返回列表 回覆 發帖

鄭少秋大女美國自殺身亡 教友呼籲秋官盡快聯絡聖堂

回覆  leefeng

11-24 全港直選嘅區議會選舉已解釋晒民意,你可以繼續活喺自己世界以為黃絲幾乞人憎,爛屍 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/7 00:31

想睇黄畜幾乞人憎,可以参考呢一帖

到而家都未見到黃畜反思佢哋點解失敗

其實,一個主要原因:

我同好多人,由以前6.4開始都一直反感共產黨(晤係想推反,亦晤係晤愛國)。
反修例運動初期,中期,大把人似我抱觀望態度,甚至有d支持,因為佢哋一開始做緊嘅係正常抗爭。
到後期變黑暴,先晤講影響民生致神憎鬼厭。
最闗鍵係:你班黃畜,口就講爭取民主自由法治,但日日恃人多去打殺燒晤同政見嘅普通市民,但居然所有黃畜都支持。
滅聲,打殺晤同政見。。。咁叫民主自由法治?
重有d乜禍必及家人,你哋根本比黑社會重惡,賎過共產黨n倍。
就係咁,我哋大部份人睇清楚,黃畜原來係假民主真獨裁!
重支持你哋?咪玩啦。就算有日,新x安統治香港,都無你班畜牲咁樣殘暴對普通市民呀!
民主自由法治?虧你哋面皮夠厚,夠膽死講!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

11-24 全港直選嘅區議會選舉已解釋晒民意,你可以繼續活喺自己世界以為黃絲幾乞人憎,爛屍 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/7 00:31

你一樣繼續活喺自己世界以為黃畜幾正義,幾受人歡迎,睇死你唔敢睇?

你呢條畜生去hk discuss或其他站搜尋【黄畜】一定满足到你!

【刑毀港鐵】涉7.1收酬破壞港鐵

多間「黃店」宣布結業 議員:市民厭倦政治爭拗
奸邪妖獸窮途末路,我覺得非常美好,前景愈來愈光明。

正一低能仔, 覺得自己係唔使負責

現在等看黃人邊個下地獄先,就知世界殘酷

黃畜呃黃屍,黃屍條氣唔順又篤9黃畜,不停輪迴。

...................自己揾啦
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

我冇講過喎,點解你又企圖散佈謠言?
11月24日,磚又掉死左人,馬鞍山又燒完人,自6月9 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/7 04:51

黃畜呀黃畜,你即本寫到長篇大論,你一樣被香港人叫做黃畜=畜生。
畜生學人講大話,小心變三六煲!:沖涼:

.
呢樣, 同條屎feng話總統老婆買咗$1100000珠寶咁硬膠之喎
(唔好只識話人唔曉話自己) ...
beebeechan 發表於 2023/10/7 06:32

全網路都在話司机老婆買咗$1100000珠寶,你們快d去幫拖闢謠吧!
美加快d去追返果幾億元,留番自己買珠寶好過益人吖!:lol
人哋都叫做係每點都反駁到你喎。
你就只能潑佬罵娘。
好心你無料就少出帖。 ...
beebeechan 發表於 2023/10/7 13:12

黃畜這不叫反駁,叫做帖帖吠,所以我只管問,永遠不會答。
畜生留番給你與佢對决!
看來你一樣駁不贏佢,你不潑佬罵娘,因為黃畜比你更潑。
所以你企定乖乖的讓黃畜罵。
我們在旁邊剝花生。

.
挑。。。。網絡夠話2019年香港警察濫用暴力喇,你又唔死去信既?
beebeechan 發表於 2023/10/7 09:04

用分析來相信真假,但,信一本書當神的教徒不會曉。
拜託你唔好侮辱『分析』呢個詞。
beebeechan 發表於 2023/10/7 15:34

乜你暁『分析』咩?
基督教真假不暁『分析』。
基督教好壞不暁『分析』。
冇腦!
回覆  leefeng

你自承無法回答任何問題,咪得囉。以後都唔洗答你。
jimmychauck 發表於 2023/10/7 15:59

我真係自承無法回答你呢隻癲狗jimmychauck究竟在吠乜野?
黃畜殺人放火叫做民主自由?
讓你們黃畜+基督教佔領香港之後,實行你們的【上主治香港】假民主真獨裁? !

