答!
邊一隻畜生攪滿地磚? 要別人為黃畜清理路障?答
回覆  leefeng

轉移視線?你散佈完澤連司基老婆嘅假消息後唔認數講咁鳩多野想兜?你先講"說到貪贓枉法, ...
jimmychauck 發表於 2023/10/7 00:11

澤連司基老婆豪洗美加人民血汗納稅錢! 我說的!
怎樣?
回覆  leefeng

轉移視線?你散佈完澤連司基老婆嘅假消息後唔認數講咁鳩多野想兜?你先講清楚"說到貪贓枉 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/7 00:11

你自己把屎口不是講過澤連司基老婆不關中國人事嗎?
原来你不是香港人?不是中國人?
你咁肉緊為澤連司基老婆出頭? 關你L事?
你是烏克蘭人? 或你是被澤連司基老婆包養的,咁痛心?
你正在向全網表演吃番你自己的屎嗎? 繼續吃,不要停!

.
回覆  leefeng

你個垃圾話有你口中黃畜話831死人
1. 咁我有冇?
2. 咁係邊個?
3. 咁係幾大部份人?

咁 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/7 00:26

你有冇講過在香港人心里,你都是死黄畜!
回覆  leefeng

你證明唔到係黃人掉磚整死佢,你咪散佈謠言囉,咁淺都唔明? ...
jimmychauck 發表於 2023/10/7 00:27

不叫黄人,叫黄畜懸紅80萬元
12月13日,警方在上水及大埔,以涉嫌「謀殺」、「參與暴動」及「傷人」為由,拘捕疑似與老翁喪命有關的三男兩女(15至18歲)[37]。據媒體16日報道,5名被捕者均已獲得保釋,疑似真兇仍在逃。2020年4月22日,其中兩名16歲及17歲青年被控「謀殺」、「蓄意傷人」及「暴動罪」,下午於屯門裁判法院提堂。警方表示早前懸紅80萬元緝兇依然有效。
回覆  leefeng

咁你證明唔到係黃人掉磚整死佢,你咪散佈謠言囉,咁淺都唔明? ...
jimmychauck 發表於 2023/10/7 00:27

謠言???

馬鞍山燒人事件是指於香港反修例運動期間的2019年11月11日,一名57歲李姓男子先在馬鞍山站內與參加「黎明行動」的示威者追逐及互毆[1]以阻止示威者破壞港鐵站[2][3],及後在馬鞍山海柏花園馬鞍山公共圖書館方向的行人天橋上被一名黑衣蒙面人士潑易燃液體放火焚燒導致嚴重受傷的事件。警方列企圖謀殺案處理[4]
回覆  leefeng

有共產黨當時統治香港,所以香港暴亂係共產黨搞出黎。
jimmychauck 發表於 2023/10/7 00:28

不要轉移視線,冇黃畜,冇香港暴亂!

.
高級模式 | 發新話題
換一個