返回列表 回覆 發帖

宗教組織的本質:披著羊皮的狼

宗教得看是什麼教,一神教三個躝癱︰猶太教、基督教、伊斯蘭教組織,肯定是披著羊皮的狼!
滿口講愛, 實是大害!
回覆  leefeng
戇鳩仔左手打落自己右面,立即可以自打咀巴,戇鳩嘅最佳示範
jimmychauck 發表於 2023/11/12 07:58

你在講耶穌?
移鼠就教妖徒, 若有人打你左面, 你就連右面都俾佢打埋.
你啲叫細路仔鬧交鬧唔贏潵賴。
jimmychauck 發表於 2023/11/12 07:53

你真識字, 學足屁眼教主, 吹牛造假就叻!
回覆  旁觀者
你呢啲人真係讀得書少,耶穌都唔係講呢樣。你唔好以為有個打字同面字就係果段經文得㗎,只顯出自己無知㗎咋。
jimmychauck 發表於 2023/11/14 03:56

不讀書、不識字、不講理,正是真正基督妖徒所為︰
    「真正的基督徒心裏更清楚,一個人如果真心熱愛並且獻身于基督教,決不會知道那麼多,決不會有那麼多書。
    一本書就足够了。
    這本書就是『聖經』,它裏面的每一個字,每一個逗點,每一個冒號和感嘆號,都是在神的啟示下寫出的。」房龍《寬容・艱難的求知》
    你正好講中咗自己!
回覆  旁觀者
聖經原文有標點符號嗎?戇鳩爛屍讀書少,咪認左佢。
jimmychauck 發表於 2023/11/15 04:13

話你冇閱讀理解能力就冇理解能力, 妖書有冇標點符號不重要, 房龍說的是妖徒不用讀書, 只要盲從就可以了.
    有冇晚晚趷高屎窟呀(去聲), 先理解這真理再講啦!
打飛機你最叻。李瘋禍國殃民支持屠殺中國人,中國人人人見他得而誅之。
jimmychauck 發表於 2023/11/16 18:55

你支持妖教殺害一切生靈, 人和動物都得而誅之!
回覆  旁觀者
即係妄顧事實不學無術潑婦罵街就OK啦,咁洗乜識字識理啫,識黎把托?所以你咪唔識字唔識理 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/17 06:32

字又唔識, 理更唔明, 妖徒"洗乜識字識理啫", 一本妖書就够咯!
回覆  leefeng
又唔係中國人又支持屠殺中國人。呢啲咪人人得而誅之囉。
jimmychauck 發表於 2023/11/17 16:49

你自認中國人, 卻支持邪教屠殺一切生靈, 罪加十等!
回覆  旁觀者
你潑婦罵街就OK啦。
jimmychauck 發表於 2023/11/18 08:35

你自己潑婦罵街就話人係, 更足以證明你係個神經病!
回覆  旁觀者
大家咁話,你鍾意點講咪點講,點打飛機咪點打。一個病態反基死爛屍無力反駁人地嘅道理
jimmychauck 發表於 2023/11/19 08:07

爺爺都唔知你講啥"道理", 一個精神病人語無倫次.
你若知真理, 早就去俾回教徒斬首, 晚晚趷高屎窟, 等主"復臨"啦!
係嘞, 知唔知"臨"字點解呀(去聲).
回覆  旁觀者
你唔知我講咩道理,我從來覺得你冇講過道理,大家扯直各不相欠 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/20 00:12

爺爺講過都唔知幾多次, 你去俾回教徒斬首就得著生命; 晚晚高蹺盛臀等主復臨, 冚家蒙福. 這是真理, 只是你無智慧領受而已.
回覆  旁觀者
耶穌都叫了你不可試探神,你不信信啥喪掉生命就得著生命?無力回應,重重複複地發表已經被別人以邏輯否定的觀點
jimmychauck 發表於 2023/11/21 01:17

都唔知你想講啥, 一個精神病人!
    唔曉答就話人重重複複.
    做個斬頭鬼, 晚晚趷高屎窟, 這就是真理, 對你講極都唔明!
    耶穌就係個縮頭烏龜, 和你們妖徒一個鳥樣, 無法應對, 就話唔准試探, 原來阿Q早在二千年前已出現.
回覆  旁觀者
我知道你講啥,你不知人家講啥。所以誰是神經病,誰練北冥神功? ...
jimmychauck 發表於 2023/11/22 01:38

你知爺爺講啥, 早就去俾回教徒斬首, 晩晚趷高屎窟咯.
    正常人當然唔明你神經病人講啥.
回覆  旁觀者
重重複複複讀機,無力回應咪認左佢。精神病程度同DIOR一樣。 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/23 17:13

支擂漿棍挺入你妖徒屁眼, 自然反複抽插, 你妖徒ngair 都冇得ngair, 難道你有幾個屁眼?
回覆  dior13dior13
信喔,"不可試探主你的神",你要胡扯到何時?你無法回應要到何時?你既沒有信心指給 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/23 20:39

"不可試探主你的神"只是屁眼教主做縮頭烏龜, 無能嘅表現.
    若真有料, 就"駕雲"飛到外太空,  撻落地上證明給世人看.
    講來講去, 基督邪教, 從"上帝"/"天主", 移鼠到妖徒, 那個不是縮頭烏龜?
回覆  旁觀者
自己承認左自己解唔通果段聖經,只能當段經文放屁。
所以我從來都當你嘅所有解釋係放屁,你 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/24 03:02

你爺爺何時承認自己解唔通果段妖書了? 你只曉無中生有, 誰在放屁?
由此更加證明你是個神經病人!
回覆  上流寄生族
除了拾人牙慧及謾罵,你還會什麼?
對喔,你師沒主,不怕去試探,我從來沒叫他去守,我自己就不試探了。你叫你師傅到伊斯蘭國被斬首吧。
jimmychauck 發表於 2023/11/24 16:50

人家又不是妖徒, 為啥要去被斬首? 應該被斬首的是你基督鬼徒呀!
     由此看來, 你真是個精神病人無疑!
回覆  旁觀者
解不解的通,是不用你承認的,亦輪不到你承認,是你去行動解出來的。口裡胡吹大氣,人家問到時啞口無言。
jimmychauck 發表於 2023/11/27 19:19

你爺爺都唔知你在(口翕)乜"人家問到時啞口無言"!
    由此更證你是锢精神病人無疑.
回覆  旁觀者
北冥神功又發,話左離教者一功走天涯。
jimmychauck 發表於 2023/11/28 04:34

你爺爺是一棍走天涯!
回覆  旁觀者
從來都話北冥神功天下無敵,就像所謂妖徒一般不聽不看不明不白不清不楚就好了,何必太認真 ...
jimmychauck 發表於 2023/11/30 22:40

認自己係妖徒lie.
高級模式 | 發新話題
換一個