返回列表 回覆 發帖

亞伯拉罕vs郭巨

練槍都唔會成日live rounds. dry firing 一樣咁緊要
沙文 發表於 2024/1/16 13:01

叫以色列班兵, 入加沙時用dry firing 喇
咁就啱嘞。又話天主選民復國都得咁把炮,但畀人突襲成功,就係因為平日冇dry fire training. 而家亡羊補牢未為晚也

到我師咁嘅級數佢都日日dry firing

Don't know where God is but the Devil is in the details
咁就啱嘞。又話天主選民復國都得咁把炮,但畀人突襲成功,就係因為平日冇dry fire training. 而家亡羊補牢 ...
沙文 2024/1/16 21:02 提交

戶籍紀14:45
民長紀3:13、6:3
撒慕爾上 30

以色列成日都俾鄰國恐襲。
歷史無變
人類會打仗就梗㗎啦, 阿媽係女人呢啲嘢, 聖經講就當佢好靈
Don't know where God is but the Devil is in the details
人類會打仗就梗㗎啦, 阿媽係女人呢啲嘢, 聖經講就當佢好靈
沙文 2024/1/16 21:47 提交

無錯
係打仗
學武既高手係忍住唔出手。
要出手時就唔好留手。

美國警察一係唔用鎗、一開鎗就打到你殘先停
學武既高手係忍住唔出手。
要出手時就唔好留手。
唔好留手時先至發現原來自己唔係高手......畀人突襲都好傷嘅

默示錄12:7
彌額爾和他的天使一同與那龍交戰,那龍也和牠的使者一起應戰,        但牠們敵不住,在天上遂再也沒有牠們的地方了

到時先發現原來結果係調轉
到時先發現原來結果係調轉
沙文 發表於 2024/1/16 22:01

到時你先發覺原來身處地獄, 睇野同天堂相反。。。。一個「卡」字
屌又話有煉獄嘅? 究竟你係咩教㗎?
屌又話有煉獄嘅? 究竟你係咩教㗎?
沙文 發表於 2024/1/17 03:17

煉極都未及格, 不如唔好屣柴火?
It's not your call. 柴火天主出啫, 關你叉事,  煉獄嘅financial controller係你咩
It's not your call. 柴火天主出啫, 關你叉事,  煉獄嘅financial controller係你咩
沙文 發表於 2024/1/17 11:12

我都係依書直說唶。

靈感嚟自耶穌派72門徒出去, 叫佢地當一啲村唔歡迎佢地時, 就拍拍腳上泥土, 去下一條村好過。唔好屣時間, 有啲人真係唔想要得救。

默示錄又話耶穌再來時, 仲有一批人要企係撒殫過邊, 同天使在亞瑪革冬開戰。 咁呢啲人又無得煉喇。。。係死硬派
耶穌派72門徒出去, 係嗰陣嘅事啫, 72門徒都瓜L曬啦, 所以呢單嘢唔關事

默示錄又話耶穌再來時, 仲有一批人要企係撒殫過邊, 同天使在亞瑪革冬開戰。--

耶穌都未返嚟, 而家又唔係末世, 所以這批人都唔會有我份

耶穌都未返嚟, 而家又唔係末世, 所以這批人都唔會有我份
沙文 發表於 2024/1/18 07:56

以前啲反基, 敵基督都會趌起身加入撒殫。
莫非, 你開始悔改, 轉軚了?
以前啲反基, 敵基督都會趌起身加入撒殫。
beebeechan 發表於 2024/1/17 16:13

趌起身先諗囉, 要轉都好快㗎啫
趌起身先諗囉, 要轉軚都好快㗎啫
沙文 發表於 2024/1/18 09:34

所以#68 你咁緊張有煉獄。
無....就大檸樂囉!

(煉獄都好熱架....唔使帶咁多衫)
所以#68 你咁緊張有煉獄。
無....就大檸樂囉!

(煉獄都好熱架....唔使帶咁多衫) ...
beebeechan 發表於 2024/1/18 21:22
(天堂都好熱架【你俾基督屌你基督个屎窟窿时】....唔使着衫)
“圣经”煽动颠覆:例:启示录19:18為要吃_君王_的肉、軍官_的肉◇以西结39:18喝地上首领的血◇詩篇136:17称谢那击杀大_君王_的◇哥林多前15:24基督把所有的统治者、掌权者和有能者都毁灭◇申命记7:24又要将他们的_君王_交在你手中,你就使他们的名从天下消灭。……直到你将他们灭绝了◆煽动分裂:例:但以理2:44天上的神必另立一国……要打碎灭绝那一切国
回覆 75# beebeechan

所以你咪就係"民智未開, 無知識.", 原來你係話自己. 就係因熱先要帶多套fire proximity suit
價錢亦都好相宜, 平過我老婆套VERSACE
沙文 發表於 2024/1/19 04:35

咁著法 susanna 幾索身材都無用,  連視覺快樂都無...地獄咪好悶下?
變通下就得啦。訂造雙人套裝,兩個人著一件。都唔難嘅,不過民智未開就諗唔到
高級模式 | 發新話題
換一個