返回列表 回覆 發帖

[轉載] 這個恐怖組織很明顯就是以民眾做為盾牌

哈瑪斯是以色列的産品!
巴勒斯坦人的露天監獄,人形動物,不都是製造哈瑪斯的工廠嗎?

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
姓江的某記者太太太厲害,很有立場!!BBC報道沒講的說話,自己翻譯報道時硬加進去>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ...
dior13dior13 發表於 2023/11/9 00:02

以色列發布的新聞同基督教發布的差不多,信一成都死!
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
哈馬斯在加薩是個邪惡政權。

聯想起經上, 依撒意亞等先知都說當年猶太人忤逆行惡, 天主興起亞述, 巴比倫把 ...
beebeechan 發表於 2023/11/9 03:24

即本睇下邊一個鏟除邊一個?
如果以色列國防部長說是消滅哈馬斯, 不是消滅巴勒斯坦人,
就不會叫巴勒斯坦人是「人形動物」,
不會叫囂要用核武消滅巴勒斯坦啦,證明你才是不折不扣的廢柴!

.
留意下新聞喇
講話用核武條部長俾總理停職喇。

你mud7都唔知!
beebeechan 發表於 2023/11/9 06:19

世界嘩然,當然要打籠通扮下停職(扮下釘十字架),猶太人玩慣玩熟啦嘛!
你一样mud7都唔知!

.
今日不公開的民調顯示50-60%民意是想與以色列和平, 不要武裝衝突的。

不過在極權下的巴人, 可以自由表達不 ...
beebeechan 發表於 2023/11/9 03:23

不公開的民調顯示50-60%民意是想與以色列和平?
五十幾年啦,有和平一早已經和平咗啦,使乜住露天監獄、被以色列人當畜生咁圈養,制水制電啫?儍既先至會信!

另外猶太人造假真是漏洞百出,
乜水放條影片出來煽情,想話巴人平民不滿哈馬斯来玩分化?

既然巴人平民想與以色列和平共處,以色列又拼命投彈炸那些可能是支持以色列的巴人平民嘅?
而且没有考慮過可能亦會炸死自己的以色列人質既咩?

所以話啫,自從耶和華一玩大話謊舟之後,耶穌又玩大話代死的鬧劇,
猶太人真係冇一樣可以相信架,只能呃下班感恩猶太人和感恩上帝的白痴信徒。
真是千古名言【不白癡不信教】!

.
回覆  leefeng

轉咩話題啫,一俾人捉到錯就匿喺"我話基督教有錯"嘅盾後面呀死爛屍? ...
jimmychauck 發表於 2023/11/9 17:25

你件冚家賤種死唔断氣又跳出來找罵?
你件死扑街反中仇共媚外溝亂種既香港垃圾乜重未俾公安拉咩?
日日爬係離教煽動中港仇恨,宣傳港獨言論?
你等拉啦,咪以為冇人知你躲係邊一忽,够胆天天出來擦存在感? 繼續啦!
香檳已經準備咗,用黎慶祝你踎監架!
死基督教徒jimmychauck賤種老廢柴!
嗱,你的手足等緊你架,先去拜下山,跟住同你班勇武手足齊上齊入册,2个月監?5年監?
你做勇武在不同既場打,即是幫黑暴宣傳港獨言論,分裂国家人民罪,你坐硬!
不是不拉,時辰未到未輪到你啫!
你既犯罪資料已經由公安存檔,俾啲耐性,你一定會和你班勇武手足齊上齊落齊入監倉!

回覆  leefeng

轉咩話題啫,一俾人捉到錯就匿喺"我話基督教有錯"嘅盾後面呀死爛屍? ...
jimmychauck 發表於 2023/11/9 17:25

我+我們正義地指出你們基督教是禍國殃民,分裂同顛覆國家罪,何錯之有?

有錯都是你們,特別是你這件老廢柴jimmychauck 用邪教耶穌妖言惑眾,網上宣傳港獨,積極煽動要用暴力反中仇共背叛國家,用基督邪教向中港台同胞洗腦,以達到分化中港台,刻意製造社會矛盾自相殘殺之目的,你的心態極度狠毒同卑鄙,嚴重性極大,應判無期徒刑,永不假釋!

