返回列表 回覆 發帖

[搞笑] 上帝要猶太人把巴勒斯坦人趕出迦南嗎?

回覆 39# 上流寄生族

抱歉,占美鄒,不同意,佘亦不覺如此。

比較起從前[例,創世記,天火焚城],占美鄒只感上帝對不信者己經是相當20分寛宏大量。

若是占美鄒執掌。。。
回覆  leefeng

講咁多癈話,都攞唔到你冇收錢嘅證據出黎。
jimmychauck 發表於 2023/10/18 13:15

全網都看到你有收黑錢滅香港打香港人既證據!
阿Sir,公安,呢度有走犯 jimmychauck 呀,快啲黎拉佢啦!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆 42# leefeng

全網都冇人睇到你冇收錢嘅證據,你咁多癈話做乜?
「上帝」真是個廢物,自己收陀地嘅醫院都保護不了,縮頭烏龜始終是縮頭烏龜!
            加沙衛生部:醫院遭襲事件已致700人死亡 所有受害者都是平民
                           新浪網2023年10月18日  海外網       
    海外網10月18日電 綜合俄羅斯衛星通訊社、阿拉伯半島電視臺及伊朗英語電視臺18日報導,加沙地帶衛生部發言人表示,17日晚加沙地帶浸信會醫院遭襲事件已造成多達700人死亡,數百名受害者被困廢墟之下,所有受害者都是平民。
  半島電視臺援引發言人的話表示,加沙醫院襲擊事件中的所有遇難者都是平民,所有傷者也是平民。發言人說,在巴以之間爆發的任何其它衝突中,這家醫院從未受到過攻擊,“我們現在擔心加沙的其它醫院”。發言人庫德拉也告訴衛星通訊社,這場悲劇的所有死者都是平民,“大多數受害者是兒童和婦女;他們聚在醫院裡,這使得他們原本更容易在火箭襲擊中倖存下來。但沒人料到醫院會受到襲擊。”
  17日晚,加沙地帶浸信會醫院遭受毀滅性火箭襲擊。伊朗英語電視臺最新消息顯示,此次襲擊目前已造成多達700人死亡,數百名受害者被困廢墟中。巴勒斯坦方面指責以色列軍隊發動了這次襲擊,而以色列國防軍則稱是巴勒斯坦武裝組織製造了此次襲擊。                     
https://news.sina.com.cn/w/2023- ... al_pc_hp&tr=181
回覆  leefeng

全網都冇人睇到你冇收錢嘅證據,你咁多癈話做乜?
jimmychauck 發表於 2023/10/18 21:44

你又做縮頭龜,出得黎行打人殺人,預咗要還。
如果你冇收黑金主錢打香港人,放個樣出黎對照一下通輯名單自證冇收錢。
如果你唔敢放,證明你是通輯犯無疑,
死曱甴黑暴黃畜打人燒人兇手jimmychauck 係呢度呀,
jimmychauck 天天放顛覆香港既廢文,
係收錢反中亂港嘅證據 ,公安,阿Sir,快啲鎖佢啦!

.

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  上流寄生族

抱歉,占美,不同意,佘亦不覺如此。

比較起從前[例,創世記,天火焚城],占美鄒只 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/18 13:19
你应改英文名ben或Steven【a虫蛀-@ 西班牙文,b===v《发音上》】
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆  上流寄生族

抱歉,美鄒,不同意,佘亦不覺如此。

比較起從前[例,創世記,天火焚城],占美鄒只 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/18 13:19
你条基督正“笨洲”就来来来被寄生虫我阉到尖&屌埋你基督老豆屎窟正1碌7添
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆 45# leefeng

你收了共產黨錢一直要抹黑我,反正都是在造謠,也不用管,也不用答,另外你之前也無法回答我。
回覆 47# 上流寄生族

咋改都不及你本名下流,本人甘拜下風。
回覆  leefeng

你收了共產黨錢一直要抹黑我,反正都是在造謠,也不用管,也不用答,另外你之前也無法回答 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/19 01:07

你一直害怕放個樣出來證明自己不是通輯犯,你擺明作賊心虛,你等公安阿Sir拉你,
花紅離教仝人大家分!
歡迎任何人舉報黑暴黄畜 jimmychauck 通輯犯,一檢控就收錢!

