返回列表 回覆 發帖

宗教組織的本質:披著羊皮的狼

乜你會回應人地問你嘅問題㗎咩?又貼youtube洗版灌水做乜?

話題要轉了嗎?
真係正一垃圾,
5:21,我為什麼不去信仰共產黨這個具有政治屬性的組織呢......我更加有權利去質疑他的存在合法性
垃圾死爛屍,連反共同大外宣、低級紅高級黑都唔識分。
唔該返去中國或者香港揾一個質疑共產黨存在合法性而未受逼害嘅人啦,大巴大巴車埋自己塊面仲要覺得自己幾醒幾有理,智障爛屍先做到。

話題要轉了嗎?
回覆 9# leefeng

你是基督教徒(飲水思源,感念猶太人)一族,亦是黑暴,在逃通緝犯!

你們基督教黑暴嗌打老人是因為佢地抵死。
你們支持以色列人滅絕巴勒斯坦人,因為佢地抵死。

如果讓你們控制了香港和中國,你們一樣會屠殺中國人,
叫中國人是「人形動物」,
把共產黨人/中國人/香港人来個大屠殺,
擊殺滅絕淨盡來提供一個好的屬靈環境給你們基督教徒了吧?
leefeng 發表於 2023/11/12 01:49

所以我只管問,永遠不會答

假設性嘅問題,就從來唔洗答,有啲人明裡就撐共,暗地就喺度控訴老共屠殺中國人。

你去質疑他的存在合法性,就盡量唔好喺佢控制嘅地方出現。好在你唔係香港人,又唔係中國人,又唔喺中國,又唔喺香港,如果唔係,離教者之家過幾日少左個爛屍俾我玩就好悶。
回覆 11# 上流寄生族

你有什麼資格質疑人地李瘋崇拜嘅磊哥?人地起碼叫做有個youtube頻道,似得你淨識得喺呢度執人口水尾?
我为什么不能信仰共产党,这个具有政治属性的组织呢?
而且相比而来说,这个抽象的上帝这个概念,这个共产党组织更符合逻辑,
更符合现实,更符合唯物主义辩证法,更能直接影响我的生活质量,更能客观的履行政府的公权利,而且,我还有权利去质疑他的存在合法性,对不对?
leefeng 發表於 2023/11/12 03:14

共产党...我还有权利去质疑他的存在合法性,对不对?
leefeng 發表於 2023/11/12 03:14

你的閱讀理解低能,我正正指出個傻仔話"有权利去质疑共产党的存在合法性"。

我有理有據鬧共產黨,你啲狗奴才上晒身咁粗口爛舌瞓身幫個屠夫政權護航並同時醜態盡出。一個無名youtuber話"有权利去质疑共产党的存在合法性",你忙不迭拍手稱快,再出來狗吠亂鬧人。你有邏輯㗎咩?只有"老子是對的,你是錯的"的立場行先罷了,收錢幫共產黨唱衰我原形畢露。
伊d【这些】叫做九阳神功乾坤大挪移弔7你
上流寄生族 發表於 2023/11/12 06:22

你啲叫細路仔鬧交鬧唔贏潵賴。
回覆 18# leefeng
回覆 19# leefeng
回覆 20# leefeng

屠夫政權係正你門口等住鎖9你!!!leefeng 發表於 2023/11/12 06:54
"有權利去質疑共產黨的存在合法性"冇錯吖! 起碼可以質疑。leefeng 發表於 2023/11/12 07:02
叻就上街鬧共產黨吖馬!(如果派錢你有拎,小心被雷劈呀)leefeng 發表於 2023/11/12 07:17

戇鳩仔左手打落自己右面,立即可以自打咀巴,戇鳩嘅最佳示範

日L日打飛機全香港人憎你口中嘅黑暴,2019年11月24日歷史寫在牆上。打飛機一日唔好太多,因住猝死。

話題要轉了嗎?

話題要轉了嗎?
回覆 9# leefeng

如果讓你們控制了香港和中國,你們一樣會屠殺中國人,

提醒一下國安,呢度有人話共產黨屠殺中國人,應該係想顛覆國家或者質疑領導或者造謠生事。

話題要轉了嗎?
回覆 28# leefeng

你都正戇鳩,我唔反共唔通撐共?係你咁仆街枱面撐共枱底拆人台之嘛,反共咪認左佢,偷偷摸摸做乜?大大聲話共產黨屠殺中國人吖嘛。
一係咪成句說話自己吞左,話冇講過咪得。
我講完,你講完嘅野,你又講,你同班複讀機都係一樣。
宣傳共產黨屠殺中國人,呢就你開始嘅,低低地咪認左佢囉笨柒。

話題要轉了嗎?
回覆 35# leefeng

控制了香港和中國,你們一樣會屠殺中國人,

宣傳共產黨屠殺中國人,大大聲喺度講,你都算頭幾個。咁你到底想唔想人認同你嘅意見啫?你唔想人認同,咪自己收返囉。是就說是,不是就說不是,若有多說,就是出於那惡者。

你有咩證據我"在香港享受共產黨的福利"?有咪拎出黎講吓。因住一陣又要自己食返啲字。
回覆 33# 旁觀者

你呢啲人真係讀得書少,耶穌都唔係講呢樣。你唔好以為有個打字同面字就係果段經文得㗎,只顯出自己無知㗎咋。愚昧人若靜默不語也可算為聰明。返去讀多幾次聖經先出黎同人拋書包啦。
回覆 38# leefeng

講咁多做咩?宜家講你宣傳共產黨屠殺中國人嘛。一樣會屠殺中國人嘛。又真係第一次見你咁憂國憂民。

你除左轉話題同迴避作答有冇第三招?第三招係"我話基督教有原罪"定係"我話反共者有原罪"?呀好似仲有貼YOUTUBE灌水同埋潑婦罵街。

咁多假設,又咁多唔認,你知唔知醜㗎?
回覆 40# 旁觀者

你都冇俾人睇到你識理,講理,讀書。
道理唔識講,歷史唔識。

你嘅真理?柒左啦。
每一個逗點,每一個冒號和感嘆號,都是在神的啟示下寫出的。」房龍《寬容・艱難的求知》
旁觀者 發表於 2023/11/14 23:51

聖經原文有標點符號嗎?戇鳩爛屍讀書少,咪認左佢。

話題要轉了嗎?
回覆 41# leefeng

繼續轉話題啦,繼續迴避回答啦,#117 #156 都答唔到,好打有限。
你既承認共產黨屠殺中國人,又支持佢,即係支持屠殺中國人啦,唔怪得一宜到現在打死都唔肯認係中國人,果然係背後有agenda。

話題要轉了嗎?
你個人根本冇用,講左唔敢認,人地問到唔敢答,講乜都多餘。

話題要轉了嗎?

打飛機你最叻。李瘋禍國殃民支持屠殺中國人,中國人人人見他得而誅之。

話題要轉了嗎?
回覆 50# 旁觀者

即係妄顧事實不學無術潑婦罵街就OK啦,咁洗乜識字識理啫,識黎把托?所以你咪唔識字唔識理囉。
高級模式 | 發新話題
換一個