返回列表 回覆 發帖

[原創] 問世間情是何物:宗教神職人員獨身的不同理由

同埋「口裡說不,身體卻很誠實」,人家有無按規做,唔通又要大家過目咩。
抽刀斷水 發表於 2024/1/10 10:19

嗯...點解你寫錯字又無人叫你返去讀BB班嘅?
(說明嗰條友係玩針對..對人不對事, 我係佢眼中釘, 因為頂到佢個肺)
謝謝指正,規矩。

管理員可以修改任何文字而不留痕跡,呢個係討論區系統賦予既權力,我即刻改哂你地都奈我唔何,無哂證據。
支持鼓勵每位離教者 › 閹割神父 刻不容緩 ‹
不至於唔准抖氣。
呢啲版規都好大路

無守既人都唔少,包括我。

嗰條無聊下流虫就成日衰(2)(3) ...
beebeechan 發表於 2024/1/10 14:46

理想世界就梗係立法、執法、司法可以好完美咁運行到啦,我為避嫌更加唔應該參與討論添呢,但咁又有邊個肯做?唔通有錢請終審法院法官團幫手咩?
當你上到天國, 與那位alpha and omega在一起時, 無時間領域, 可玩「穿越」。。。。
回到尼西亞會議現 ...
beebeechan 發表於 2024/1/10 22:20

唔通呢個就係天國既樂趣?不過當時間延伸到無限長,任何歷史事件都「穿越」哂啦,無哂癮。
唔通呢個就係天國既樂趣?不過當時間延伸到無限長,任何歷史事件都「穿越」哂啦,無哂癮。 ...
抽刀斷水 發表於 2024/1/11 00:32

咁我又唔體驗過「無時間」的空間係點, 唔識答
到時你發現原來咁樣好L痛苦, 想withdraw得唔得嘅呢 ?
Don't know where God is but the Devil is in the details
到時你發現原來咁樣好L痛苦, 想withdraw得唔得嘅呢 ?
沙文 發表於 2024/1/11 02:26

唔清楚退會手續會係點
不過....天堂無話唔准出入....
地獄先係有入無出唶

出咗天堂, 你想去邊?
我唔會咁早規定自己會點, 都未知啲咩options, 到時先算啦
Don't know where God is but the Devil is in the details
我唔會咁早規定自己會點, 都未知啲咩options, 到時先算啦
沙文 發表於 2024/1/11 03:10

申請移民到亞拉個堂喇....嗰到有72個susanna。。。一 signup 就有
時間延伸到無限長, 72個都未必夠玩, 到時先睇啦, 唔使咁快諗定嘅
時間延伸到無限長, 72個都未必夠玩, 到時先睇啦, 唔使咁快諗定嘅
沙文 發表於 2024/1/11 03:36

會 recycle...循環再處嘛。。。
(依。。。咁你舖舖都循環做番青頭仔, 係門口就交貨。。。。咁咪弊?)
我做青頭仔嗰陣都係送傢俬電器咁, 送到入屋嘅
我做青頭仔嗰陣都係送傢俬電器咁, 送到入屋嘅
沙文 發表於 2024/1/11 04:32

亞抽水話齋....
「我就唔明條腸做咩要畫埋出黎,...,人家有無按規矩做,唔通又要大家過目咩。」

B按:
送到入屋唶, 又無轉身就走?
包唔包埋拆箱, 拆發泡膠.....
梗係要啦, refrig, stove, range hood等等要裝好試過work, 傢俬嘅話就要裝嵌埋, packaging material要拎返走攞去recycle or dumping site
梗係要啦, refrig, stove, range hood等等要裝好試過work, 傢俬嘅話就要裝嵌埋, packaging material要拎返 ...
沙文 發表於 2024/1/11 06:01

係門口已經拆箱.....未入屋便破處
間間公司policy唔同, 你係咁啫
沙文 發表於 2024/1/11 03:36

畀盡你做痴心情長劍,一生只愛一個,咁一生人大約100歲啦,當時間延伸到無限長,就需要【∞/100】個susanna先夠,所以72個唔係未必夠玩,係一定唔夠玩。
回覆 55# beebeechan

所以抽水計數你唔識, 真係爭好遠。

有些屋single or arch door, 唔拆箱入唔到屋

回覆  beebeechan
所以抽水識計數你唔識, 真係爭好遠。有些屋single or arch door, 唔拆箱入唔到屋

...
沙文 2024/1/11 20:19 提交

屌,邊有家電生產商會造出啲入唔到屋既尺碼

所以話你唔L識計數, 33寸闊雪櫃點解入唔到36寸門
高級模式 | 發新話題
換一個