回覆 50# leefeng

所以有啲人從來冇出樣,亦唔講自己係唔係中國人、香港人、地球人。就係怕有一日俾人知道自己係通輯犯。當日你扮手足打完人之後閃左揾人頂罪,唔係諗住今日上網扮藍屍就可以洗白吓話?
講,803懸紅邊個係你?你有咩方法證明自己唔係?
回覆  leefeng

所以有啲人從來冇出樣,亦唔講自己係唔係中國人、香港人、地球人。就係怕有一日俾人知道自己係通輯犯。當日你扮手足打完人之後閃左揾人頂罪,唔係諗住今日上網扮藍屍就可以洗白吓話?
jimmychauck 發表於 2023/10/20 00:30

睇見你驚到語無倫次,正是作賊心虛的表現,
你當初不是很得戚吹你自己是勇武嗎?
全版人都看過你寫既野,現在想賴帳呀? 遲咯!

你反中亂港,有證有據,我截曬圖,咪旨意刪改!
你做咗曱甴黃畜就冇辦法從畜生變返人架啦!
你件死黃畜被咁多離教網友天天罵同屌到不知羞恥為何物,畜生即是畜生,你真是幫基督教倒米的最佳樣本!  

.
回覆  leefeng #62 https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14252&;extra=&authorid=129&page=4

所以咪話你自己冇道理好講,死爛屍癈老,映衰晒啲離教者。連嘴炮都做唔到叫人落尖咀,收皮啦,光復香港之時你等天收。貼幾條片以為自己幾巴閉識幾多野,見到面連個Joey Siu廿零歳
jimmychauck 發表於 2023/8/1 08:07

https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14252&;extra=&authorid=129&page=4

你愛好和平唔嗌係你嘅事,我鍾意嘲9藍屍係我嘅事。以各種言語顯出佢嘅無知無能就係我目的,而宜家咪出左效果囉,你見佢回到#117 #156呢啲簡單問題咩?

黃絲藍絲咩水平同一個人鍾唔鍾意嗌交冇關係。黃絲有分和理非同勇武。我上唔到場幫勇武,我就喺可以打嘅場打。美國住香港住日本住英國住法國住一樣可以黃可以藍可以蠢可以無知,咁fixate喺人地住邊到做乜?於討論有幫助?
jimmychauck 發表於 2023/8/1 20:00

回覆  Guest from 124.217.137.x
https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14252&;extra=&authorid=129&page=4   

到了2007年,我為什麼還要相信中央?中共失信,亦非始於香港一役。新彊從前也是一樣1960年代中共入主後一步一步將當初答應的自治權癈除

泛民主派拒絕「愛國者治港」之說更為可笑,泛民只是要求不能以「不愛國」為由進行政治篩選,那來的要求必須「不愛國者」治港?「愛國者」的要求又從何而來?基本法中有寫嗎?亦不過是中共改口失信,用以僭建的藉口。中國外交部在1994年發出的聲明又如何了?

並且,遊客124論述中犯上的最大錯誤,乃是,2019年的反修例風波根本並非爭取普選。以普選去論2019風波乃以偏蓋全及倒果為因。
#156 the protest started just to prevent the errosion of the judicary independence of Hong Kong by opening of an extration loop hole allowing China judicary system to take any individual person to trial in China by the CCP judicary system.
翻出來就是:示威遊行起因是反對侵蝕香港的司法獨立,反對製做司法缺口讓中共可以隨意要求引渡在香港的異議者接受內地不透明的司法審判。

示威規模的巨大是由於香港人發現的司法危機,並政府多年失信於民積聚的民怨,而歷經一個月的大規模示威仍態度跋扈死口不肯徹回條例,刺激出後面的黑社會暴力、警察暴力,出現包括普選的五大訴求,則是港共政權及任命林奠月娥的中共自食其果。

2019年區議會選舉,民主陣營取得86%議席,完全充分說明反修例運動的民意基礎(leefeng死爛屍勿看,立即打飛機)
2020年中共破壞香港本地立法程序自行訂立國安法,香港司法獨立蘯然無存。
2021年立法會選舉,直選比例由一半跌至不足三成,循序漸進我呸。

簡而言之,中共政權只靠槍杆,全無合法性,出爾反爾,全無信用,以殘暴手段逼害一個城市的居民,完。

到藍絲表演時間。jimmychauck 發表於 2023/8/2 18:12

.

