返回列表 回覆 發帖

宗教組織的本質:披著羊皮的狼

伊d【这些】叫做九阳神功乾坤大挪移弔7你
上流寄生族 發表於 2023/11/12 06:22

你啲叫細路仔鬧交鬧唔贏潵賴。
回覆 18# leefeng
回覆 19# leefeng
回覆 20# leefeng

屠夫政權係正你門口等住鎖9你!!!leefeng 發表於 2023/11/12 06:54
"有權利去質疑共產黨的存在合法性"冇錯吖! 起碼可以質疑。leefeng 發表於 2023/11/12 07:02
叻就上街鬧共產黨吖馬!(如果派錢你有拎,小心被雷劈呀)leefeng 發表於 2023/11/12 07:17

戇鳩仔左手打落自己右面,立即可以自打咀巴,戇鳩嘅最佳示範

日L日打飛機全香港人憎你口中嘅黑暴,2019年11月24日歷史寫在牆上。打飛機一日唔好太多,因住猝死。

話題要轉了嗎?
回覆  leefeng

日L日打飛機全香港人憎你口中嘅黑暴,2019年11月24日歷史寫在牆上
jimmychauck 發表於 2023/11/12 07:58

在牆上?流膿牆?
坐監啱你jimmychauck,
里面好多民主大佬等住見你jimmychauck

塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。
戇鳩仔左手打落自己右面,立即可以自打咀巴,戇鳩嘅最 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/12 07:58

你jimmychauck 日日等警察公安上门,要支持住,千祈唔好猝死呀,
等你jimmychauck坐埋監,拜見埋班民主大佬先至猝死呀!
成班基督教徒天主教徒在監倉一定為你開追思架啦。
食埋屎上路啦!

.
塞爾蘇斯:基督徒有【造反傾向】,他們蔑視傳統,喜歡地下活動,或明或暗地反對習俗和法律。他們不公開生活,對國家完全沒有興趣,所以是文明的敵人,野蠻的開路人。
賽 13:16   他 們 的 嬰 孩 、 必 在 他 們 眼 前 摔 碎 . 他 們 的 房 屋 、 必 被 搶 奪 . 他 們 的 妻 子 、 必 被 玷 污 。

回覆 22# jimmychauck

呢個 LOOK啱你!

話題要轉了嗎?
回覆 9# leefeng

如果讓你們控制了香港和中國,你們一樣會屠殺中國人,
leefeng 發表於 2023/11/12 01:49

提醒一下國安,呢度有人話共產黨屠殺中國人,應該係想顛覆國家或者質疑領導或者造謠生事。

話題要轉了嗎?
回覆 27# jimmychauck

啱啦!快啲叫公安来,睇下拉邊一個?
公安,呢度有個基督教徒jimmychauck係走犯黑暴,宣傳港獨呀!
基督教徒jimmychauck宣傳用耶稣神權治國,反中共架!
拉鳩佢啦!

你的閱讀理解低能,我正正指出個傻仔話"有权利去质疑共产党的存在合法性"。

我有理有據鬧共產黨,你啲狗奴才上晒身咁粗口爛舌瞓身幫個屠夫政權護航並同時醜態盡出。一個無名youtuber話"有权利去质疑共产党的存在合法性",你忙不迭拍手稱快,再出來狗吠亂鬧人。你有邏輯㗎咩?只有"老子是對的,你是錯的"的立場行先罷了,收錢幫共產黨唱衰我原形畢露。
jimmychauck 發表於 2023/11/12 05:51
回覆 28# leefeng

你都正戇鳩,我唔反共唔通撐共?係你咁仆街枱面撐共枱底拆人台之嘛,反共咪認左佢,偷偷摸摸做乜?大大聲話共產黨屠殺中國人吖嘛。
一係咪成句說話自己吞左,話冇講過咪得。
你都正戇鳩,我唔反共唔通撐共?係你咁仆街枱面撐共枱底拆人台之嘛,反共咪認左佢,偷偷摸摸做乜?大大聲話共產黨屠殺中國人吖嘛。
一係咪成句說話自己吞左,話冇講過咪得。
jimmychauck 發表於 2023/11/13 07:23

戇鳩jimmychauck基督徒黑暴宣傳港獨逃犯大大聲話共產黨屠殺中國人呀!
我講完,你講完嘅野,你又講,你同班複讀機都係一樣。
宣傳共產黨屠殺中國人,呢就你開始嘅,低低地咪認左佢囉笨柒。

話題要轉了嗎?
宣傳共產黨屠殺中國人,呢就你開始嘅,低低地咪認左 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/13 17:10

基督教徒無恥係離教非基所公認,不過無恥到你呢個程度,只有下流賤格基督教徒+殺人放火黑暴屠殺中國香港人+宣傳港獨+賣港賣國賊通緝犯的雜種jimmychauck你!

