返回列表 回覆 發帖

[轉載] 這個恐怖組織很明顯就是以民眾做為盾牌

回覆 19# leefeng

又轉話題,有冇第二招?
死爛屍,共產黨逼害民主人士有乜出奇,你咁出位因住同陳官一齊俾人制裁呀,咁叻叫中國反制吖笨。
離教者尚有可憫,死爛屍不足同情。
回覆  leefeng

轉咩話題啫,一俾人捉到錯就匿喺"我話基督教有錯"嘅盾後面呀死爛屍? ...
jimmychauck 發表於 2023/11/9 17:25

我+我們正義地指出你們基督教是禍國殃民,分裂同顛覆國家罪,何錯之有?

有錯都是你們,特別是你這件老廢柴jimmychauck 用邪教耶穌妖言惑眾,網上宣傳港獨,積極煽動要用暴力反中仇共背叛國家,用基督邪教向中港台同胞洗腦,以達到分化中港台,刻意製造社會矛盾自相殘殺之目的,你的心態極度狠毒同卑鄙,嚴重性極大,應判無期徒刑,永不假釋!

你是勇武,傳妖教,+賣國賊的錯已經俾公安一 一搜集存檔,罪無可恕!

.

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

又轉話題,有冇第二招?
死爛屍,共產黨逼害民主人士有乜出奇,你咁出位因住同陳官一齊俾人制裁呀,咁叻叫中國反制吖笨。
jimmychauck 發表於 2023/11/10 00:09

你jimmychauck 踎監之前既心情,大家都好了解,
你嗌大聲啲“共產黨逼害民主人士”,有人聽唔到
嗌大聲啲“共產黨逼害民主人士”…………!!!
嗌大聲啲“共產黨逼害jimmychauck 民主人士”…………!!!!!!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
回覆  leefeng

又轉話題,有冇第二招?

jimmychauck 發表於 2023/11/10 00:09

港獨破壊香港肯定不足同情!
一招足够整死你呢件廢柴垃圾老坑jimmychauck !

.

.
回覆  leefeng

又轉話題,有冇第二招?
死爛屍,共產黨逼害民主人士有乜出奇,你咁出位因住同陳官一齊俾
... 中國反制

加強稀土出口管理 要求企業履進出口報告義務
https://news.mingpao.com/pns/%E4%B8%AD%E5%9C%8B/article/20231108/s00013/1699380314989/%E8%8F%AF%E5%8A%A0%E5%BC%B7%E7%A8%80%E5%9C%9F%E5%87%BA%E5%8F%A3%E7%AE%A1%E7%90%86-%E8%A6%81%E6%B1%82%E4%BC%81%E6%A5%AD%E5%B1%A5%E9%80%B2%E5%87%BA%E5%8F%A3%E5%A0%B1%E5%91%8A%E7%BE%A9%E5%8B%99
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国

对联詩詞

回覆  leefeng

又轉話題,有冇第二招?
死爛屍,共產黨逼害民主人士有乜出奇,你咁出位因住同陳官一齊俾
...離教者尚有可憫,死爛屍不足同情。

信教者尚有可敬,

煽動人不值同情。
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆 26# 上流寄生族

呢啲唔叫對聯,叫拾人牙慧,細路仔唔識駁嘴只識執口水尾。
回覆 22# leefeng

你條死爛屍連咩叫正義,咩叫國家,咩叫人都唔知啦,一日到黑講唔過人淨識出醜。

回覆 28# jimmychauck

你條死監躉,天天匿係離教,你用口食屎放屁,洗定個屁股坐監未?

公安,呢度有個黑暴 jimmychauck宣傳港獨言論分裂國家人民,破壞香港和平同自由呀!
拉佢啦!

