返回列表 回覆 發帖

宗教組織的本質:披著羊皮的狼

有證據就拿出來!
    亂(口翕)無圍, 最大本領就係生安白造! 由此更加證明你係個神經病人!
回覆 121# 旁觀者

俾過晒你睇啦,你都抵賴過晒啦,我仲要俾乜你睇?你認,當刻就認左,你都今日都否認我仲有咩需要講?又"全網人睇住你乜乜乜"呀?!死藍絲病態反基收皮啦。
回覆  旁觀者

俾過晒你睇啦,你都抵賴過晒啦,我仲要俾乜你睇?你認,當刻就認左,你都今日都否認我仲有 ...
jimmychauck 發表於 2023/12/4 01:58
寄生虫未睇过屌你
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆  旁觀者
俾過晒你睇啦,你都抵賴過晒啦,我仲要俾乜你睇?
jimmychauck 發表於 2023/12/4 01:58

你最大能耐係無中生有, 而家重學埋BBChan嘅講東講閪!
回覆 124# 旁觀者

你最叻係無視邏輯,咪可以話人無中生有囉。
回覆 123# 上流寄生族

不嬲話你盲。
回覆  旁觀者
你最叻係無視邏輯,咪可以話人無中生有囉。
jimmychauck 發表於 2023/12/5 17:52

邏輯? 你懂邏輯咩?
    信耶穌就"永遠不見死"合不合邏輯?
    有病俾鬼徒摸下就好, 合不合邏輯?
    俾回教徒斬首就得著生命, 晚晚趷高屎窟, 就有機俾主臨幸, 就最合邏輯嘞!
回覆 127# 旁觀者

所以你咪唔識邏輯扮識。我解過晒你邏輯錯,你唔識回應只識重覆重覆自己講過嘅以為可以講啱。你連邏輯同重覆都分唔清,咪唔識邏輯囉,真係冇需要再點醒你。

回覆 127# 旁觀者

和平沒有說不殺人呀,這是什麼邏輯,我到現在還在理解!這是指那個人?那件事?這是什麼邏輯?

我能體會到了,這是以色列對巴勒斯坦的和平,不愧是妖徒!

牠從未提出實質證據, 便硬說"解過晒", 只曉生安白造, 顯然是有嚴重精神病.
回覆  上流寄生族

不嬲話你盲。
jimmychauck 發表於 2023/12/5 17:53
你逃避责任屌你基督老母閪
回覆  旁觀者
所以你咪唔識邏輯扮識。我解過晒你邏輯錯,你唔識回應只識重覆重覆自己講過嘅以為可以講啱 ...
jimmychauck 發表於 2023/12/6 16:45
请你提出具体实事来屌你。
回覆  旁觀者

和平沒有說不殺人呀,這是什麼邏輯,我到現在還在理解!這是指那個人?那件事?這是什麼邏 ...
谢谢吾师提醒
dior13dior13 【台海十三郎】發表於 2023/12/6 19:01
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆 130# 旁觀者

回覆 132# 上流寄生族

又要我一條條帖文揾返俾你?戇L9自己揾啦。
當日即刻覆晒你地班笨柒,你地咪一樣唔識回應唔識駁繼續複讀機。今日我又貼返出黎又會期待你地識回應?
話我就說左,你班笨柒鍾意話我冇證據我真係隨便你,證據擺過晒出黎都好似精神病盲人咁睇唔到關人忍事。

話題要轉了嗎?
冇料就係冇料, 繼續講東講閪啦.
回覆 134# 旁觀者

你有料,當日就識直接回應啦,留黎宜家複讀機打飛機?
回覆  旁觀者

回覆  上流寄生族

又要我一條條帖文揾返俾你?戇L9自己揾啦。
當日即刻覆晒你地班笨柒,你地咪一樣唔識回應唔識駁繼續複讀機。今日我又貼返出黎又會期待你地識回應?
jimmychauck 發表於 2023/12/7 20:33
你试试再贴la屌理

今日你唔【不】貼返出黎《来》又怎能够7期待我地唔識回應?屌屌你理(你地基督教个d【那些不知所谓之道理)

回覆 136# 上流寄生族

你都認左自己當日唔識回應我就唔洗再講啦。
回覆  旁觀者
你有料,當日就識直接回應啦,留黎宜家複讀機打飛機?
jimmychauck 發表於 2023/12/7 23:48

爺爺都唔知你(口翕)乜, 無法回應就一味生安白造死撐.
回覆 138# 旁觀者

唔知人講乜咪即係你讀得書少囉,勸你獻醜不如藏拙啦。
精神病人講嘢, 正常人如何明白?
高級模式 | 發新話題
換一個