返回列表 回覆 發帖

鄭少秋大女美國自殺身亡 教友呼籲秋官盡快聯絡聖堂

回覆 85# leefeng

11-24 全港直選嘅區議會選舉已解釋晒民意,你可以繼續活喺自己世界以為黃絲幾乞人憎,爛屍幾受歡迎,並沒有人阻止。
回覆 102# 上流寄生族

咁佢講嘅基督教乜乜乜就好必然?瞓醒未?
澤連司基老婆豪洗美加人民血汗納稅錢! 我說的!
怎樣?
leefeng 發表於 2023/10/7 00:18

先不論是否散佈謠言,首先比共產黨親屬豪洗自家人民血汗納稅錢強。
回覆 105# 上流寄生族

民意咁好操控,所以個ON9李瘋睇到果啲網上乜乜乜全香港鬧黃畜,咪係操控嘅民意囉,懞丙。
回覆 114# beebeechan

你鍾意咪自己編輯,人地咪又提出呢樣個樣來源請求,你有資料咪講。人地乜野新聞稿法庭文件都引用晒,我唔通走去信HKG?

回覆 109# leefeng

你有冇講過在香港人心里,你都是死黄畜!
leefeng 發表於 2023/10/7 00:45

我冇講過喎,點解你又企圖散佈謠言?
11月24日,磚又掉死左人,馬鞍山又燒完人,自6月9日過左差唔多半年啦,黃嘅嬴議席一樣嬴都開巷,一切民意都反映晒,喺香港人心中,你咪死爛屍。我都明點解你一再否認現實,就係因為你只能活在幻想之中,夠鐘食藥啦。

回覆 58# leefeng
幾條twit,就可以當證據,我屈習大傻偷睇阿婆裙底扼細路波板糖,屈你偷阿婆底褲都得啦。
人地newsweek都查得好清楚,片段由親俄傳媒開始傳播,個老婆同佢喺渥太華,根本冇足夠時間去到紐約,完全係fake news,你仲可以繼續信到十足,你智商有上限。

回覆 65# leefeng
有誰保證是假? 你嗎?

你低Q能到又反轉舉證責任?係你要提出證據係真喎,關我乜事。
上個月共產黨匯三百萬俾你唱衰我,你宜家日日做啦,你保唔保證到我講嘅係假?

乜你有信用?太子站?

啱先又話我散佈謠言,宜家又幫我證實我講嘅野?咩「被迫害症」?我唔知咩叫「被迫害症」,聽都未聽過。你自己妄想症就似。

回覆 84# leefeng
世界任何地方發生任何事,任何新聞,任何人都有權利去批評,評論,提問。
leefeng 發表於 2023/10/6 23:49

好俊的功夫,又長進了,前陣子才叫哈佛未去過中國唔好評論中國,今日功夫長進了可以打倒以前的自己了。

關美國事嗎? 關加拿大事嗎? 為什麼要去乞討?
leefeng 發表於 2023/10/6 23:49

問美國攞錢唔通去烏克蘭大街到乞?到美國乞又咩問題?美俄不嬲都打代理戰呢啲常識睇怕你冇。你問嘅問題直頭低能,想類比卻能力有限智商有上限比得不倫不類。
呢啲係你爺爺共產黨口交部嘅語氣,咩耿爽華春大媽秦剛汪文斌日L日都係咁講,你唔反對佢地反對我咪你自己雙重標準啫。

回覆 90# leefeng
如果你在街上拿出手機拿並混入衝突人群中拍攝,被一塊磚擊中你的頭部,死L咗,應該判你抵死,對不?答!
leefeng 發表於 2023/10/7 00:15

你係咪聾㗎?特首李家超成日答你問題㗎啦,佢去得現場,就有咁嘅風險。點解你成日當香港特首冇到?

邊一隻畜生攪滿地磚? 要別人為黃畜清理路障?答leefeng 發表於 2023/10/7 00:15

咪就係剛愎自用搞反修例風波出黎嘅林奠。

你自己把屎口不是講過澤連司基老婆不關中國人事嗎?leefeng 發表於 2023/10/7 00:25

全網都見到係你第一個拎澤連司基出黎講,同時散佈謠言。你又唔係俄羅斯人,又唔係烏克蘭人,又唔係中國人又唔係美國人,你講得人地唔講得?
你自己需要時就用共產黨話術,需要時就用普世價值,只顯你前言不對後語雙重標準自打嘴巴。

回覆 110# leefeng
警方表示早前懸紅80萬元緝兇依然有效。leefeng 發表於 2023/10/7 00:51

你又攞唔到懸紅,又冇人攞到懸紅,大拿拿80萬都冇人要,即係證明唔到攞。

回覆 111# leefeng
謠言???
馬鞍山燒人事件leefeng 發表於 2023/10/7 00:53

你唔洗借故混駁視聽,掉磚還掉磚,燒人還燒人,我話你"法院都唔知邊個掟磚,你講成黃絲殺人"係散佈謠言,從來冇否認過燒人喎,你係咪有被害妄想症?嚴重既“被迫害症”,生安白造當事實,扭曲別人的說話(或根本看不懂???)
唔係我一個發現你既問題,其他人也發現,而且亦指責過你,不過你一樣死性不改。
就算澤連司基埃及真係有豪宅,你話佢老婆去紐約買野洗一百一十萬美刀再累人被炒一樣係散佈謠言,因為已幫你FC左冇可能係真而你繼續當事實周圍講。