.
回覆  leefeng
戇鳩仔左手打落自己右面,立即可以自打咀巴,戇鳩嘅最佳示範

你在講耶穌?
移鼠就教妖徒, 若有人打你左面, 你就連右面都俾佢打埋.
你啲叫細路仔鬧交鬧唔贏潵賴。
jimmychauck 發表於 2023/11/12 07:53

你真識字, 學足屁眼教主, 吹牛造假就叻!
宣傳共產黨屠殺中國人,呢就你開始嘅,低低地咪認左 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/13 17:10

宣傳共產黨屠殺中國人的黃屍勇武jimmychauck ,
為什麼夠膽落場打,不夠膽認?

咁怕公安拉,又四處宣傳反中仇共?又賴死在香港享受共產黨的福利做乜呢?

在網上厚臉皮食屎放屁係冇L用,小心公安上門鎖鳩你呢個基督教黑暴港獨頭號重犯!
公安已經在收集緊你既罪證啦,即本繼續大言不慚,繼續放屁啦!

.
回覆 35# leefeng

控制了香港和中國,你們一樣會屠殺中國人,
leefeng 發表於 2023/11/12 01:49

宣傳共產黨屠殺中國人,大大聲喺度講,你都算頭幾個。咁你到底想唔想人認同你嘅意見啫?你唔想人認同,咪自己收返囉。是就說是,不是就說不是,若有多說,就是出於那惡者。

你有咩證據我"在香港享受共產黨的福利"?有咪拎出黎講吓。因住一陣又要自己食返啲字。
回覆 33# 旁觀者

你呢啲人真係讀得書少,耶穌都唔係講呢樣。你唔好以為有個打字同面字就係果段經文得㗎,只顯出自己無知㗎咋。愚昧人若靜默不語也可算為聰明。返去讀多幾次聖經先出黎同人拋書包啦。
回覆  leefeng

宣傳共產黨屠殺中國人,大大聲喺度講,你都算頭幾個。咁你到底想唔想人認同你嘅意見啫? ...
jimmychauck 發表於 2023/11/14 03:54

你不是十分憎恨共產黨嗎?
你jimmychauck基督教黑暴想一神治國,反共產黨架?

你罵香港中國人係廢老,係抵死架?
你舔殖既民主自由,你又宣傳港獨口號2019年11月24日歷史寫在流膿牆上架?

你又罵公安同香港警察係爛屍,你估下公安有冇記錄咗吖嗱?
你jimmychauck再狡辯,想潑人污水都冇用,
估下“鎖港獨”部門相信邊一個在“宣傳共產黨屠殺中國人”呢?

哎哟,神愛黑暴,一神治國大業正在秘密進行中?
難怪你個黑暴大佬黎智英有這麼多主教出信命令中國立即釋放政治犯喎?

你還不快快交待後事,準備入冊坐監?
你得閒坐下水飯房,不過小心被人打到嘔血猝死呀!

基督教真是惡 L 晒???

.
回覆 38# leefeng

講咁多做咩?宜家講你宣傳共產黨屠殺中國人嘛。一樣會屠殺中國人嘛。又真係第一次見你咁憂國憂民。

你除左轉話題同迴避作答有冇第三招?第三招係"我話基督教有原罪"定係"我話反共者有原罪"?呀好似仲有貼YOUTUBE灌水同埋潑婦罵街。

咁多假設,又咁多唔認,你知唔知醜㗎?
回覆  旁觀者
你呢啲人真係讀得書少,耶穌都唔係講呢樣。你唔好以為有個打字同面字就係果段經文得㗎,只顯出自己無知㗎咋。
jimmychauck 發表於 2023/11/14 03:56

不讀書、不識字、不講理,正是真正基督妖徒所為︰
    「真正的基督徒心裏更清楚,一個人如果真心熱愛並且獻身于基督教,決不會知道那麼多,決不會有那麼多書。
    一本書就足够了。
    這本書就是『聖經』,它裏面的每一個字,每一個逗點,每一個冒號和感嘆號,都是在神的啟示下寫出的。」房龍《寬容・艱難的求知》
    你正好講中咗自己!
高級模式 | 發新話題
換一個