.
回覆  leefeng

你條死爛屍連咩叫正義,咩叫國家,咩叫人都唔知啦,一日到黑講唔過人淨識出醜。 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/10 17:26

你條死監躉黑暴 jimmychauck學人講正義,國家,人?
你呢種垃圾,收監都浪費納稅人既錢,應該拎去填海!

你們班垃圾打人/放火/殺人/求殖/叫做正義?
求殖成功,香港又淪為殖民地,不再屬於中國領土,乜你班垃圾需要國家咩? 還有國家咩?

人? 你呢種做黑暴打人殺人放火,破壞香港社會和平,就十分興奮,要做勇武落場【打】,打邊個? 打異見者?打不同意見的人?
打那些阻住你們要求被殖民做奴才的人?無論男女老幼必需治死?

所以你 jimmychauck就做在可以打的地方打的黑暴勇武,
繼續吹噓煽動出賣香港求殖做奴才的好處,繼續在網絡宣傳港獨口號分裂香港人?

你地堆人渣垃圾只想自己利益,有冇問過全香港既人,包括被你們打的人想不想你們口中的【奴才民主】?

你們黑暴同基督教徒係一個 L樣,是異見者就打,殺,消滅,滅聲!
乜你們呢種畜生都配叫 “人”?

.
你問嘅野,一概唔洗答,因為你唔係香港人,唔係中國人,淨係識講唔過人就轉話題,香港嘅事唔到你出聲。
香港回歸廿年,共產黨若是好端端搞的香港人人安居樂業,也不會有人反它。你個死爛屍冇道理好講,淨係識匿喺老共槍炮後面打飛機,要護主都未到你啲咁低莊嘅癈物出場。

話題要轉了嗎?
你問嘅野,一概唔洗答,因為你唔係香港人,唔係中國人,淨係識講唔過人就轉話題,香港嘅事唔到你出聲。
香 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/11 08:16

死監躉,死去耶穌個屎忽㝫食飽屎,準備上路!
所以我只管問,永遠不會答 leefeng 爛屍 發表於 2023/10/7 13:39

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng
你條死爛屍連咩叫正義,咩叫國家,咩叫人都唔知啦,一日到黑講唔過人淨識出醜。 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/10 17:26

基督邪教為害中國, 為害世人, 滿口殺!殺!殺!
    你有正義? 你有國家觀念? 你叫做人?
回覆 34# 旁觀者

複讀機,執口水尾,無理罵街,仲有冇其他表演?
[轉載] 這個恐怖組織很明顯就是以民眾做為盾牌dior13dior13 發表於 2023/11/9 00:02

[轉載] 這個恐怖組織很明顯就是以民眾做為筹码嘻嘻嘻嘻嘻嘻谢谢吾师之教指【指教】
香 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/11 08:16

不要夜郎自大,我冇問你,我係屌9你啫!

全香港人都在屌緊你,
你做殖民狗做到咁熟手?
又想求殖民,又唔想離開共產黨既土地,又想享受共產黨既福利?
你如果有袋/有用 政府派既錢,小心被老共槍斃你呀!
死監躉!
.
回覆 37# leefeng

所以你都正一ONL9
喺共產黨嘅土地,用政府派既錢就唔犯法。
唔喺共產黨嘅土地,用政府派既錢就犯法。
咁我到底喺定唔喺,犯法定唔犯法呀戇鳩?

講唔過人就換話題,不嬲都係話緊你戇鳩。
又再一次表演俾人睇,塵世間最戇鳩嘅人同事莫過於此。
冇諗過你會識答任何野,由一開始不過都係嘲鳩你啫,你鍾意俾料人砌係你自己戇鳩。
唔該大家將話題回到與基督宗教相關,以免離題,謝謝~
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
回覆  leefeng

所以你都正一ONL9
喺共產黨嘅土地,用政府派既錢就唔犯法。
唔喺共產黨嘅土地,用政府派既 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/12 07:51

死監躉,你入監果日咪知你自己係咪戇鳩囉!
高級模式 | 發新話題
換一個