回覆 112# leefeng
不要轉移視線,冇黃畜,冇香港暴亂!leefeng 發表於 2023/10/7 00:56

由頭到尾都係你在轉移視線,米一日到黑拾人牙慧。由共產黨不偉不光不正不奉不法不廉一路扯到澤連司基、老婆去美國、埃及、洗錢、馬鞍山、上水,樣樣都係你講唔過人開始講其他,你由頭到尾都係轉移視線低級紅高級黑嘅示範。

冇修例,就冇反修例,就冇反修例示威,就冇一百萬人上街冇兩百萬人上街冇警暴冇1124區議會建制派輸到仆街!

回覆 113# leefeng
智障,1124區議會建制派輸到仆街囉,咁大聲。

回覆 115# leefeng
【刑毀港鐵】涉7.1收酬破壞港鐵
非法交易網站,即係暗網啦,即係查唔到邊個出錢啦,共產黨出錢嘅,我講嘅,你可以試吓證明係假㗎,你有聰明試吓。
3000蚊都殺,80萬老豆做嘅都供出黎啦,自己邏輯前後矛盾到一塌糊塗。

香討係一切?
一早知道共產黨得把口

你答埋#117 #156先再講你啲連結,貼左出黎人地質問你你自己話唔識答唔敢答。所以話你貼親都係垃圾灌水。
或者當你認同#117 #156咪得。

你捨得答未?
"你先講清楚"說到貪贓枉法,俾啲耐性睇下裡面的新聞與評論"==>澤連司基老婆嘅新聞係咪謠言先啦。"
"先不論是否散佈謠言,首先比共產黨親屬豪洗自家人民血汗納稅錢強。"

話題要轉了嗎?
回覆 119# beebeechan

https://www.youtube.com/watch?v=uAxP9vAoFbw

咁你可以睇返新聞片段有片有真相㗎。

咁個老人被掉死左當然係因為有黑衣人掉磚啦。咁所以當時用鐵通嘅,其他掉磚嘅全部都係想殺人囉,個老人咁唔好彩俾人掉中,就係死喺林奠手下。

兩批人打鬥有死傷就係落左手果批殺人,按你邏輯咁樣叫黃絲殺人,9日之前周梓樂就一定係被警察殺㗎啦。

"死者羅長清倒下後,在他身旁的男子卻「見死不救」並且繼續向穿黑衣的示威者掟磚,未有理會死者或示意要停止衝突"
片段1分10秒開始已經倒地啦,你拎後咁多嘅片段出黎把托?

回覆 122# beebeechan

"羅長清倒下後,在他身旁的男子卻「見死不救」並且繼續向穿黑衣的示威者掟磚,未有理會死者或示意要停止衝突"

請指出句子中不確的地方。
回覆 123# beebeechan

反修例示烕不嬲都係被逼上梁山㗎啦,你今日先知?百幾萬人出黎行,天后到金鐘塞滿晒人行都行唔到。你認為你見地高過晒咁多人可以繼續扮清高㗎。

周梓樂都死左啦,咁咪即係警察殺左佢攞,仲要做成意外後刻意阻礙救護車。
回覆 125# beebeechan

所以正確寫法係見倒不救定點?你又知身旁男子冇見到"死"?
回覆 135# leefeng

你自承無法回答任何問題,咪得囉。以後都唔洗答你。
回覆 144# leefeng

你收共產黨錢做五毛出黎散佈謠言,你講嘅問嘅所有野我都唔洗答,橫掂你一早認左輸都唔諗住答人野。

總而言之共產黨人無信不立食言自肥不偉不光不正不奉不法不廉,喺國內及香港掠奪各階層經濟利益侵犯人權搞著香港人。你呢啲唔識答問題淨識網絡灌水嘅非中國人仆街埋一二便,不過要做架兩都隨便你。
回覆 105# 上流寄生族

橫豎最近在論散佈謠言,你有什麼證據最好拿出來,省得有人說你散佈謠言。
回覆 147# leefeng

你嘅問題係唔洗答㗎,我自說自話就OK㗎啦。你收錢幫共產黨做野,每次嘅資料都係假,篤穿左又死唔認,冇需要答。
回覆 150# 上流寄生族

你丫個傻逼,當然是由他來證明是假的啦,哪裡干我的事,這不是你一直推崇的舉證方法嗎?
回覆 157# 上流寄生族

你又請假又出恭都冇用㗎,李瘋講明佢只會問唔會答,而要對方證明係假嘅又不嬲係你地慣用邏輯,我唔洗舉證㗎,關我忍事?又關你忍事?聖經教我,要照愚昧人嘅說話回答愚昧人。
回覆 154# 上流寄生族

洋鬼子唔好喺大公文匯面前班門弄斧,因住國安拉你。
http://paper.wenweipo.com/2017/12/19/OT1712190003.htm
回覆 162# leefeng

出帖話我,咪你收錢幫共產黨做野嘅證據,邊有人自招嫌疑咁笨柒?有嘅......
高級模式 | 發新話題
換一個