返回列表 回覆 發帖

宗教組織的本質:披著羊皮的狼

回覆  旁觀者
你自認過魔鬼,我quote你所謂又如何呢?
這就是你所能做的回應? ...
jimmychauck 發表於 2023/12/1 01:44

你爺爺"自認過魔鬼"咩? 你無中生有就叻過"上帝"嘞.
有證據就拿出來!
    亂(口翕)無圍, 最大本領就係生安白造! 由此更加證明你係個神經病人!
回覆  旁觀者
俾過晒你睇啦,你都抵賴過晒啦,我仲要俾乜你睇?
jimmychauck 發表於 2023/12/4 01:58

你最大能耐係無中生有, 而家重學埋BBChan嘅講東講閪!
回覆  旁觀者
你最叻係無視邏輯,咪可以話人無中生有囉。
jimmychauck 發表於 2023/12/5 17:52

邏輯? 你懂邏輯咩?
    信耶穌就"永遠不見死"合不合邏輯?
    有病俾鬼徒摸下就好, 合不合邏輯?
    俾回教徒斬首就得著生命, 晚晚趷高屎窟, 就有機俾主臨幸, 就最合邏輯嘞!
牠從未提出實質證據, 便硬說"解過晒", 只曉生安白造, 顯然是有嚴重精神病.
冇料就係冇料, 繼續講東講閪啦.
回覆  旁觀者
你有料,當日就識直接回應啦,留黎宜家複讀機打飛機?
jimmychauck 發表於 2023/12/7 23:48

爺爺都唔知你(口翕)乜, 無法回應就一味生安白造死撐.
精神病人講嘢, 正常人如何明白?
回覆  旁觀者
都話左唔明你個精神病人講嘅野囉。
jimmychauck 發表於 2023/12/10 05:04

你係正常人, 明白真理, 早就去俾回教徒斬首, 晚晚趷高屎窟咯.
講東講閪啦!
你爺爺都唔知你噏乜,一個精神病人語無倫次!
真正的基督徒用不著其他書籍、用不著任何知識:
    「真正的基督徒心裏更清楚,一個人如果真心熱愛並且獻身于基督教,決不會知道那麼多,決不會有那麼多書。
    一本書就足够了。
    這本書就是『聖經』,它裏面的每一個字,每一個逗點,每一個冒號和感嘆號,都是在神的啟示下寫出的。」房龍《寬容・艱難的求知》
讀了書, 明白道理, 才會離開邪教.
妖徒只曉盲從, 是一嚿嚿蠢肉而已!
誰"唔識字、唔明理"了, 是你呀!
你爺爺從來不信基督邪教, 何來"離教"?
無中生有, 你就利害!
語無倫次, 更加證明你是個精神病人!
高級模式 | 發新話題
換一個