回覆  leefeng

所以有啲人從來冇出樣,亦唔講自己係唔係中國人、香港人、地球人。就係怕有一日俾人知道自己係通輯犯。
當日你扮手足打完人之後閃左揾人頂罪,唔係諗住今日上網扮藍屍就可以洗白吓話?

jimmychauck 發表於 2023/10/20 00:30

你是黑暴黃畜打,燒香港人,反中亂港,分裂中國人,顛覆國家同香港社會,已經是板上釘釘的事實,想賴賬? 沒門!

回覆 368# Guest from 124.217.137.x#96 https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14252&extra=&authorid=129&page=5

1) 見你拿捏唔到乜野香港情況,咪問清楚。
2) 我經濟讀到高中,公開試grading亦係最高grading,大家不妨拋吓書包。
民主未必好,同承諾左唔俾,係冇關係
咁你都識話經濟唔係大問題的時候搞一般般,咁19年前果十年香港經濟你覺得點?中國經濟你覺得點?
3) 問題答案係共產黨,叫民眾為一個不由民眾選出的政權的行為負責,如上所述,是blame the victim式的偽善。
乃共產黨把足夠大的"一小撮人""極少數極少數人"在經濟及體制上逼上攬炒之路,並且該運動獲得廣泛民意基礎。

有一個你必須回答嘅問題,為要顯出你嘅思路。
社會不穩,是誰做成?誰負責?為什麼?
jimmychauck 發表於 2023/8/4 15:47

回覆 53# leefeng

所以你驚到繼續講咁多癈話,都係證明唔到自己冇收共產黨錢,又證明唔到自己唔係黑暴打完人著草扮藍洗白,即係自己認左啦?
回覆  leefeng

所以你驚到繼續講咁多癈話,都係證明唔到自己冇收共產黨錢,又證明唔到自己唔係黑暴打完人 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/20 04:17

.
回覆  leefeng #62 https://exchristian.hk/forum/viewthread.php?tid=14252&;extra=&authorid=129&page=4

所以咪話你自己冇道理好講,死爛屍癈老,映衰晒啲離教者。連嘴炮都做唔到叫人落尖咀,收皮啦,光復香港之時你等天收。貼幾條片以為自己幾巴閉識幾多野,見到面連個Joey Siu廿零歳
jimmychauck 發表於 2023/8/1 08:07

你愛好和平唔嗌係你嘅事,我鍾意嘲9藍屍係我嘅事。以各種言語顯出佢嘅無知無能就係我目的,而宜家咪出左效果囉,你見佢回到#117 #156呢啲簡單問題咩?

黃絲藍絲咩水平同一個人鍾唔鍾意嗌交冇關係。黃絲有分和理非同勇武。
我上唔到場幫勇武,我就喺可以打嘅場打。美國住香港住日本住英國住法國住一樣可以黃可以藍可以蠢可以無知,咁fixate喺人地住邊到做乜?於討論有幫助?
jimmychauck 發表於 2023/8/1 20:00
回覆  leefeng

所以你驚到繼續講咁多癈話,都係證明唔到自己冇收共產黨錢,又證明唔到自己唔係黑暴打完人 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/20 04:17

憑呢兩句已經夠料收你隻黑暴黃畜入天網!
jimmychauck : 光復香港之時我上唔到場幫勇武,我就喺可以打嘅場打

繼續嘗試洗白啦。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

你收了共產黨錢一直要抹黑我,反正都是在
造謠【a虫蛀-借口】,也不用管,也不用答,另外你之前也無法回答 ...
jimmychauck 發表於 2023/10/19 01:07
>>> 也不用管,也不用答,另外你之前也無法回答

清者自清,濁者自濁【或-自渎{你}】
...

&,谣言止于智者

你,不止之

因,

你不能管,也无能答,
繼續嘗試洗白啦。
jimmychauck 發表於 2023/10/20 14:59

知道基督徒無恥架啦,不過無恥下流賤格到像你呢件反中賣國賣港,正監躉,殺人打人燒人兇手,
冒充富二代的低級垃圾地底泥,
是全香港有血性的人都想舉報的基督教徒黑暴黄畜通輯犯 jimmychauck ,
的確冇幾多個,完全冇任何理由值得為你洗白

.

.
繼續嘗試洗白啦。
jimmychauck 發表於 2023/10/20 14:59

天網恢恢,疏而不漏!
你隻死黄畜通輯犯 jimmychauck ,等坐啦!

公安,阿Sir!呢度有隻逃犯 jimmychauck,拉佢啦!

.
高級模式 | 發新話題
換一個