想睇黄畜幾乞人憎,可以参考呢一帖

到而家都未見到黃畜反思佢哋點解失敗

其實,一個主要原因:

我同好多人,由以前6.4開始都一直反感共產黨(晤係想推反,亦晤係晤愛國)。
反修例運動初期,中期,大把人似我抱觀望態度,甚至有d支持,因為佢哋一開始做緊嘅係正常抗爭。
到後期變黑暴,先晤講影響民生致神憎鬼厭。
最闗鍵係:你班黃畜,口就講爭取民主自由法治,但日日恃人多去打殺燒晤同政見嘅普通市民,但居然所有黃畜都支持。
重支持你哋?咪玩啦。就算有日,新x安統治香港,都無你班畜牲咁樣殘暴對普通市民呀!

.
我真係自承無法回答你呢隻癲狗jimmychauck究竟在吠乜野?
黃畜殺人放火叫做民主自由?
讓你們黃畜+基督 ...
leefeng 發表於 2023/10/7 23:57

https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=31212619&extra=&page=2

當年憎共產黨,好正常,我都遊行過。
但人會變,黨會變,國家會變。
我十年間喺內地生活過,認識好多內地基層後生仔,睇住佢哋人工係比香港低,但食住玩一d都晤比香港基層差。
最重要,黃畜嘅下賎行為,比我哋睇到,呢個世界有比共產黨更仆街嘅,就係黃畜賎種。

.
回覆  leefeng

你自承無法回答任何問題,咪得囉。以後都唔洗答你。
jimmychauck 發表於 2023/10/7 15:59

你吠的可能有人答到你,

首先你要搞清楚一樣嘢。。。
黃畜賎種已經用打殺燒晤同政見市民,什么禍必及家人等。
証明佢哋根本比共產黨賎千萬倍,根本係獨裁暴力反法治嘅支持者。
咁樣嘅一班獨裁暴力賎種,同民主有乜闗係?

https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=31212619&extra=&page=2

.
回覆  leefeng

你收共產黨錢做五毛出黎散佈謠言,你講嘅問嘅所有野我都唔洗答,橫掂你一早認左輸都唔諗住 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/8 05:44

你個腦咁混亂? 你又唔記得吃藥?
原來雜亂司機老婆又關共產黨事?

侵犯人權搞著香港人的似乎是你們黃畜勇武啵?

下面香港市民的真實心聲,你扮睇唔到?唔敢睇?你们黄畜真是民心所向:做夢!

* 到後期變黑暴,先晤講影響民生致神憎鬼厭。

* 最重要,黃畜嘅下賎行為,比我哋睇到,呢個世界有比共產黨更仆街嘅,就係黃畜賎種。

* 黃畜賎種已經用打殺燒晤同政見市民,什么禍必及家人等。
証明佢哋根本比共產黨賎千萬倍,根本係獨裁暴力反法治嘅支持者。
咁樣嘅一班獨裁暴力賎種,同民主有乜闗係?

* 唔好再嚟一次啦,怕啦。正常人梗怕啦
一班口就講民主自由法治嘅賎種,隨街恃人多打殺燒晤順眼同意見不同嘅普通市民。我喺香港未驚過黑社會,喺內地見到公安全無感覺,但見到班黃畜賎種圍埋一齊,真心驚。

*佢哋先諗唔到會痛苦一生,記唔記得由頭到尾包到亞媽都唔認得隻傻仔,叫香港市民忍耐最後會有個美好的香港俾香港市民,佢哋以為一定統領香港㗎。

*所謂既民主自由 只係口號而已!
仲有黃色呢隻顏色
都不過係比佢地騎劫左用黎搗亂!

* 只要決心消滅曱甴的,就是好政府

.

回覆  leefeng

你嘅問題係唔洗答㗎,我自說自話就OK㗎啦。你收錢幫共產黨做野,每次嘅資料都係假,篤穿左 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/9 04:43

賤狗jimmychauck收錢幫基督教同黑暴做野

同一條假料, 貼多幾次就會變真嘎咩?
人哋早在#51已經篤爆咗你條料...
(係咪#51條拎係英文, 你睇唔明人地 ...
beebeechan 發表於 2023/10/11 11:04

你又盲了?
回覆  leefeng

出帖話我,咪你收錢幫共產黨做野嘅證據,邊有人自招嫌疑咁笨柒?有嘅...... ...
jimmychauck 發表於 2023/10/11 17:24

咁笨柒的正是你:黑暴代表jimmychauck

.
若無野講, 這帖實也可省回....
你不用「報到」,, 版友知你未死的
beebeechan 發表於 2023/10/11 11:27

咦? 你和jimmychauck不是已經上天國了嗎? 為什麼還會出帖發文?
高級模式 | 發新話題
換一個