返回列表 回覆 發帖

宗教組織的本質:披著羊皮的狼

回覆 53# leefeng
警察正確執行法紀,守護國家社會繁榮安定當然冇問題,問題係有人(李瘋)支持屠殺中國人嘛,呢啲連你口中黑暴都唔支持嘅惡劣行為你都支持,你咪最大嘅黑手人人得而誅之囉。

話題要轉了嗎?
回覆 56# leefeng

全網人都看過你寫既野,想反口? 難囉!

一樣會屠殺中國人之嘛。

警察正確執行職務有什麼問題?問題是濫用暴力,酷刑對待市民,罔顧法例及守則、串謀黑社會襲擊市民等等等等之嘛,2019年全部做晒啦。

我可以光明正大咁閙警察,你連自己講過嘅都唔敢認,唔敢回應?又唔係中國人又支持屠殺中國人。呢啲咪人人得而誅之囉。
回覆 66# 旁觀者

你潑婦罵街就OK啦。
回覆 64# leefeng

真係難為你幫我揾齊啲金句喎。

我可以光明正大咁閙警察,

你連自己講過嘅都唔敢認,唔敢回應?又唔係中國人又支持屠殺中國人。呢啲咪人人得而誅之囉。

你除左用武力恫嚇人,乜都唔識。
回覆 69# leefeng

你同我定,你公然話共產黨屠殺中國人,我諗都係你入去先㗎啦。
回覆 70# 旁觀者

大家咁話,你鍾意點講咪點講,點打飛機咪點打。一個病態反基死爛屍無力反駁人地嘅道理、自打嘴巴喺度大隻講唔知醜,我又唔介意繼續睇你出醜。
爛屍從來無恥,亦不有趣。

話題要轉了嗎?
回覆 75# 旁觀者

從來都話你北冥神功練得深。
你唔知我講咩道理,我從來覺得你冇講過道理,大家扯直各不相欠打和SUPER!

回覆 78# 上流寄生族

你唔識字?唔係我自己話自己有趣喎,你去揾話我果個啦,干我了事?

回覆 81# 旁觀者

真的跟精神病人沒兩樣,耶穌都叫了你不可試探神,你不信信啥喪掉生命就得著生命?無力回應,重重複複地發表已經被別人以邏輯否定的觀點,就以為自己講話有多大說服力。
解不通聖經就亂放屁,這就叫不識理不識字了。
回覆 83# 旁觀者

我知道你講啥,你不知人家講啥。所以誰是神經病,誰練北冥神功?
回覆 85# 旁觀者

重重複複複讀機,無力回應咪認左佢。精神病程度同DIOR一樣。
回覆 87# dior13dior13

信喔,"不可試探主你的神",你要胡扯到何時?你無法回應要到何時?你既沒有信心指給我看,也沒有行為指給我看,在這扯什麼淡?
回覆 90# 旁觀者

自己承認左自己解唔通果段聖經,只能當段經文放屁。
所以我從來都當你嘅所有解釋係放屁,你根本無法融會貫通地解釋,只能左閃右避、斷章取義、縮頭烏龜。
回覆 93# 上流寄生族

除了拾人牙慧及謾罵,你還會什麼?

對喔,你師沒主,不怕去試探,我從來沒叫他去守,我自己就不試探了。你叫你師傅到伊斯蘭國被斬首吧。
回覆 96# 旁觀者

解不解的通,是不用你承認的,亦輪不到你承認,是你去行動解出來的。口裡胡吹大氣,人家問到時啞口無言。

即係呢,你自己承唔承認呢,我從來冇問過你,冇考究過,你都唔洗答我,我都冇興趣知你點答。因為即係如果比如舉個例一個人唔承認一啲野就唔算嘅話呢,啲我在內嘅耶撚都大把野唔認,一樣每日俾反基者話係。本人素來觀言察行,乃憑所見之事下結論,唔通我去問黃之鋒佢有冇顛覆國家,就照佢答嘅全收?
jimmychauck 發表於 2023/7/3 06:09
回覆 101# 旁觀者

北冥神功又發,話左離教者一功走天涯。
回覆 104# 上流寄生族

回覆  dior13dior13
jimmychauck 發表於 2023/7/4 21:39

你那厮早被我幾個月前打到一招不敢還,還在這胡吹什麼大氣?
回覆 106# 旁觀者

從來都話北冥神功天下無敵,就像所謂妖徒一般不聽不看不明不白不清不楚就好了,何必太認真呢?
回覆 107# 上流寄生族

我見你幾個係玩具唔捨得玩爛咋,跪低謝主隆恩啦笨。
高級模式 | 發新話題
換一個