返回列表 回覆 發帖

亞伯拉罕vs郭巨

變通下就得啦。訂造雙人套裝,兩個人著一件。都唔難嘅,不過民智未開就諗唔到 ...
沙文 發表於 2024/1/19 08:56

咁咪兩個人同困係一件suit, 長相廝守。。。
咁冇咗抽水話齋:
晚上夜夜纏綿風流快活隨時換伴,其實係好正常咁用條jer

悶氣未散
換人唔換衫嘛民智未開
Don't know where God is but the Devil is in the details
換人唔換衫嘛民智未開
沙文 發表於 2024/1/19 11:10

男人唔鍾意「換」架喎
自己玩過, 玩唔哂既...都唔肯俾人用
(古時皇帝後宮3000...都唔俾啲太監用)

所以, 係無得交換, 只有大隻, 靠$$$$多 去搶
好多時出trip喺pub pickup一件1晚企都唔會理佢事前事後有乜瓜葛,您呢尐古時皇帝智未開嘅啫
Don't know where God is but the Devil is in the details
好多時出trip喺pub pickup一件1晚企都唔會理佢事前事後有乜瓜葛,您呢尐古時皇帝智未開嘅啫 ...
沙文 發表於 2024/1/19 23:37

唔好講到係你pick up條女咁大男人,
會係條女pickup你, 你是被獵物
所以我特9登唔話好多時“我”出trip. 就係因為咁。
(古時皇帝後宮3000...都唔俾啲太監用)

所以, 係無得交換, 只有大隻, 靠$$$$多 去搶
beebeechan 發表於 2024/1/19 07:05

皇帝都中意recycling.

連達味都文明先進過您呢亭民智未開古老石山
皇帝都中意recycling.

連達味都文明先進過您呢亭民智未開古老石山
沙文 發表於 2024/1/20 02:24

人哋70年代已經有路,
你點知King Charles 唔係first buyer?

買咗屋入伙後又買第二間, 第一間租出去, 依家收番自住。

達味...更加擺明係搶人老婆...唔係「換」。。

英皇八世, 明明唔用既野都唔recycle..或捐出去益人
回覆 88# beebeechan

唔係first就係同Bowles share
達味分配國家任務,畀機會佢老公立功啫。
漢武帝老母再嫁入宮, 皇帝唔介意同人share嘅
有一個情節, 我未見過有人提問, 唔知係唔係咁多世代以來都冇人發現。
上帝叫亞伯拉罕獻祭,係親自出馬。
但係叫停就求其揾個伙記去,其中有咩景轟呢?
有一個情節, 我未見過有人提問, 唔知係唔係咁多世代以來都冇人發現。
上帝叫亞伯拉罕獻祭,係親自出馬。
但 ...
沙文 發表於 2024/1/31 08:55

古時皇帝要斬串咀臣子沙文,
刑埸臨斬時, 有快馬前來大喊:刀下留人
都係皇帝派個太監去唶, 唔通皇帝親自去刑埸咩

B按
你公司收到張大柯打, 都希望唔係對方條靚落單, 係老細親自落單, 就踏實好多喇
唔係喎, 佢叫停嗰陣時係得把聲㗎咋喎, 咁阿伯拉罕又唔會懷疑嗌刀下留人嗰個係邊位? 可能撒旦扮聲整蠱佢, 上帝自己唔出聲, 咁就有電話騙案風險啦
唔係喎, 佢叫停嗰陣時係得把聲㗎咋喎, 咁阿伯拉罕又唔會懷疑嗌刀下留人嗰個係邊位? 可能撒旦扮聲整蠱佢, 上 ...
沙文 發表於 2024/1/31 09:08

又唔係喎,
講明係「上主的使者從天上對他喊說...」
兜口兜咁講, 唔係用藍芽架
唔係喎, 佢叫停嗰陣時係得把聲㗎咋喎, 咁阿伯拉罕又唔會懷疑嗌刀下留人嗰個係邊位? 可能撒旦扮聲整蠱佢, 上 ...

撒旦無動機叫停喎
等亞巴郎gur咗個仔, 無後。。。。咁咪KO咗天主對Mr 巴既承諾,
巴先生就唔再死心蹋地咁信

你呢個老作, 要重作, 過唔到邏輯嗰關
經文就話係使者,但係當時未有經文㗎嘛,把聲又冇表明身份或者亮出證件,咁亞伯拉罕點L知出聲嗰個係邊個呢?
唔.
咁就有電話騙案風險啦

你試過收電話scam係用whatsapp video call架咩?
把聲又冇表明身份或者亮出證件,
咁亞伯拉罕點L知出聲嗰個係邊個呢?
沙文 發表於 2024/1/31 09:15

抽水set 咗要 captcha
唔係天使無得咁喊
乜都試過啦, 成日收到我唔識嘅靚女無端端都會send個friend request畀小生
高級模式 | 發新話題
換一個