你是勇武,傳妖教,+賣國賊的錯已經俾公安一 一搜集存檔,罪無可恕!

.

回覆  leefeng

又轉話題,有冇第二招?
死爛屍,共產黨逼害民主人士有乜出奇,你咁出位因住同陳官一齊俾人制裁呀,咁叻叫中國反制吖笨。
離教者尚有可憫,死爛屍不足同情。
jimmychauck 發表於 2023/11/10 00:09

你jimmychauck 踎監之前既心情,大家都好了解,
你嗌大聲啲“共產黨逼害民主人士”,有人聽唔到
嗌大聲啲“共產黨逼害民主人士”…………!!!
嗌大聲啲“共產黨逼害jimmychauck 民主人士”…………!!!!!!

.
回覆  leefeng

又轉話題,有冇第二招?
死爛屍,共產黨逼害民主人士有乜出奇,你咁出位因住同陳官一齊俾人制裁呀,咁叻叫中國反制吖笨。
離教者尚有可憫,死爛屍不足同情。

jimmychauck 發表於 2023/11/10 00:09

港獨破壊香港肯定不足同情!
一招足够整死你呢件廢柴垃圾老坑jimmychauck !

.

.

回覆 28# jimmychauck

你條死監躉,天天匿係離教,你用口食屎放屁,洗定個屁股坐監未?

公安,呢度有個黑暴 jimmychauck宣傳港獨言論分裂國家人民,破壞香港和平同自由呀!
拉佢啦!

.
回覆  leefeng

你條死爛屍連咩叫正義,咩叫國家,咩叫人都唔知啦,一日到黑講唔過人淨識出醜。 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/10 17:26

你條死監躉黑暴 jimmychauck學人講正義,國家,人?
你呢種垃圾,收監都浪費納稅人既錢,應該拎去填海!

你們班垃圾打人/放火/殺人/求殖/叫做正義?
求殖成功,香港又淪為殖民地,不再屬於中國領土,乜你班垃圾需要國家咩? 還有國家咩?

人? 你呢種做黑暴打人殺人放火,破壞香港社會和平,就十分興奮,要做勇武落場【打】,打邊個? 打異見者?打不同意見的人?
打那些阻住你們要求被殖民做奴才的人?無論男女老幼必需治死?

所以你 jimmychauck就做在可以打的地方打的黑暴勇武,
繼續吹噓煽動出賣香港求殖做奴才的好處,繼續在網絡宣傳港獨口號分裂香港人?

你地堆人渣垃圾只想自己利益,有冇問過全香港既人,包括被你們打的人想不想你們口中的【奴才民主】?

你們黑暴同基督教徒係一個 L樣,是異見者就打,殺,消滅,滅聲!
乜你們呢種畜生都配叫 “人”?

.
你問嘅野,一概唔洗答,因為你唔係香港人,唔係中國人,淨係識講唔過人就轉話題,香港嘅事唔到你出聲。
香 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/11 08:16

死監躉,死去耶穌個屎忽㝫食飽屎,準備上路!
你問嘅野,一概唔洗答,因為你唔係香港人,唔係中國人,淨係識講唔過人就轉話題,香港嘅事唔到你出聲。
香 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/11 08:16

不要夜郎自大,我冇問你,我係屌9你啫!

全香港人都在屌緊你,
你做殖民狗做到咁熟手?
又想求殖民,又唔想離開共產黨既土地,又想享受共產黨既福利?
你如果有袋/有用 政府派既錢,小心被老共槍斃你呀!
死監躉!
.
回覆  leefeng

所以你都正一ONL9
喺共產黨嘅土地,用政府派既錢就唔犯法。
唔喺共產黨嘅土地,用政府派既 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/12 07:51

死監躉,你入監果日咪知你自己係咪戇鳩囉!
高級模式 | 發新話題
換一個